Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SIERPNIOWA 83

Waze okolo 83kg i bede szczupla jeszcze w sierpniu !!!

Polecane posty

Gość Pafik78
Hej! Dzien zlecial.mialam podac swoja wage - 82,5kg. dzisiaj bylam strasznie zabiegana.Zjadadlam okolo 1000 kcal.

Gość Pafik78
Sierpniowa! Gdzie jestes? po co zaczynasz topik i znikasz.Pewnie nie masz silnej woli.moglas chociaz mnie powiadomic,ze nici z odchudzania.Nieladnie zrobilas Pa

Gość pewnie nie chce tu pisać
bo "dobre rady" ją zniechęciły do pisania. tez bym juz nie chciala pisac na takim topiku. ale jakby nic nie pisala tylko schudla na takiej diecie 15 kg i pozniej napisalaby o tym to nikt by nie krytykowal. dlaczego tak robicie? jak ktoś ma zapał i chce schudnąc a wy tak napiszecie zeby mu dokopać, zwyzywać... odchudzajcie sie zdrowo ale pozwolcie tez innym na diety cud!

no przeciez nikt nad nia nie stoi i nie mowi jej, ze ma jesc tak i tak. tylko pisze jak moze byc. a jesli nie ma tyle silnej woli, zeby stosowac diete mimo krytyki innych to nie ma jej wcale. ten jednodniowy entuzjazm jest wiekszosci dobrze znany. od jutra dieta typu serek na sniadanie, warzywa na obiad i jablko o 17 ... tylko, ze o 19 nastepuje napad na lodowke i po diecie. zadna tego jednak na forum nie opisuje, bo wtedy musialaby sie przyznac ze inni mieli racje. ze nie da sie jesc 300 kcal dziennie i cwiczyc 2 godziny ani nic w tym stylu. ze skoro sie wazy tyle kilogramow to nie postaly one z powietrza. ze skoro tylko sie latami to tluszcz nie spadnie w miesiac.

ala ma w nosie kota mam gdzies Twoje uwagi na takim poziomie, swiadczy to Tylko o Tobie, nie robie tego na pokaz i efektownosc ale dla zdrowia i długotrwałych rezultatów ale Ty pewnie tego nie zrozumiesz...przykre ale coz:o Dziewczyny nikt nikogo nie zniecheca ale sierpniowa powinna zrzucic conajmniej 20kg!!!!!! do prawidłowej wagi, a ta nadwaga nie powstała w miesiac i w miesiac nie zniknie, a jesli bedzie sie głodzic to sobie krzywde zrobi. Nikt jej nie zniecheca, te wypowiedzi pojawiaja sie chyba raczej z troski i zdrowego rozsadku... dobrze ze ma motywacje ale dziewczynom chyba bardziej chodzi o to by pomoc jej zrobic to z głowa a nie tak ze pozniej bedzie płacz...poza tym pamietajcie ze przy szybkiej utracie wagi skóra moze nie zdarzyc sie obkurczyc i zostanie flak dla chirurga:(

A wiecie co......piszcie sobie co chcecie...ja odchudzam sie juz dzsiaj 4 dzien i narazie 3 kg za mna:) raz cwicze wiecej niz zaplanowalam...raz mniej....ale trzymam sie i nie stracilam wiary ze mi sie uda....A jesli chodzi o ten topik...jakos nie mam ochoty czytac ca;ly czas ze i tak mi sie nie uda, i tak to jest niemozliwe:/ moi przyjaciele wierza we mnie,mowia mi nie poddawaj sie bo zrobisz to i to mnie trzyma na silach...tutaj zaczynam wierzyc ze jestem glupia i nie mam na co liczyc...a wiec topik wsparcia jest na tej kafeterii nie mozliwy...wiem bo pamietam jak zalozylam temat z pol roku temu,wtedy chcialam schudnac chociaz 10kg na miesiac i co uslyszalam?glupia jestes,nie uda ci sie,potem przytyjesz 20 kg,to jets nie realne i wiecie ze naprawde w to uwierzylam? az nie zobaczylam mojej kolezanki ktore schudla w miesiac 12 kg !!

Nie oczekujcie ze bede tu codziennie...ale wejde raz na tydzien,dwa,tylko po to,aby topik nie ,,umarl smiercia naturalna,, i bym mogla pochwalic sie swoimi sukcesami.

Gość i jak ci idzie

Gość gość
Ja od czerwca 13 schudłam 27 kg przez miesiac u dietetyka herbalaifie wiem wiem co powiesz wariatka ale za dużo kasy chociaż zapewnienia ze szybko schudne był rezultat 10 kg .w lipcu zapisalam się na silownie i chudlam dalej ale się przetrenowalam i doznałam kontuzji mięśnia łydki trafiłam do terapelty i u niego dowiedzialam się o diecie paleo stosuje ja już 3 miesiace czuje sie swietnie i namawiam wszystkich zdrowo w miare tanio i nieukrywaną ze tak mi wszystko smakuje ze norman zamiaru jeść inaczej .warzylam 103.3 a teraz 77.6 i wyglądam przynajmniej 15 lat mniej a jestem po 40 pozdrawiam i ostrzegam dbajcie o zdrowie bo to najwazniejsze a wszystko i tak siedzi w twardym dysku czyli głowie to od was samych zależy czy chcecie być atrakcyjni i z optymizmem pochodzić do życia .pozdrawiam

Gość gość
sera nie powinno się łączyć z pomidorami

Gość ciekawa 75
Witaj sierpniowa 83. Mam pytanko jak tam twoja silna wola i jakie efekty diety? Chcial bym i ja wyprobowac ta diete ale moja silna wola rowna sie zero a mam do zrzucenia jakies 5-7 kg. Jak tam sobie radzisz?

Gość zmotywowana 278
Właśnie najgorsza to nasza silna wola ;/ ja zawsze miałam a tym problem ale odkąd przyjmuję suplementację Afrykańskie Mango http://szczupla-kobieta.pl czuję się silniejsza i wiem że mogę bo chudnę i to daję mi właśnie siłę ! schudłam już 16kg jeszcze 24kg i będzie koniec! Trzymajcie kciuki!

Gość gość
Bardzo pomocne przy odchudzaniu są masaże typowo odchudzające. Ja na taki masaż chodziłam do gabinetu www.ctkregoslupa.pl. Efekty były zdumiewające...celulit szybko znikał i tkanka tłuszczowa.

Polecam wszystkim dietetyka online: www.joladietetyk.pl Skorzystałam z indywidualnie ułożonego poradnika żywieniowego i jestem póki co zadowolona, ubyło mi 3 kg w miesiąc mimo że zdażały mi się małe grzeszki ;) Poza tym ludzkie ceny, bardzo ciepłe podejście tej Pani Dietetyk i ogromna wiedza, zawsze mogę liczyć na odpowiedź na każde pytanie dotyczące żywienia. Nie jest to żadna reklama jak wielu tutaj takich, ale szczerze naprawdę polecam!