Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luuusia

POMOZCIE!!! CO ZROBIC ZEBY ON W KONCU SIE PRZELAMAL?

Polecane posty

Gość luuusia

spotykam sie z chlopakiem juz od dluzszego czasu ale on ciagle nie moze sie przelamac, wiem ze jest zakochany, daje mi to do zrozumienia, jest romantycznie : patrzymy sobie w oczy, mowimy mile slowka, traktuje mnie jak swoja dame ;) ale nie umie sie przelamac i powiedziec mi co czuje, nie potrafi mnie tez pocalowac chociaz oboje na to czekamy. czy ja moge cos zrobic zeby on sie jakos przelamal? pomozcie blagam. ja sama niestety tez nie jestem typem dziewczyny ktora przejmuje calkowicie inicjatywe, ale ciezko mi, oboje sie meczymy :(

Gość luuusia
nie mial ktos z was podobnego problemu????????????????????????????? blagam o pomoc :(

Gość Wlkr
Może Ty spróbuj zaczac mowic o uczuciach, byle niezbyt wyl;ewnie, bo sie chlopak moze przerazic, nawet jesli Cie bardzo kocha:) Ktos musi zaczac. Albo obejrzyjcie sobie w zaciszu domowym jakis romantyczny filmik.. wybierz taki z romantycznymi scenami:) pozdr, zycze powodzenia..

Gość luuusia
dzieki za odp :)

Gość Nasenna
sproboj moze zorganizowac jakies owocowe spotkanko, siądz mu na kolanach, karmcie się owockami w bitej smietanej, musnij ustami dekikatnie jego usta i powinien przejąc inicjatywę. Az tak wylękniony jest :O

Gość luuusia
Nasenna!!! dobre!!! :D :D :D dziex ;)

Gość tak to jest jak
a po ile macie lat?? no zeby sie nie pocalowac???

Gość Nic tobie nie poradzimy
dziecinko, bo ty wszystko wiesz, wiesz co on czuje, co mysli ...... to czytaj dalej to co chcesz usłyszec i wiedzieć 💤 PS Nastepny durny topik małolaty

co zrobić żeby się przełamał ? może samemu wyjść z inicjatywą by było najprościej

\"Nastepny durny topik małolaty\" - To było chamskie z twojej strony!!! A może ona ma naprawdę z tym problem!!! A ty wyskakujesz z takim tekstem !!! Ona szuka pomocy a nie ZGNĘBIENIA!!! Puknij się w czoło i pomyśl najpierw co piszesz!!!

Gość luuusia
dzieki chlopaki :) myslalam juz o tym... boje sie strasznie, bo dla mnie to jest tez stres tak jak dla niego. Dobralismy sie jedynie ;) tylko ze nie mam juz sily, takich niedopowiedzen i chce zeby to w koncu sie stalo.