Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda2145

seks oralny

Polecane posty

Gość mloda2145

Skad sie wzial seks oralny, czy ludzie wczesniej (tzn. epoka naszych rodzicow, dziadkow) tez sie tak kochali?Jakos nie chce mi sie w to wierzyc?ja osobiscie nie lubie takiego zblizenia.Niestety mojemu facetowi sprawia to wielka przyjemnosc.Czy naprawde seks oralny sprawia wam panom taka przyjemnosc?Czy moze jest tu jakis starszy pan, lub parka ktorzy tez sie kochaja oralnie?Czy nie sadzicie,ze seks oralny jest pewnym upodleniem samego siebie?

Gość mloda2145
i tak wole lizac rowa sasiadowi poza tym mam 23 lata na imie Czeslaw i potrafgie rozbujac swoje kule do predkosci jednego maha 🖐️

Gość czytac ze zrozumieniem
byla mowa o oralnym a nie analnym:O

ano faktycznie chyba to winko mnie trochę przyćmiło. oral mówisz....to zmienia postać rzeczy

Jakoś nigdy nie nalegałem na taki sposób pieszczot. Też jakoś wydawało mi się że to w jakiś sposób \"urąga\" kobiecie. Tym bardziej jeśli chodzi o osobę, którą się kocha. A tu proszę miłe zaskoczenie, dziewczyna sama z siebie wyskakuje z taką propozycją. No ale wtedy miało się 20 lat i wszystko było zagadką. heheheh :D Poczytaj sobie pana Markiz de Sade jak strawisz nie polecam, będziesz miała odpowiedź na swoje pytanie czy robili to nasi dziadkowie.

Gość Dziadkowie z wyzszych sfer moz
tak, ale nie wierze, ze nasi dziadkowi, tacy polscy, prosci z roli to robili

Gość agnieszkaq123456789
oralny czy analny ja tam lubie