Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czyczyczyczy

czy powiedziałybyście swojemu facetowi, ze ktoś inny zaproponował wam randkę?

Polecane posty

Gość czyczyczyczy

Gość ja mezowi nie
ale gdyby to bylo ciacho to bym poszla :P

Ja bym powiedziała! A niech sobie wie,że jego kobieta jest atrakcyjna dla innych facetów!!!!!!!:)

ja bym powiedziała z tego samego powodu właśnie ...

Gość córka faraona
powiedziałabym, zeby miał świadomość, że jestem atrakcyjna dla innych i się innym podobam

Gość Belfegor upior Luwru
na jakiego czorta wywolywac wilka z lasu, co oczy nie widza sercu nie zal, moze pomyslec ze przyszlosci, jak moze sie postrykacie,i skorzystasz zokazji, moze dac noge, bo chlopy nie za bardzo lubia czuc sie niepewnie Teraz wiesz dlaczego piekne dziewczyny sa czesto same, faceci nie za bardzo lubia, jak im zony podrywaja

Gość czyczyczyczy
No i powiedziałam, nie było tak źle :P Cytuję "mam ochotę tam pójść z kijem i ich obu oprawić", bo propozycje w tym tygodniu były dwie :P

Gość ja też bym powiedziała
z tego samego względu co betti

Gość Belfegor upior Luwru
ja pieerdole co za perspektywa z kijem sie uganiac za fatygantami najkrotsza droga, do narodzenia sie nowego rogacza wspanialego, hej

jasne to lepiej żeby się on z jakieś pokątnego źródła dowiedziałam że jego dziewczyna/żona była z jakimś facetem dopiero by było. Lepiej powiedzieć - będzie widział że inni tez są ... :) będzie się staral bardziej.

Gość Nie wiem mam mieszane uczucia
tez kiedys powiedzialam, ze jego bardzo bliski kolega.... ho ho... nie tylko propnowal mi randki wysylam smsy itp. Ciagle mi pisal jakby to bylo cudownie ale jest On i jestem z Nim.... itp. Mowilam mu o wszystkim, o smsach telefonach , zaproszeniach... Moze i to docenil , ale potem jego kolega stwierdzil ze jesli on nie moze byc ze mna to zaden z nich...i tak mu namotal...ze juz nie jestesmy razem bo mnie zostawil bez powodu:] Wiec zalezy kim dla twojego faceta...jest ten Twoj nowy adorator:p