Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karolcia1125

wypadnięcie spirali????!!!

Polecane posty

Witam. Kurczedziewczyny mam problem, wczoraj miałam założoną spirale Mirena i dziś znalazłam na bieliźnie długą żyłke!!Czy to oznacza, że mi wypadła?Niestety do ginekolog mojej moge dopiero zadzwonić w poniedziałek bo dziś już nie przyjmuje i teraz mam problem bo się zamartwiam!Może coś wiecie na ten temat albo któraś z Was miała podobny problem????

Gość zadzwoń do innego lekarza
żeby tylko coś niedobrego z tego nie wyszło...

Gość zadzwoń do innego lekarza
no nie wiem czy wypadła...ale wydaje mi się że nic nie powinno wypaść...a jeśli ci się uszkodzi ? ja bym nie czekała na mojego lekarza tylko jeszcze dziś poszła do innego....lepiej nie lekceważyć takich rzeczy bo to nie jest zabawa

o rety, lepiej lec do lekarza ! mozesz nawet iść do szpitala na izbe przyjęć albo to ginekologicznego

Może to być nitka która pozwala wyczuć obecność spirali więc nie jest dobrze ,że się urwała ,a tak naprawdę to spiralka jest metalowa a nie żyłkowa. Zrób USG albo skonsultuj to z lekarzem nie zwlekaj! Daj znać co to było..

Na wszelki wypadek do wizyty u lekarza odpusć sobie bzykanko a żyłkę mozesz wykorzystać do wędki i w weekendd wyskoczyć na ryby :D Dobrego brania!