Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lza plynie kap kap

moj maz wyjechal...

Polecane posty

Gość lza plynie kap kap

moj maz wyjechal na kilka tygodni do Londynu.juz za nim tesknie nie umiem miejsca sobie znalezc boje sie ze nie wroci bo pozna jakas (tak bylo z jego bratem wyjechal zostawil zone tu a potem tylko przyslal papiery rozwodowe) a jesli moj maz tez kogos pozna? ostatnio mielismy problemy stad moj lek ze moze nie zechce juz wrocic... chociaz pisze mi mesy ze juz teskni... wesprzyjcie mnie bo zwariuje!!!

Gość Ni z gruchy ni z pietruchy
Trzeba bylo nie puszczac meza... Wszystko sie moze zdarzyc... Takie zycie... Ale nie mysl o tym, bo zwariujesz! Wmawiaj sobie, ze przeciez mu ufasz, to moze w to w koncu uwierzysz i bedzie Ci latwiej ;P

Gość ej lezko
Spokojnie !!!! Nie czytaj glupich postow ,ze sie wszystko moze zdarzyc i ze nie powinnas puszczac ! 😠 Wszystko to sie moze wydarzyc wszedzie ,nie trzeba wyjezdzac . Ufaj mezowi skoro pisze ze juz teskni to tak napewno jest. Jemu Ciebie brakuje tak samo .Tez moze miec takie mysli jak Ty .Zastanawiam sie tylko po co ? Skoro jestescie dobrym kochajacym sie malzenstwem to rozlaka tylko scementuje Wasz zwiazek . Acha i pamietaj jedno "U jednej matki nierowne dziatki" Nie sugeruj sie bratem meza .Glowa do gory i usmiechnij sie .Pozdrawiam

Gość lza plynie kap kap
wmawiam to sobie ale wlasnie... takie zycie...

Gość lza plynie kap kap
do ej lezko- dzieki bardzo potrzebowalam cos takiego uslyszec(przeczytac) moj maz mi powtarza ze nie ma takiej sily ktora by nas rozdzielila i w to bede wierzyc.