Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

--astra--

Czy nie uważacie że miłość jest wam potrzebna?

Polecane posty

Czy nie uważacie że miłość jest wam potrzebna? Każdy chłopak, każda dziewczyna jest chętna do seksu. Po co ię angażwoać, zmieniać i poświęcać dla drugiej osoby. Ty od niego oczekujesz czegoś, ona od Ciebie, po pewnym czasie zaczynacie się męczyć, bo nagle starciliście znajomych, nauka wam gorzej idzie bo sie zapatrzyliscie i zyliście tylko miłościa-oczywiście tylko Wam się tak wydawało... A jednak wiekszośc ludzi chce uczucia. Tylko dlaczego większość chłopaków chce tylko sypiać... a może przyszedł czas na seks bez zonbowiązań i kariere...

Jest potrzebna:) człowiek dostaje skrzydelek....nie ma rzeczy niemozliwych :) hmmmm gorzej jak milosc sie konczy i czlowiek przezywa bolesne spotkanie z twarda ziemia.... no ale warto ryzykowac :)

Gość croll
wszedzie tylko wyrafinowanie, wyrachowanie, puszczalskosc i zdradliwosc ze strony kobiet :o

Gość croll
dokladnie :o

patrzac od strony praktycznej na milosc , to kiedy kestem zakochana moja efektywnosc jesli chodzi o nauke wzrasta do 200% , wlasnie teraz mi jej brakuje- ehhh te egzaminy ;)

Gość przypal
zdycham z samotności...nie jestem w stanie z nikim się związać...moje życie nie ma sensu...

Gość najakaln
Seks - tak, ale też czułość, zrozumienie, wsparcie etc. ja tego potrzebuję. Bardzo.

Gość przypal
czuje,że nigdy nie znajde nikogo,do kogo mogłabym się przytulić.

da się przeżyć bez.... praca praca praca... i zapomina człowiek o miłości ;) kwestia nastawienia psychicznego... człowiek wszystko może... ;)

Gość przypal
praca? nie ma motywacji nawet do oddychania..

Czy uważam? Nie wiem nigdy nie załapałem się na miłość... To czy ktoś jest chętny do sexu.... nie mam zielonego pojęcia :classic_cool: ani doświadczeń :)... muszę ci uwierzyć na słowo. Znajomych stracić nie mogę bo nigdy ich nie miałem... na poświęcanie całości czasu drugiej osobie też nie ma szans bo bym się psychicznie wykończył :)... chociaż nie wiem bo nie wiem jak to jest 🖐️ Na seks bez zobowiązań nie mam szans... bo trzeba być atrakcyjnym i wysokim... na karierę też nie Normalnei nie pasuję do schematu. buuuuu :( Ja się tak nie bawię :(

a ja wam cos powiem/napisze... Chłopak może z Tobą zerwać nawet wtedy kiedy sie z nim prześpisz na pierwszej randce jak i po kilku latach, ot tak. Dziewczyna też może z tObą zerwać, bo stwierdzi, że jesteś kiepski w łózko, choć jak tweirdziłeś na początku jesteś niesamowitym kolesiem. To po co sobie robic nadzieje... a zresztą po co się w ogóle przejmować... Nie myślcie o przyszłości ani o tym jaki jest wasz ideał i jakiego byście chciały, ani jakiej szukacie... bo i tak nie przyjdzie. Najlepiej jest żyć sobie dla samego siebie, choć zawsze ktoś bedzie próbował Ci podłożyć kłode... a wsparcie możesz mieć w mamie tacie psie lub przyjacielu lub jak kto woli z ludzmi z forum:P

Gość sugerujesz --astra--
zebysmy sie nie zakochiwali?

Nie! Uważam, że powinniście się przestać zastanawiać czy zrobiliście coś dobrze czy źle... Jeżeli masz ochote iść z kimś do łóżka to idź. Jak ma być Ci dobrze to tym lepiej. Tylko nie kierujcie się za dużo rozumem, nie zastaawiaj sie co wypada a czego nie wypada robić. Bo albo on/ona Cię rzuci albo nie... cokolwiek nie zrobisz!

a gdzie moralność, honor poczucie własnej wartości ? Mi się chce to znaczy że mam na lewo i prawo... ?? świat się poprzewracał wg mnie ;)

Leszko Zabójco... nie masz się na prawo i lewo jak to mówisz... Wybieraj osoby które polubisz i które chcą tego samego co Ty, abuy nie zranić. A jak już sie zakochasz, nie zapomnij o sobie... Bo często człowiek zakochany się zatraca... Także nie wybieraj podrzednych panienek, tylko osoby w których potencjalnie mogłbys sie zakochac.

nie ucz ojca dzieci robić ok ? ;) żyj jak chcesz ale człowiek nie maszyna... nia da się go zaprogramować - Ty nic nie poczujesz a jak ta druga osoba coś poczuje to ?? pobawić się i wyrzucić w kąt? a z półki bierzemy nową zabawkę ? dziękuje ja wysiadam... ;)

Tylko potemnie mów że kobiety są złe... i że ranią. Jeżeli sam dajesz się wplątywać. A człowiek nie maszyna, ale potrafi myśleć...

nie powiem że kobiety są złe, powiem że ludzie są źli... a później są małe/wielkie tragedie... bo ktoś tylko chciał się zabawić ;)

Zgadzam się z Leszkiem. Praca czyni cuda. Nie myśli się o miłości. Tylko problem jest, gdy wieczorkiem otwiera się piwko

\"zawsze można popełnić samobója\" Czyżby brak miłości dotychczasowy i prawdopodobny w przyszłości oraz niska atrakcyjność miała by być powodem? W życiu jest trochę fajnych rzeczy dostępnych nawet dla takich beznadziejnych typów... trzeba się będzie tylko przyłożyć do kariery :)... która pewnie i tak skończy się na kasie w biedronce ;) albo podobnie rozwojowym miejscu 🖐️

Dlatego ja nie pije:) Bo widzicie jak to jest.... Sypiać możesz z każdym, ale miłości tak łatwo sie nie znajdzie... Takie życie i tzreba się do tego przyzwyczaić. Wniosek, sypiaj z kim chcesz a może upragniony partner/partnerka napatoczy się:D

no na pewno będzie lepiej... ;) trzeci leszek do kolekcji... ;) i jeszcze jeden i jeszcze raz... :D stańczyku przestań sie podszywać pod inne osoby ok ? ;) ciao