Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZawiedzionaDwudziestolatka

Czy pokochałbyś kobietę z garbatym nosem?

Polecane posty

Wiem, pewnie wydaje się wam to głupie, ale... Zastanawiam się, czy mam jeszcze jakieś szanse... Nie jestem brzydka, mam długie blond włoski, duże niebieskie oczy, duże usta, jestem wysoka, szczupła, zgrabna, ale. . .No właśnie - mam garbaty nosek... Do tej pory byłam w trzech związkach - wszystkie nieudane. Nie wiem, jak sobie poradzić z tym kompleksem - nie stać mnie na operację (jestem studentką) i trudno jest mi zaakceptować tę moją wadę...Smutno mi :(

Chyba rzeczywiście coś w tym jest - jedyną osobą, która zwróciła mi uwagę na ten nochal była kobieta. . . Może rzeczywiście nie mam sie czym przejmować?

Gość po prostu bądź...
Mi by to nie przeszkadzało:) Wcale!

ale najgorsze jest to ze wy te bzdurne uwagi rozsiewacie miedzy soba.. dozycie do perfekci ktora mezczyzna jest nie potrzebna.. i takie bzdune pozniej uwagi w stosunku co do nich wysuwacie.. a do tego jeszcze same wpedzacie sie w kompleksy...

Ja mam tak krzywy nos, jak mało kto. Przynajmniej nigdy takiego nie widziałam, jak mój:P Połamany i krzywy w każdą stronę. I jakoś mi to lata. Jeżeli się komus nie podoba, to nie musi się patrzeć. Chociaż wiem, ze wielu osobom to przeszkdza, bo przez to jestem brzydsza. Ale mi niespacjalnie. Gorzej się z takim nosem wybiera okulary:D i tyle.

Gość Belfegor upior Luwru
Och, Ziuta, ja wiem ze ma brzydkich kobiet, Tylko czasem wina brak Och, Ziuta, pijany bylem gdy przed oltarz zaciagnelas mnie Gdy wytrzezwieje czlowiek, wtedy inny gust ma inny smak

jak kobieta ubierala by sie tylko dla jednego mezczyzny to nie zajmowalo by to tyle czasu...

hej, pojec se do chicago tam ponoc chodza nago Oj Hanus moja Hanus jak za mlodu jajcami handlujesz to na starosc seksu nie czujesz, hej

Dzięki. :) ❤️

a ja bym chciała mieć szlachetny garbaty nos zamiast mojego z przeproszeniem kartofla. serio. poza tym związki nie rozwalają się przez nosy.

Eh, związki nie rozpadają sie bezpośrednio przez nosy, ale pośrednio...

przez wiekszośc, czasu przebywam z facetami, tak sie składa, ze mam mało kolezanek za to wielu kolegówi i sie nie zgadzam, moim zdaniem to faceci są zdecydowanie bardziej wrazliwi na szczegóły! kobity zracaja uwage na całoksztalt plus urok osobisty, a faceci jak sie zabieraja do krytyki to czasem nie wiem gdzie sie chowac, bo az mi głupio tego sluchac, przypatrują sie i potrafia oceniac i skrytykowac kazdy nawet trudno zauwazalny szczegół, nogi, pupa, piersi, brzuch, oczy, włosy, nosek, styl ubierania, poruszania, głos, zęby, plecy i czasem mam wrazenie, ze jeszcze sie taka nie urodziła co by im dogodziła, a juz najlepiej im wychodzi jak sie zbiora w kilku. najgorsze jest to, ze najczesciej wcale nie biora przy tej okazji siebie pod uwage, a szkoda, bo wtedy czasem byłoby dopiero z czego sie posmiac!

Bejbi z filmu Dirty Dancing miala piekny garbaty nos, po zoperowaniu stracila caly urok i nie mogla dostac zadnej roli, bo to nie nie byla juz ta Bejbi z garbatym noskiem, hej

W moim otocznie to głównie kobiety są estetkami...

Belfegor upior Luwru=> Ona miała całkiem inny nosek, wydaje mi się, że ładniejszy. Mój jest podobny do nosa Kożuchowskiej, tylko że ma większy garbek. :(

Gość a1b2c3
Mi by sie mogl podobac facet z garbatym nosem, czemu nie, jak poza tym bylby przystojny i fajny... wiec mysle ze i w druga strone jest podobnie, czyli jakiemus mezczynie moze sie taki nos podobac

najlepiej go kamufluj, odpowiedni makijaz i fryzura, sa sposoby na to żeby go ukryć, to najlepiej rownież Tobie poprawi nastrój. pocieszenia, ze komus taki nos sie moze podobac niewiele pomoga, najlepiej jak sama w lustrze zauwazysz, ze jest mniej widoczny

Ja tez mam troche garbaty nos i do tego jeszcze brak mi piersi:O A i tak powodzenie mam:P Nie przejmoj sie takim szczegolem :) Jesli facet Cie pokocha, to z pewnoscia nie bedzie mu przeszkadzal twoj nos:)

zawiedziona dopiero od ciebie sie dowiedzialem ze kozuchowska ma garbaty nos ,kurcze blade, jak ty zes to zauwazyla????

Na zdjęciach tego nie widać - w końcu photoshop czyni cuda, ale oglądając Małgosię w tv można zauważyć garbek na jej nosku (który bądż co bądż dodaje jej uroku:) )

Gość DjAdamXXX
Według mnie chłopakmoże mieć garbaty nos, ale dziewczyna? Paskudnie o wygląda, powinna mieć mały zadarty nosek a nie duży garbaty kinol.

Gość DjAdamXXX
up

Gość autorko topiku
co ty świrujesz??przecież nos to drobiazg tym bardziej jeśli reszta jest ok.facet który cię pokocha zrobi to bez względu na twój nos.najładniejszy chłopak z mojej szkoły już ponad pół roku chodzi z dziewczyna ktora ma:wielka dupe,krzywe nogi,jest wielka i gruba,beznadziejnie sie smieje,jest obciachowa,ma zle dobrana gruba warstwe podkladu i na maksa garbaty nos.a,i zęby do przodu.a on najwidoczniej sie w niej zakochal