Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SIERPNIOWA 83

Waze okolo 83kg i bede szczupla jeszcze w sierpniu !!!

Polecane posty

Gość SIERPNIOWA 83

Pewnie pierwsze 10 komentarzy to beda ,,mamusie,, i wyzwiska.Ale nie przejmuje sie tym ! Mam zamiar schudnac duzo i szybko.....zalozylam tu bo moze powstanie pewna grupa wsparcia i osob,ktore takze beda chcialy walczyc....moze nie az w tak drastycznym tempie.....ale jednak wspolnie :) Bede stosowac diete nastepujaca : (podala ja pewna dziewczyna z kafeterii ) a)pierwsze sniadanie: 10.00 -slaba herbata -50g topionego serka -pomidor b)drugie sniadanie:12.00 -gotowane jajko -pomidor c)przekąska: -jablko d)obiad: -slaba herbata -20dag twarogu chudego z ziolami -pomidor e)kolacja: -czerwone wino (ktore zastapie sokiem pomidorowym) te diete stosuje sie od poniedzialku do piatku zas w weekendy obowiazuje dieta 1000kcal Podobno mozna na niej stracic bez cwiczen nawet do 15kilogramow:) Diete te bede stosowac przez 3 tygodnie....poniewaz potem wyjezdzam na dwutygodniowy oboz odchudzajacy. Oczywiscie nie obedzie sie bez cwiczen....1godzinka na rowerku treningowym i aerobik 45 minutowy (codziennie), dodatkowo trzy razy w tygodniu odprezajacy, odchudzajacy masaz. Na obozie zas bedzie codziennie godzina silowni i godzina w basenie, spacery, wycieczki piesze i rowerowe. Jest ktos kto sie do mnie przylaczy ?? Zaczynam od jutra !

Gość SIERPNIOWA 83
Jeszcze dzisiaj dokladnie sie zmierze i mam nadzieje ze cm beda szybko leciec w dol :) najbardziej zalezy mi na udach i pupie:)

Gość drdghhh
na tej diecie kazdy schudnie najmniej 10kg!!!!!!!

Gość grudniowa76
to jestem z tobą !ja też waże koło tego dokładnie 78 przy wzroście 168. ale ja jeszcze myśle o tabletkach zelixa czy jakos tak?no i może siłownia?

Gość dietkaaa
a ten twaróg mozna zastapić filetem z kurczaka grillowanym? tak przez caly tydzien to samo sie je?? przez ile mozna to stosować?

ile masz wzrostu?? ja waże 78kg i mam 171cm. też bym chciała schudnąć w dolnych partiach, ale nie mam silnej woli:(:(:( przynajmniej dużo rowerem jeżdżę...niby sie odchudzam ale efektów brak

ja w tamtym roku ważyłam na początku wakacji 87 kg i na poczatek roku szkolnego byłam w miare szczupła, nie chuda, ale szczupła ;)

Gość dietkaaa
sierpniowa ile taki obóz kosztuje?:> i ile dni trwa?

Gość reni 130678
schudnie-tak ale co potem

Gość SIERPNIOWA 83
..elewina..moj wzrost to okolo 170cm....ja tez nie mam silnej woli bo gdybym miala,to nie doprowadzilabym sie do takiego stanu.Ale teraz mam naprawde mocna motywacje :) dietkaaa: szczerze mowiac nie mam pojecia czy to mozna zastapic czyms...wiem ze istnieje wiele odmian tej diety gdzie jest mieso,ryby....ja jestem wegetarianka wiec ta mi podpasowala i ja zapisalam,mysle ze jak dobrze poszukac to znajdzie sie jej odmiany.stosuje sie ta diete przez piec dni i potem w weekend je sie co chce,ale zeby nie przekroczyc 1000kcal.Nie wiem ile mozna stosowac.A nie chce sklamac.A ja za oboz place 1500....i tak szczescie bo dziaiaj zarezerwowalam dwa ostatnie miejsca...wiem ze na takim jednym obozie jest wolne jeszcze jedno miejsce.

Gość SIERPNIOWA 83
reni : potem bede zwiekszala bardzo bardzo powoli kcal az dojde do 1300...cos kolo tego...pewnie nie bedzie mi sie chcialo cwiczyc aerobiku wiec zapisze sie na jakies tance,cos co bedzie wymagalo mojego duzego wysilku i bedzie sprawialo przyjemnosc:) moze basen

Gość SIERPNIOWA 83
ze slodyczy zrezygnuje na zawsze...zamiast ziemniakow bede jadla ryz i salatki...zamiast pic coli bede pila wode...dam rade:) po raz pierwszy wierze ze mi sie uda:)

Gość do sierpniowa
ja przez ostatnie pol roku schudlam jakies 10kg. Przestalam stosowac diety, poprostu zaczelam inaczej jesc, zdrowiej i mniejsze ilosci. Nawet jadam slodycze jesli mam na to ochote, ale tez w mniejszych porcjach: Troszke cwicze w domu, czasem wsiadam na rower. Obcenie nawet niespecjalnie ciagnie mnie do slodkosci czy do objadania sie. Schudniecie kobietki, dacie rade, tylko nie myslcie o tym za duzo :) 3mam za was kciuki!!!

Gość SIERPNIOWA 83
,,do sierpniowa,, gratulacje ! ja niestety nie potrafie byc taka silna i jak nie widze ze cos sie zmienia od razu to rezygnuje :p

Gość do sierpiowa
u mnie dosyc dlugo byl problem ze spadkiem wagi. ale obwody malaly i to mnie trzymalo przy zdrowym odzywianiu ;)

Gość Pafik78
Hej Sierpniowa! Jestem mamuska iwaze okolo tyle samo co Ty. Tez chce schudnac.Moze razem bedzie razniej i bedziemy jedna druga pilnowac.Jutro sie zwaze to podam ok.Mam168cm. To do jutra

Gość reni 130678
dziewczyny podziwiam was za waszą silną wole i życzepowodzenia moze w trakcie sie odwarze i dołącze

Gość nie szkoda ci kasy na ten oboz
ja wolalabym sie sama odchudzac a za te pieniadze pojechac na wycieczke. ale powodzenia zycze. :D 🖐️

dziewczyny trzymam za Was kciuki:) osobiscie zostało mi jakieś 15 .....:) jeśli nie uciekniecie i bedziecie tu walczyć bede do Was zaglądała:) pozdrawiam

Gość ladyinred29
a ja chciałabym zrzucić około 25 kg, od tygodnia rozpoczęłam dietę już widać efekty -koledzy w pracy zauważyli że chudnę, 5 kg już mam za sobą :) mam bardzo dużą motywację i na pewno dam radę życzę powodzenia dziewczyny w walce ze zbędnymi kilogramami

Gość normlanie mnie rozwalaja
takie laski, co chca szybko efektow na stale, tylko pozniej nim sie obejrza waza wiecej niz przed odchudzaniem. Jak sie wpieprza ile wlezie przez lata, to nie oczekujcie, ze przez miesiac czy dwa wrocicie do wagi sprzed lat. Nie pisze tego zlosliwie, po prostu obserwowalam walke mojej mamy z nadwaga, tylko ze ta walka trwala 2,5 roku i trwa nadal od wielu lat...

po pierwsze co to za bzdura ze 15kg w miesiac czy półtora?? jesli uda Ci sie wogole wytrzymac na takiej diecie to jojo masz jak malowane nie mowiac juz o tym ze mozesz nabawic sie duzych problemow m. in opuchlizny limfatycznej!! Poza tym jesli chcesz zastapic ziemniaki ryzem to nie licz na efekty!! rzy to ogromna ilosc weglowodanow ktorych dostarczac powinno sie do organizmu najmniej ze wszystkich składników odzywczych. Wyznacz sobie raczej realny cel bo bedzie wielkie rozczarowanie:) poza tym po Twojej wadze wnioskuje ze do tej porz jakos bardzo sie nie ograniczałas i mowie to z własnego doswiadczenia i przy takim jedzeniu jakie proponujesz za tydzen rzucisz sie na frytki i hamburgera z cola!!

i jeszcze jedno to co proponujesz jest zbyt ubogie w białko a zbyt bogate w cukry!! nie mysl ze serek topiony to jakies zrodło białaka niesamowite jest zanim zaczniesz myslec o takich bzdurach poczytaj troche o zdrowym odzywianiu bo sobie krzywde zrobisz...białko, białko i jeszcze taz białko i niestety tłuszcze nienasycone a nie same cukry!

Gość ala ma w nosie kota
i tak wlasnie dziewczyny dajecie motywacje!!!! nie ma co dziewczyna chce schudnac, to jej pozwolcie, moze wyrazic swoja wole!! wy tylko sprawiacie ze ludzie w kompleksy wpadaja, niemaja checi motywacji!! ja ci zycze z calego serca schudniecia i niema co sie przejmowac tymi szajbuskami, ty schudniesz a one dalej beda na niby-diecie, bo jo-jo...:D:D:D:D walcze z takimi co wy !!!! PAMIETAJ NIE PODDAWAJ SIE!!!!

weglowodany tez sa potrzebne w diecie. 2-3 godziny przed planowanym wysilkiem fizycznym najlepiej jakies zlozone, a po wysilku proste. tluszcz to tluszcz i spala sie w tlenie a nie bo brakuje weglowodanow. mozg zywi wie weglowodanami i to prostymi. zdrowa dieta dostarcza wszytkich skladnikow odzywczych a jednostronne to prosta droga do porazki. mozna a nawet trzeba ograniczyc w diecie takie rzeczy jak biale pieczywo i wyroby z bialej maki, ogranicxyc slodycze, slodkie napoje i w ogole wszytko co zawiera cukier na rzecz jak najmniej przetowrzonych produktow. slowem lepiej zjesc pieczonego ziemniaka niz slodzony jogurt. zmiana nawykow na zdrowe to droga do sukcesu., dluzsza ale prosta i bez wybojow. niestety diety cud to najczescie droga pod gorke, ktora po kilku razach staje sie gora nie do pokonania. pamietajcie, ze za kazdym razem jest 10 kilo trudniej.