Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nupturient

Szukam SZALONEJ żony - BARDZO PILNE

Polecane posty

Gość hmmmn
Jezeli wezmiemy taki slub to co po tym? Czy bede zmuszona byc z toba przez cale wakacje? Czy spotkamy sie we wrzesniu aby wziac rozwod? jaka mam pewnosc ze zgodzisz sie na rozwod? Wiesz, rozni ludzie bywaja-zlosliwi. jezeli powiem ci, ze ja tez moge miec wtym jakis cel to nie przestraszysz sie? Nie szukam faceta na stale bo moj dlugoletni zwiazek nie wyszedl, ciezko bylo a mam ochote cos szlaonego zrobic. Oczywiscie bez wiedzy moich rodzicow. Cywilny bysmy wzzieli bez ich obecnosci:)

Gość kolejny
chce zeby go dobywały...zenada

Gość kawuisaaaa
powiem tak.. z zycia wiem.. i z tego co tu piszecie ze jednak najszaloniejsza rzecza jest.. miec odwage i checi zdobywac to co kochamy to na kim nam zalezy. znałam takich co sie oswiadczyli po 2 mies znajomosci:) to było szalone, ale i mocne.

Gość nupturient
hmmmn Jezeli wezmiemy taki slub to co po tym? Czy bede zmuszona byc z toba przez cale wakacje? Żyjemy w wolnym kraju, mozesz ze mna wypić kawę, pojechać gdzieś na parę dni albo pójść w swoja stronę, ja nikogo nie chce zniewalać :) Czy spotkamy sie we wrzesniu aby wziac rozwod? jaka mam pewnosc ze zgodzisz sie na rozwod? Wiesz, rozni ludzie bywaja-zlosliwi. Mogę dać słowo honoru oraz oświadczenie złożone przed notariuszem. Choć faktycznie, prawnie nie masz mozliwości zmuić mnie do rozwodu (przynajmniej nie szybciej niz kilka lat sądów). Ale ja nie szukam nikogo by sięna nim mścić, nic mi przecież nie zrobiłaś. ALe oczywiscie... W tej materii zaufania mieści sie największa dawka szaleństwa ;-) jezeli powiem ci, ze ja tez moge miec wtym jakis cel to nie przestraszysz sie? Ja mam swój cel, nie mogę oczekiwać altruizmu. W sumie, mogę pomóc Ci go zrealizować - nie widzę w tym nic złego. Nie szukam faceta na stale bo moj dlugoletni zwiazek nie wyszedl, ciezko bylo a mam ochote cos szlaonego zrobic. Oczywiscie bez wiedzy moich rodzicow. Cywilny bysmy wzzieli bez ich obecnosci Ja swoich też nie zamierzam zapraszać - to ma być coś dla mnie, a nie dla rodziny "że w końcu kogos sobie znalazł". Wręcz przeciwnie, o zmianie stanu cywilnego dowie sie tylko parę osób, tych wlaściwych.

Gość nupturient
landrynka007 to chyba sie osobno pisze ...? non...+ reszata - możliwe, pisze na szybko wiec liteówki i błedy z pewnością sie pojawiają.

Gość kwiatus
a skad jestes?

Gość hmmn
to teraz mozemy wymienic sie fotkami ale ale najbardziej sie boje, ze jednak tego rozwodu mi nie dasz jestem od ciebie wyzsza 3 cm ale moze byc , to tylko na wakacje

Gość marionetka333
rozuiem, że właściwą osobą która ma się dowiedzieć o ślubie jest Twoja była? chcesz, żebym stała się plasterkiem na Twoje rany?

Gość hmmn
U mnie tez o cywilnych by sie dowiedzialy tylko te WLASCIWE OSOBY ... hmm:)

Gość hmmn
autorze topicu czyzbys mial ten sam cel co ja?

Gość kwiatus
i jak masz na imie

Gość szaaalooooonaaaa
nupturient - a jakieś wymagania wględem przyszłej żony? Nie wierzę, że weźmiesz każdą jak leci :)

Gość krpr
nie da ci rozwodu tak mysle

Gość nupturient
Nie plasterkiem - to cos innego. Nie potrafię tego nazwać - moze... To cos w rodzaju skoku ze spadochronem? ;-) Mieszkam w Warszawie - ale Twoja lokacja obojętna. Moze być nawet Bialoruś. Rozwód... Ja jestem w gorszej sytuacji - możesz zajść w ciażę w czasie trwania małżeństwa, prawda...? Polskie prawo zakłąda domnieamnie ojcostwa męża i wyklucza dowód przeciwny (np kod DNA) jeśli matka dziecka nie wyrazi zgody... Wymiana zdjęć - to już na email.

Gość kawuisaaaa
szalenstwem jest.. chodzic na randki z własna żoną:P wiem, ze robią tak mormoni..:)

Gość kawuisaaaa
coś w tym jest.. jakieś dbanie.. piel.egnowanie tego co jest..:) a komu sie chce? nie? jak widac szalenstwem są rzeczy tak oczywiste:)

Gość kawiatus
a skąd jesteś i jak masz na imię??????????????

Gość zdradoznyprzezkilkakobiet
kawiatus - pisałem powyżej :)

Gość kawuisaaaa
a moze tak: latem: zaręczyny;) a kolejnym latem ślub;) i szalenstwo wpełni.. a moze przypieczentowane slowo: my:)

Gość nupturient
podbijam wątek - kwiatus, słusznie wskazane, już pisałem wyżej skad i jak ;-)

Gość nupturient
"my" mnie nie interesuje - jestem singlem ideowcem ;-)

Gość no zajebyste no
niestety szukałabym dziury w całym , czyli... kto jest powodem dla którego trza ten ślub odbyć :P

Gość nupturient
Podbijam wątek

Gość nupturient
...................................................... Ja na poważnie SZUKAM :|

Gość kwiatus
ja nie widze gdzie to jest napisane tak więc skąd jesteś i jak masz na imie

Gość nupturient
Kwiatus - nie czytasz dokładnie. Pisałem w powyższych postach, że mieszkam w Warszawie. Natomiast imię i inne szczegóły na maila ;-)

Gość nupturient
Podbijam wątek - dzisiaj wyraźnie brak szalonych osób na forum. Czyżby zostały same zanudzone szarością na śmierć forumowiczki? :(

Gość nupturient
.......................................

Gość przypał
jesteś gejem i to ma być "zasłona dymna" ??