Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja waze 58 kilo

ILE WAZYCIE PRZY WZROSCIE 169 DO 172 ALBO POWYŻEJ??zobaczymy jaka jest średnia .

Polecane posty

Gość 173 wzrostu
waga 63 kg i w sumie dobrze mi z tym, podobam się komu chce

Gość oj maggusku maggusku
maggus jak mozez to własnie podaj swe wymiary wszystkie:) nie masz sie z czego odchudzac na bank mi sie wydaje ze wygladasz bosko i kobieco..uwierz w to ze jestes seksowna i kobieca a taka cie będą widziec ludzie.:)

Gość 173 wzrostu
a jak schudne nieraz 2-3 kg to wygladam jakbym miala odchodzic z tego swiata hehehe

Gość lilacwine
171cm 58 kg niby szczupla a brzuch mam:|

Gość maggus.
kurcze teraz wam nie podam bo nie mam sie czym zmierzyc ;) ale jak ten topik nie umrze to wroce wieczorem albo jutro z wymiarami :) moze wage mam nie najgorsza ale tak jak pisalam jestem taka wiotka i obtluszczona :( kupilam sobie juz zel ujedrniajacy z nivei i szczotke do masazu, z szafy wyciagne skakanke i musze cos z tym zrobic ... dzieki wam dziewczyny, jestescie super :)

Gość zazdroszcze ci maggus
CHUDE DZIEWCZYNY SĄ NIEAPETYCZNE.. ZOBACZ SAMA JAK WYGLADA TERAZ IDEAL KOBIECEGO PIEKNA:BEYONCE I INNE :) FACECI ZA TAKIMIK LASKAMI SZALEJĄ ..A NAJBARDZIEJ LUBIĄ TYŁECZKI WIEKSZE I WIEM TO NA STÓWE BO U MNIE NA UCZELNI KAZDY FACET JAK IDZIE JAKAS LASKA Z WIEKSZYM TYLKIEM ALE W MIARE ZGRABNA A NIE JAKAŚ TŁUSTA SIWNIA TO OD RAZU ZACHWYTY A JAK IDZIE JAKAS CHUDA Z MALYM TYLKIEM TO TEKSTY ZE MA ZA MALY I PLASKI TYLEK I TO NAJGORSZA WADA MIMO ZE JEST SLICZNA:)WIEC SAMA WIDZISZ ZE KANONY URODY SIE ZMIENIAJA. JA MARZE O WIEKSZYM TYŁECZKU..ALA LOPEZ:)

Gość no to macie
a ja 70 kg przy 170cm. Zawsze byłam bardziej okrągła. Chcę schudnać tak 67 i będzie ok. I teraz się posypią gromy , że jestem grubasem :-P

Gość v.ku
Waga jest najmniej istotna, najlepiej przesańcie się ważyć i jako miernik niech posłuży Wam jakis ciuch, albo metr. Wiadomo, ze jezeli ktos uprawia sport bedzie wazył więcej, bo mieśnie ważą więcej niz tłuszcz. Znam osoby szczuple, których ciało mimo swej chudości wcale nie jest ładne. Najważniejsze są proporcje ciała i jego jędrnosć. Co z tego, ze ktos ładnie wygląda w ciuchach, zauważcie, ze czar czesto pryska gdy się rozbierze i pokaże światu swą "galaretę'' chowana zwykle w spodniach. Sam krem nie pomoże proponuję zmasowany atak: rozsądna dieta, polegajaca na ograniczaniu (a nie niejedzeniu) pewnych produktów (tłuszcze, slodycze) ruch w każdej postaci i masaż z kremem wyszczuplajacym

Ja mam 171 cm i ważę 66 kg:) Mam dośc dużo mięsni i nie wyglądam grubo, ale jednak chciałabym schudnąc do 60 kg. Ta waga będzie idealna:)

Gość ja mam powyzej 60
170 , waga roznie wacha sie od 62 - 66 , obecna waga 62.5

Gość ja mam powyzej 60
ja nosze rozmiar 40 .......

lilacwine jesli masz brzuszek to proponuje wykonywanie roznych cwiczen w szczegolnosci brzuszkow;):) ale i tak nie ma sie co martwic;)

Gość sialalala
172 cm -> 80 kg ; D

Gość fgnfr
185 cm, 68 kg, 24 lata

Gość yyhhjhj
aleee

a ja mam 172 cm wzrostu i waze okolo 57- 58 kg. ale chcialabym wazyc okolo 55/ ale nie mam weny do odchudzanai

Gość nieszczęśliwa77
Latek 30 wzrost 170cm waga 51kg.

Gość kkkkkkkk
1.70,50 kg

Gość maggus.
wracam z wymiarami, czy jestescie tu dziewczyny?

Gość Farana
60 kg /168 cm :/

Gość maggus.
farana to b.podobnie do mnie a jakie masz wymiary?

Gość Farana
masakryczne: talia: 71 cm pas:85 cm biodra:91 cm udo:53 cm

Gość maggus.
to o wiele lepiej niz u mnie :) a ja mam 170/62

ja mam 64 kilo przy 178cm:O i od roku utrzymuje stala wage i ani w ta ani w druga strone ani rusz:O marzy mi sie takie 58....mmmmm:)

Gość maggus.
kurcze dark ale ty jestes wysoka :D przy tym wzroscie i wadze napewno wygladasz super !

Gość lokok
Wzrost 176 Waga 62 Biust 92 Biodra 90 Pas 66

czy ja wiem:o ponoc jestem proporcionalna... ale mnie sie podoba taki typ firgury z malym zgrabnym tyleczkiem, plaski brzuszek, zgrabne nogi i miseczka C... to juz ideal:P haha.... u mnie nie pasuja mi moje uda....:O i kolana mam brzydkie:O ale nie jest najgorzej:) mojemu facetowi sie bardzo podobam:) najlepsze jest to ze ciagle slysze: \"ale schudlas!\" a waga stoi w miejscu:O ehhh....

moja przyjaciolka ma 174 i warzy 48 kilo.... i to juz TROCHE za malo... wyglada jak kosciotrupek maly:) ja sie przynajmniej dobrze czuje w moim cialku:)

Gość maggus.
moze cwiczysz, zmniejszasz obwody a waga stoi ? tluszcz wazy mniej niz miesnie !wiec wizualnie jest roznica a waga niezmienna?