Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tyzik

Brzydkie dziewczęta idą do harcerstwa???

Polecane posty

Gość bocznica
Ja byłam w harcerstwie i mniej wiecej tak to wyglądało, ze tak o na zbiórki przychodził cały przekrój - od brzydkich po śliczne, a potem wciągały się i zostawały na dłużej raczej te z babochłopiastych.

Gość a nie do zakonu
:D

Gość brrrrrrr
mit, u mnie byly same sliczne, zgrabne laski. na rajdach zawsze nasza druzyna robila furore, ha ha

No właśnie wg mnie też mit, tylko zastanawiam się skąd się bierze taka opinia?

Gość a może poprostu
brzydkie dziewczęta zostają harcerkami....:O

Gość mit
W mojej drużynie były same ładne dzieczyny, żadnych babochłopów, to zwykły stereotyp, ze harcerkami są same brzydule, które nie maja co z sobą zrobić. Faktem jest, że wszystkie odchodziły z dużyny przed maturą, pojawiały się ważniejsze, fajniejsze rzeczy :P

Gość bocznica
wcale nie mówię o wyglądzie, chodziło mi o styl życia babochłopaste, czyli takie, co nie zachowują się jak damy, mają poharatane kolana i się nie malują tak w skrócie

Gość byly ... harcerz
bzdura totalna... ahhh te wspomnienia z obozow :}

\"a wspomnienia spać nie dają i po głowie się tułają, tyle lat, a jednak ciągle żal...\" Ja na szczęście nadal jeżdżę na obozy, co jest równoznaczne z tym, że nie odeszłam przed maturą:)

Cześć Tyzik! To znaczy chciałem powiedzieć: Czuwaj! Ja swoją harcerska przygodę zakończyłem na zuchach. Ale gdybym wiedział, że mam szansę spotkać taką śliczną druchnę jak Ty to na pewno bym został dłużej... ;) PS. Tym razem wyjątkowo piszę nie o toplessie :P :D

kompletny mit ; ) tak naprawdę jest odwrotnie ^^

hehe bywalec1, już nie słodź;) przecież nawet nie wiesz jak wyglądam:)

W tym kostiumie plażowym o którym rozmawialiśmy kiedyś (o ile mikrostringi można nazwać kostiumem ;) ) na pewno wygladasz super! :D Myśle że w harcerskim mundurku też Ci do twarzy :) Oj pobawiłbym się w podchody.... Najlepiej w lesie.... :D Czuj Czuwaj!

Ależ bywalcu ja nie posiadam takowych stringów i posiadać nie będę:D A co do tematu topiku to nie wiem dlaczego, ale często spotykam się z takim poglądem, że w harcerstwie same babo-chłopy i jakieś takie nie wiadomo co;/

Byłam na jednym obozie i na tym skończyła się moja przygoda z harcerstwem.Nawet krzyża nie dostałam :D Co do dziewczyn to uważam że były dość ładne,nie jakieś extra laski ale paszczurów też nie spotkałam.

Tyzik----> myślałem, że już zaoptrzyłaś się w stringi na plaże. Skoro nie - trudno; Bedziesz musiała występować w tradycyjnych kąpielówkach. Na szczęście górę od tamtego kompletu (tzn. topless) na pewno posiadasz :D Nie pójdziesz przecież na plażę w... mundurze :P A co do harcerek - nie potwierdzam! Prawie wszystkie druchny są bardzo ładne.