Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ja82

wakacje z tesciami/rodzicami?

Polecane posty

Gość brrrrrrrrrrrr
jaki kurs statkiem? tramwaje wodne to koszt rzedu 16 zl, 8 ulgowy. poza tym mialam na mysli samochod, bo w koncu nim jada, i jeszcze jedno - hel to byla tylko propozycja, rownie dobrze mozna jechac do sopotu albo do innej miejscowosci na polwyspie, tyle, ze niekoniecznie na samym jego koncu. wladyslawowo, chalupy...cokolwiek

chodzi mi o to, zeby nie byc z tesciami, czyli sama z mezem. chociaz jakbym miala wyjezdzac ze najomymi to tez bym to wolala niz tesciami. na litosc boska. oni maja ok. 50 lat a my 25. to chyba jest roznica. kto w naszym wieku chce spedzac czas wolny z rodzicami? kto chce sie czuc caly czas kontrolowany? ja jeszcze nigdy nie zaznalam uczucia swobody i niezaleznosci dlatego waszym zdaniem \"marudze\". czlowiek ma czasem dosc. ktos z was pisal o tym, ze moge sie poswiecic jadac z nimi na urlop. wlasnie sie poswiecam. caly czas mieszkajac znimi i wozac ich tam, gdzie chca. robimy to wlasnie poi to, by szybciej odlozyc na wlasny kat.

Gość brrrrrrrrrrrr
no, moja droga...to, ze korzystasz z ich mieszkania i ich pieniedzy, ktore daja m.in. tobie, zebys nie musiala zywic sie samymi ziemniakami splacajac kredyt mieszkaniowy i zyjac na swoim, to akurt zadna laska z twojej strony... :O

nie laska, tylko poswiecenie. poswiecam sie po to, by szybciej miec swoje mieszkanie.

Gość PATIP
uważam ze powinnas być im wdzieczna że dzieki nim kmożesz odłożyć kase na mieszkanie, jedz z nim nad to morze, potem sie wyprowadzicie i bedziecei juz uwolnieni

Gość Do autorki ja82
Kobieto! To oni robią Ci łaskę, że Cię utrzymują a nie ty im... Powinnaś być im wdzięczna bo to tylko dzięki nim kupicie sobie to mieszkanie. Poza tym gubisz się w zeznaniach: - najpierw mówisz że prawdziwym powodem jest to, że nie pojedziesz bo nie możesz się opalać, a potem, że jakbyś miała jechać nad morze ze znajomymi to oki a z teściami to nie! Czyli powodem jest towarzystwo teściów a nie niemożliwość oplania. I tak jak ktoś wyżej powiedział - szczera rozmowa - prawdziwe powody im podajcie, że chcecie pobyć sami - a nie, że Księżniczka opalać się nie może to nie pojedzie...