Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ma pomoc i juz

DIETA PLYNNA

Polecane posty

Gość ma pomoc i juz

mam miesiac aby schudnac 10kg, oczyscic organizm i w koncu zaczac naormalnie sie odzywiac i przestawic sie na normalne, zdrowe odzywianie. Chce w tym celu zastosowac diete plynna. Najpierw 5 dni glodowki a potem dieta plynna, czyli soki-wlasnorecznie robione oczywiscie...i o ile wiem jak i z czego robic owocowe, o tyle o warzywnych nie wiem nic. Czy macie jakies propozycje, na pozywne, nietuczace soki??? z gory uprzejmie dziekuje za wspaniale wpisy o jojo :-)

Gość mozzze
zmiksuj sobie pomidory z bazylia i czosnkiem???? nawet dobre jest

Gość Karmazynowa panienka
Trzymam kciuki... dobry jest tez seler z jablkiem i marchwka:) Przez miesiac spokojnie schudniesz, sadze, ze nawet szybciej...

Gość Puchatkoowa
tez bym zaczęla taką dietę ale czy jojo nie będzie ..tak na samych plynach jechac..

Gość ma pomoc i juz
DZIEKUJE dziewczyny za wsparcie i przepisy na soczki :-) PROSZE o wiecej ;-) jeszcze nie wiem,ile na tych sokach bede, ale na pewno ze 2 tyg. (po tej 5 dniowej glodowce)a potem juz powoli bede wprowadzac warzywa i owoce "calosciowo" ;-) potrzebuje wiecej przepisow na soczki, jakos musze zapelnic te 2 tygodnie ;-) nie boje sie jojo, bo mam zamiar powoli wprowadzac rozne produkty, zeby dojsc do 1000kcal a moze ciut wiecej i chce, zeby tak juz zostalo...

Na diecie to ja zawsze robiłam takie: pomidor,marchew,pietruszka,seler-ten może do pychoty nie nalerzy ale da się wypić pomidor z przyprawami jabłko i marchew marchew z jabłkiem marchew

Gość bunnusia145
hymm dieta płyn to glodówka ja shudłam 3 dni 1,5kg biegająć 1godzine dziennie a ile chudnie się przy kopechadzkiej kto wie

Gość bunnusia145
celja 63kg-------61--------59------57 wzrost 167 czy schudnę tyle przy kopęchadzkiej w 13 dni?????????-

Gość mary....
mozesz jeśc przeciez pynne jogurty tez chyba... a soki? jak masz sokowirówkę to mozesz robic wiele kompozycji!albo kupic gotowe soki warzywne... ja miałam kiedys zaleconą dietę płynną i mogłam pic soki płynne jogurty, zupy czyste bez ryzu czy makaronu...

Gość Kamelia i takie tam
A co sadzicie o takich kupnych sokach, typu Pysio, Kubus, Hortex... ja bardzo je lubie... wiem, ze sa slodzone, ale mozna je pic na diecie? Ja robie w ten sposob wypijam ok, 2 litrow wody i litr soku kupowanego? Czy to jest w porzadku na diecie plynnej?

Gość ma pomoc i juz
o wielkie dzieki za przepisy! jestescie Kochani :-) dziekuje rowniez za przypomnienie o jogurtach naturalnych!!!!!!! pewnie wpisze je do diety, razem z kefirami :-)