Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama przed wyborem

Co myślicie o rodzeniu dzieci jedno po drugim?

Polecane posty

Malo czasu ale sie znajdzie!!!! teraz mam chwile. mlody siedzi w wozku. przed chwila jadl. teraz go zabawiam i pisze. Kuba patrzy na bajke ! wieczory mam dla siebie. kolo 20 ida spac. od wrzesnia Kuba idzie do przedszkola to moj dzien bedzie troche inaczej wygladac:)

Gość jesienna mama
A mój mały ma popołudniową drzemkę, ale zaraz luz się skończy i idziemy maltretować truskawki (to znaczy wspólnie przyrządzać sałatkę z nich). Od pierwszego dnia, jak mu kupiliśmy łózko, śpi w nim w swoim pokoju.Ale na zmianę kładzie się na dobranoc raz ze mną raz z tatą, podsumowujemy dzień (tzn co robiliśmy i co będziemy robić jutro) i mały śpi po 15 minutach. I ogólnie jest fajnie:)

Gość jesienna mama
Bo mi się tak wydaje, że skoro mnie wyrywa to innych pewnie też:) Po prostu. Albo my mamy słyszymy więcej:)

Gość Mama przed wyborem
Przekonały mnie wasze argumenty, ale nie jestem tak do końca przekonana z tym, żeby jeszcze trochę poczekać, bo mam jedno ALE: Nie chciałabym oddawać dziecka do żłobka, bo wiadomo co tam się dzieje, żadna z babć nie zajmie się wnuczką, a opiekunka pochłonęłaby zbyt dużą sumę pieniędzy, którą przyznam szczerze wolałabym odłożyć na wakacje. Gdybym zdecydowała się zostać z małą w domu, to siedziałabym w domu przez najbliższe 3 lata, bo dziecko powinno mieć co najmniej 3,5 roku, żeby mogło iść do przedszkola. Do pracy oczywiście bym nie wróciła. Potem kolejne starania, kolejna ciążą, następne lata spędzone w domu i do pracy wróciłabym po 7 latach.:(

Gość Angieeeeeeeeeeee
mam sporo koleżanek które maja dzieciaczki rok po roku :) na pewno to duże wyzwanie ale jaka radość, dzieciaczki strasznie sie kochaja sa związane bardzo ze sobą, uważam ze rok różnicy miedzy rodzeństwem jest super. polecam to forum, poczytaj co pisza mam które maja takie maluszki :) http://ginekologia.med.pl/forum/viewtopic.php?t=10194&sid=8f76bf2138c50f968e5e44a1c48569ee

Gość gość
super!!!! Pierwsza ciaz , potem za 10 miesiecy druga ciaza, potem za 12 miesiecy trzecia ciaza, potem za 14 miesiecy 4 ciaza .....duza rodzina o wiele latwiej jest I dzieci maja tyle ze soba wspolnego!

Gość gość
Ja mam 32 i nie mam dziecka ani jednego ani drugiego i po problemie, każdy żyje według siebie

Gość gość
dziecko do babci i żyje się dalej życiem towarzyskim a nie wypisujcie z nudów te głupoty lepiej idżcie do roboty nie roby!