Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anuLkA19_

CZY JEST TU KTOS UZALEZNIONY OD PROSTOWANIA WLOSOW???

Polecane posty

ja to codziennie prostuje mam naturalne loki ale wole siebie w prostych wlosach boje sie ze za jkais czas bede miala mega zniszczone wlosy moze jest na to jakas rade jakas odzywka????

ja od roku codziennie prostuje włosy ponieważ się troche puszą... =/ i niestety mam troche zniszczone i są łamliwe.. ja również poszukuje jakiejś dobrej odżywki regenerującej

Gość partysant
Na szczescie konczy sie ta glupia moda:) Tak ze bedziecie wyzwolone od zelazka. Puszyste sa zdrowe wlosy:P

a z jakiej firmy masz prostownice???podobno te z powloka ceramiczna nie niszczy wlosow////

\'budmann\' to jakaś zagraniczna firma.. nie wiem czy moja ma powłoke ceramiczną.. :| każda prostownica niszczy włosy ale te z powłoką napewno mniej

200TA najwieksza bo ja mam duzo lokow i przy tej tmp.mi sie najlepiej prostuje raz przejade i kosmyk prosty jak drut

Gość aaaaaaaaaaaeeeeeeeeddddddddd
Moja siostra prostuje wlosy tylko na okazje, bo prostownice bardzo niszcza włosy i uzalezniają. Do tego stosuje jakąś bardzo droga odżywkę (ok.40 zł), która kupuje u fryzjera-ponoc dzieki niej wlosy sie tak bardzo nie niszcza. POZDRAWIAM

Gość iiiiippp
w telewizji stylista i fryzjer mowilize prostowanie wlosow jest niemodne naturalne wlosy ok

ja tez prostuje ;( i klne na siebie za to jak glupia. no ale co zrobic jak na glowie bez niej mam wicher:/

Gość yhymmmm
prostowanie wlosow kreconych sprawia,ze po jakims czasie robi sie siano i juz nie kreca sie jak dawniej.a poza tym,wlosy,ktore sa az za mocno wyprostowane,jak druty,wygladaja nienaturalnie

ja tez codziennie prostuje włosy,ale przy tym używam różne odżywki. Najlepsze są z perłami. Po prostu cudo:) Włosy są delikatne. Ale od niedawna, jeżeli tylko mogę rezygnuję z codziennego prostowania na rzecz noszenia opaski. Mam ładne włosy i jest mi troszkę ich szkoda.

no ja wlasnie wczoraj bylam u fryzjera obciac wloski bo od prostownicy zrobily sie naprawde brzydkie,takie suche strasznie,rozdwajaly sie....teraz postaram sie nie prostowac.sama nie wiem jakie odzywki sa ok,jak spytalam moja fryzjerke to powiedziala ze teraz powinnam stosowac odzywki maski do splukiwania.a jesli musze prostowac to zebym je np przed prostowaniem woskiem nablyszczajacym do wlosow \"posmarowala\"poniewaz zawiera on filtr UV dzieki czemu goraca temp prostownicy az tak bardzo ich nie uszkodzi....co wy o tym myslicie???bo pierwszy raz sie spotkalam z taką teoria.....

Gość pati203
ja tez od ponad roku sobie dziennie prostuje :(((takze szukam jakiejs odrzywki na to.