Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gonia79gonia

ja chyba w ciąży, a on mówi, że jest niegotowy

Polecane posty

Parę dni temu mój (tak wtedy myślałam) facet mnie zostawił. Myślałam że jestem z nim w ciąży. I nagle z dnia na dzień on stwierdził, że nie jest gotowy ze mną być...że nawet jeśli będziemy mieli dziecko to mnie zostawi, że ze mną nie będzie. Byłam u lekarza, siedziałam w poczekalni i modliłam się, żeby to była nieprawda. Patrzałam jak wchodzili faceci ze swoimi kobietami. Jacy byli szczęśliwi. Ja niestety byłam tam sama. A on nawet nie zadzwonił żeby się spytać jak poszło, czy będziemy mieli dziecko.....w ogóle już nie zadzwonił. Dlaczego faceci najpierw się pakują nam do łóżka, a potem płaczą że oni (bidulki) nie są na to gotowi ?? Dlaczego są jak małe dzieci, nieodpowiedzialni, dlaczego my ich nazywamy w ogóle mężczyznami ? Dlaczego nas wykorzystują i potem rzucają w kąt?

Ależ ty wcale nie byłaś z mężczyzną. To był jedynie wytwór mężczyznopodobny. Żenidło mu się wykształtowało, to go poużywał, a w czerepie siano. Prawdziwy mężczyzna, to człowiek odpowiedzialny. I są tacy, zapewniam cię.

dzięki motylek...nigdy bym się po nim nie spodziewała. To był pierwszy facet przy którym czułam że jest mi dobrze. Rozumieliśmy się, lubiliśmy ze sobą być. Nie wiem co mu się stało. Ale to koniec. Ja go już nie chcę widzieć. Czuję się totalnie sama.

Gość Nadiya26l
Witam!.To znaczy ze jednak nie jestes...wiesz faceci pózno dojrzewałam do róznych decyzji ale jesli juz stało sie to uciekaja ,boja sie ze skonczy sie ich tak zwana wolnosc ,szkoda tylko ze nie licza sie sie z tym ze jak dochodzi do sexu to winikiem tego wspaniałego doznania moze byc dziecko.I co my biedne kobiety zrobimy ze oni juz tacy sa, cieszmy sie ze jednak takich przypadków nie jest czesto, kazdy facet jest inny .W moim przypadku obecy maz zachował sie tak jak powiniem juz jabym mu dała jakby nagle dał dyla ojj nie dotrwał by dnia nastepnego dobrze ze nie musiałam mu tego udowadniac:) ,moze nie chciał byc z toba na powaznie i wystraszył sie ze dziecko przypieczętuje ten zwiazek na zawsze i bedzie musiał byc z toba a miał inne plany, szkoda tylko ze musiało sie to wydac akurat tak w waznym momencie dla kobiety.Pozdrawiam i zycze bardziej odpowiedzialnego faceta niz ten przypadek o którym mowa sorki inaaczej nie moge tego nazwac...Buzka !

prawda jest taka, ze zarowno kobieta jak i miezczyzna idac ze soba do lozka, nawet w dobie tak bardzo rozwinietej antykoncepcji MUSZA brak pod uwage mozliwosc pojawienia sie dziecka. to, ze facet jest niegotowy jak twierdzi nie zwalnia go od odpowiedzialnosci za Ciebie i Wasze dziecko. taka prawda. masz pelne prawo udopwodnic mu ojcowsto i domagac sie wszelkich praw przyslugujacych Twojemu, waszemu dziecku z tego tylulu. to zadne ponizenie czy wstyd egzekwowac to co sie nalezy dziecku, nawet jesli jego ojciec go nie chce.

Gość mary.....
kiedy ja podejrzewałam u siebie ciąże i powiedziałam o tym chłopakowi to on zaczął się cieszyć...wymyslał imiona...a ja sie bałam co powiedziec rodzicom gdy to okaze sie prawdą... na szczescie okres przyszedł ja sie uspokoiłam i przyajmniej wiem ze mój facet nie zostawi mnie z powodu ciazy:-) ciezko trafic na odpowiedniego mężczyznę

Gość mary.....
nie mozesz tak mówić!!!!!!!!to ze trafiłas na takiego typka to się zdarza! nie wsadzaj kazdego do jednego worka... na pewno spotkasz kogos bardziej odpowiedzialnego:-)

Gość pomocna................
Poprostu uwazaj z kim chodzisz do lozka!.Bo ja nie wyobrazam sobie sypiania z kolesiem z ktorym nie chcialabym miec dziecka i on czuje to samo czyli chce dziecka jak by bylo i slubu .Faceci sa nieodpowiedzialni ale my tez idac z taimi do lozka liczac na niewiadomo co.Ja jestem w zwiazku i od poczatku wiedzialam ze mnie kocha i ze byloby dobrze gdyby nawet bylo dziecko ze by je kochal i mnie .To widac po facecie jakie ma zamiary czy tylko lozko czy rodzina.Zadaj mu kilka pytan np. co by bylo gdybyscie wpadli,kiedy chce slub itd dupek bedzie sie wykrecal a prawdziwy odpowiedzialny kcohajacy facet ci odpowie .

Gość gdser
dlatego lepiej w życ w czystosci.JA jestem prawiczkiem nie chce miec dzieci i dlatego nie mam kobiety.

Gość no ale
w koncu jestes w ciąży?

Gość gdser
a kobieta = ryzyko ciazy.Dlatego lepiej dla ludzi ktorzy nie chca miec dzieci by nie mieli kobiety bo zawsze jest szansa na ciaze.

Gość mary.....
moze lepiej jesli nie chce sie miec dzieci to nie lepiej unikać seksu?? znam osoby które są ze sobą ale dzieci nie chcą miec wiec nie uprawiają seksu

Gość gdser
to nie takie proste znalezc kobiete ktora nie chce miec dzieci. A te ktore nie chcą maja i tak ochote na łózko.Zanim by sie znalazło taka laske to chyba nalezaloby zrywac z dziesiatkami kobiet i szukac az do skutku.

Gość gdser
dlatego pozostaje samotnosc do konca zycia w moim przypadku.

Gość mary.....
ja mam na studiach koleżankę która nie lubi dzieci i nie chce ich mieć a mimo to jest z facetem który chciałby miec dzieci i ma cicha nadzieje ze kolezanka zmieni kiedys zdanie... sa takie kobiety co nie chca miec dzieci ale ich jest mało..

Gość gdser
ale pewnie ponad 70 % z tych co nie chca miec dzieci chce uprawiac seks.Wiec krag kobiet zawęża sie znacznie bardziej.

Gość gdser
anna Mucha nie che miec dzieci ,W programie kuba wojewodzki to było poruszane

gdser, przynajmniej nie oszukujesz w takim przypadku kobiet - lepsze to niż iść zną do łóżka i potem mówic, że sie nie jest gotowym na związek

Gość gdser
mam 24 lata i jestem prawiczkiem .Tak pozostanie pewnie do konca

Gość mary.....
to zostaje Ci zwiazac się z kobietą i....i bardziej zabezpieczać?albo plnowac by i ona sie zabezpieczała... a co bedzie jak naprawdę się zakochasz i w koncu zapragniesz miec dzieci? niewiadomo co bedzie za 2-5 lat prawda?

Gość gdser
Wiadomo.Juz sie zakochalem .Byly chetne kobiety na zwiazek ,ale chec nieposiadania dziecka u mnie jest tak silna ,ze wszystko przezwyciezy łącznie z miłoscia łozkiem i innymi. Nie miec dzieci to jest u mnie natrectwo .Jedna z 3 głownych zasad jakimi sie w zyciu kieruje

Gość gdser
dla mnie posiadanie dzieci byłoby najwieksza tragedią życiową.Moge zrezygnowac ze wszystkiego by ich nie miec.Chociaz wiadomo milosc jest wazna.

To prawda ze to byl nieodpowiedzialny gnojek a nie mezczyzna. Uprasza sie o generalizowanie i nie wrzucanie wszystkich do jednego worka.

Gość realnie i rozsadnie
gdser, ty nie tylko masz zylaki na chuuju od walenia, ale mozg ci usycha, albo wprost przeciwnie sperma tak naciska na mozg, ze juz z braku ruchanka bredzisz.