Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy mama trójeczki

już urodzila?

Polecane posty

Gość czy mama trójeczki

???

Gość Ologosodi
Nie, pewnie jezdzi na rowerze i sra na malinowo :-) Ale zyczę jej milego porodu. To bedzie 4 dzidzius?

Gość czy mama trójeczki
Tak,dlatego jestem ciekawa,bo tak się zastanawiala,jakie imie wybrac,jak bedzie chlopiec.

Gość Ologosodi
No tak, miało się rymować do Martynki :-) I co teraz? Szymon Tymon Martynka i? Może MAriusz?

a czemu sie tak czepiacie mamy trójeczki ???? . ładnie to tak, dorosłe kobiety a zachowują sie jak małe dziewczynki

Gość niedlugo urodzi
Dla dziewczynki już imię wybrała- Milena. Jeśli chodzi o męskie imię, to oprócz Mirona nie ma męskiego imienia, które by się rymowało z Tymonem i Szymonem.:P

:D Jak nie urodzę do poniedziałku idę do szpitala. Fakt, pojęcia nie mam jak nazwiemy chłopaka:D Ale co tam! Zdrowie najważniejsze. Na rowerze jeżdżę już tylko stacjonarnym:D

no własnie też mi Miron przyszedł do głowy:) a Milena nie pasuję do rymowanki :) przecież.... masz rację zdrówko najwazniejsze ! życzę ci mamo_trójeczki leciutkiego szybkiego porodu i szybkiego powrotu nakaffe :D🖐️

wiem, że Milena nie pasuje. Ale..hmmm..pewne imiona się poprostu czuje i przestałam myśleć, że musi pasować. W sumie to każde moje dziecko jest inne i może jak zobaczę chłopaka to coś mi przyjdzie do głowy:D Dziękuję bardzo za wsparcie. Jak mąż jest w pracy to trochę jestem na wdechu i się oszczędzam, bo strasznie nie chciałabym kombinować z dojazdem do szpitala no i nie darowałby mi chyba porodu bez niego:D Co do powrotu do kafe to mam nadzieję, że nie będę miała na to czasu:P W zasadzie to teraz odkładamy tyle przyjemności, na czas po porodzie, że to bardzo prawdopodobne. Nie jestem typem domatora:D Jeszcze raz wielkie dzięki 🌼

Gość oj mamo prawie czwóreczki
:) ja Ci mówię dziś urodzisz