Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nupturient

Szukam SZALONEJ żony - BARDZO PILNE

Polecane posty

Gość wsx
O jejku, szkoda, ze jestem mezatka, bo ja bym na coś takiego poszła. Podoba mi sie ten pomysł! Chciałabym wiedzieć jak to sie zakończy. Czy rzeczywiście uda Ci sie znaleźć szaloną kobietę. A wy babki,czego się boicie?

Gość dfgdfgdfg
nikomu nie przyszlo do glowy ze to prowokacja????...

Gość przypał
nieeeeeeeee,to niemożliweeeeeee :p

Gość nupturient
Nie to, nie prowokacja, o czym mogła się już przekonać jedna Pani z tego forum podczas rozmowy live. Wydaje mi się, że moje motywy są zrozumiałe i wiele osób przeciwnej płci może mieć podobne. Takiej własnie kobiety szukam. Do "Przypał" - nie, nie jestem gejem - ale czasami żałuję. Bycie gejem rozwiazałoby w 100% np. moj problem z ex-narzeczoną ;)

Gość nupturient
wsx - obiecuję napisać, czy się udało :)

\"Analizuję moją rzeczywistość i dochodzę do wniosku, że czas na kolejny etap. Mam za sobą sporo nieudanych związków, w tym jeden bardzo ważny, który zgasł i nie pozostawił po sobie nawet popiołu. Dziś juz nic nie mogę zmienić. Mogę zmienić tylko moje jutro. Nie chcę nikogo krzywdzić, nie chcę wiec tworzyć nowych, sztucznych związków. Takich z których i tak nic nie będzie, a jedynie zranię osoby, którym na mnie zależy. Nie będę już z nikim na dłuższa metę. Jestem tego pewny. Wiatr, duch, cień… Jestem takim właśnie tworem, a one z natury nie są prawdziwe. Tak i ja jestem ulotny. Trwam ledwie chwilę. Chcę jednak zmienić stan cywilny - głupie? Może. Ale skoro wszyscy mogą, to dlaczego ja miałbym odstawać? Szukam Pani, która chce latem zaszaleć, wziąć ślub (cywilny) a jesienią, w pięknej złotej scenerii wziąć rozwód. Pisze serio - jak znajdę taką wariatkę, to jestem zdecydowany. Niby dlaczego podobne głupoty mają robić tylko bohaterowie reality show? O mnie - 26 lat, 175 cm, brunet. Mam nadzieje, że post wywoła malutką wojnę A moze znajdę tutaj równie nawiedzoną Panią? \" Smaruj do gumowych domów po kandydatki:P.

Gość nupturient
Choc szczerze próbuję, nie jestem w stanie zrozumieć powyższego wpisu... :|

Gość że niby do wariatkowa masz iść

Gość Jeśli choć raz
uda Ci sie zrozumieć, o czym pisze amant, to słowo daję - wyjdę za Ciebie, mimo, ze nie mam ochoty mieć statusu rozwiedzionej. :P;)

Gość nupturient
Jeśli chociaż raz - niestety, obawiam się, że nie mam szans - aż tak zaawansowanej zdolności abstrakcyjnego myślenia nie posiadam :) DO WSZYSTKICH - Mam pytanie: Czy osoby krytykujące, uważaja się za jedyny na świecie wyznacznik moralności i rozsądku, i do tego uważają się za tak wszechstronnie rozeznanych we wszelkich ludzkich sprawach, że uznają za stosowną krytykęcudzych planów? NIE - nie jestem moherem, nie uważam, że zwiazek jest jeden na całe życie i nie uważam stanu cywilnego za dziewictwo, które zmienie ulega tylko raz. Mam swoje pogody - a wiodący z nich to ten, że mam taki własnie kaprys wynikajacy z całego mojego życiorysu i prywatnego doświadczenia życiowego. Jak ktoś mnie odsyła do domu dla wariatów, to znaczy że tam siesam musi czuć najlepiej - wszystko idealnie poukładane, leki o wyznaczonych porach i opieka - jak w starym dobrym małżeńśtwie ;) Nie - dziękuję, ja nie potrzebuję oparcia w drugim człowieku, jestem samodzielny i ten etap naiwnej wiary w "póki śmierć nas nie rozłączy" mam za sobą. Chcę to podkreślić cynicznym stanem cywilnym - rozwodnik "kontrolowany" i basta. No - troche się wypisałem z moich myśli ;-)

Gość alabastrowa...-
Ha ha, czy śub i rozwód to ekstramalne przeżycie?;-)To nie jest żadna krytyka, ale ja nie widzę nic w tym szalonego;-), to raczej czysta desperacja, chęć odegrania sie na kimś i chęć udowodnienia czegoś...

Gość alabastrowa...-
DO WSZYSTKICH - Mam pytanie: Czy osoby krytykujące, uważaja się za jedyny na świecie wyznacznik moralności i rozsądku, i do tego uważają się za tak wszechstronnie rozeznanych we wszelkich ludzkich sprawach, że uznają za stosowną krytykęcudzych planów? odp. to nie krytyka, tylko raczej próba zrozumienia takiego postepowania i przy okazji komentarz w formie przelanych myśl na forumi;-)

Gość nupturient
Alabastrowa - komentarze akceptuję i oczekuję, ale nie teksty o wariatkowie. Pamietaj też proszę, że gustów sie nie ocenia. Zrobiłem w zyciu wiele "szalonych" rzeczy, mam na koncie skoki ze spadkochronem, niebezpieczną pracę, podróże w rejony globu, w które nie zabierze Cie żadne biuro turystyczne. Ale teraz chcę czegoś innego. Ty mozesz np mieć ochotę na szalony wypad z przyjaciółkami na Chipendalesów, a ja - mam inny pomysł. Nie jest to desperacja, gdyż z założenia moja była ma się o tym nie dowiedzieć. Wyjeżdżam na stałe za granicę, a to pomoże mi przeciąć wiele więzi tutaj w Polsce. I... z perspektywy lat będzie naprawdę szalonym wspomnieniem ;-)

Gość Jeśli choć raz
Już bym Cię nie chciała. Nie jesteś szalony, tylko wyrachowany. :( :P:P:P

Gość nupturient
Gdybym był wyrachowany, zimportował bym kogoś ze Wschodu i jeszcze na tym zarobił :|

Gość alabastrowa...-
;-)Na pewno nie poszlabym z przyjaciółkami gapić się na Chipendalesów-bo nic w tym dla mnie ekscytującego(tańczący żelusie gogusie - tak bym to określiła). Zgadzam się- gustów się nie ocenia-ale, czy sam nigdy w życiu nie oceniłeś czyjegoś gustu?;-)Nikt z nas nie jest obojetny wobec pewnych rzeczy i czasami sie nie da nie oceniać - myśli, które masz w głowie po prostu same się rwą by je ujawnić;-).Jeszcze jedno pytanie:a skąd masz pewność czy kobieta, która zgodzi się na szaleństwo inne niż wszystkie (ktoś ten pomysł w Polsce może podłapac i dopiero będzie pełno rozwodników z rozsądku-o ile można to tak nazwać-ale w ten sposob rozrasta sie niechciana biurokracja;-)) będzie chciała tego rozwodu? czy na to masz plan awaryjny?;-)

Gość helenka 23
hmmm...ciekawa sprawa. chętnie bym się pisała na taki eksperyment tyle, że ja za bardzo przywiązuję się do ludzi i na moje nieszczęście mógłbyś mi się jeszcze spodobać...;-) pozdrawiam.

Gość alabastrowa...-
z założenia ma się nie dowiedzieć, ale jak sie dowie to sie nie obrazisz...;-)

Gość alabastrowa...-
a i jeszcze: aż strach pomyśleć jaki poźniej Ci pomysł wpadnie na ekstramalne przeżycie, jak to będziesz miał już za sobą;-)

Gość nupturient
Zakładam, że osoba która zdecyduje się na małżeństwo w ciemno będzie w tym miała swój partykularny cel - i to na pewno nie usidlenie mojej osoby ;-) Zresztą, ufam ludziom - nie raz się na tym przejechałem, ale ten jeden raz jeszcze zaryzykuję. A gdyby nie chciała mi dać rozwodu... No cóż, to byłaby przygoda sama w sobie - pierwsza kobieta, która chce się ze mną męczyć na wieki ;-) milka schmitt - jak wspominałem wielokrotnie, nie wnikam z jakich pobudek ktoś chciałby się tego podjąć. Może komuś taka sytuacja również bedzie na rękę. Natomiast, jeśli pytasz o pieniądze - nie jestem absolutnie zainteresowany sponsorowaniem drugiej osoby.

Gość aaaaaby aga
:) 🖐️ autorze!! Wedlug dla mnie to JEST szalony pomysl wbrew temu co mowia niektorzy i rownie idealny dla mnie jak i - jesli to nie prowokacja- dla ciebie WydAJE mi sie nie potrzeba zadnych wiekszych warunkow ... :) bo i po co skoro to wszystko na niby :) To brzmi interesujaco - maz na papierze i szybki rozwod, chciabym zobaczyc miny moich znajomych jak pokazalabym papier ze jestem mezatka, brzmi fantastycznie!! (rozwod troche mniej ... ;) no ale .. ) Mialam sobie juz zrobic taki kawal - wczoraj wroclam z wakacji i napisano mrs zamiast miss ... wyglada rewelka tylko nikt nie uwierzy ze wydalam sie za maz w Hiszpanii w ciagu tygodnia ... do tego TRZEBA odwagi ! ja na razie teoretyzuje ale meila moge rowniez podac ... aha, a masz ciekawe nazwisko? :) zwracam sie bez imienia, bo nie przeczytalam calego topiku i nie wiem czy podales .. agnesja023@wp.pl pozdrawiam :)

domyslam się że nie chcesz nikogo sponsorować bo do tego nie potrzebne jest małżeństwo.... ale po co się pobierać na kilka miesięcy i to z kimś kogo nie znasz? co to jakaś potrzeba małżeństwa? nie lepiej być kawalerem niż rozwodnikiem?

Gość nupturient
Alabastrowa - ślub ma przeciąć znajomości i zamknać drzwi. Ja nie zamierzam w nikim wzbudzać zazdrości, zwłaszcza, że byłby to chybiony pomysł. Nie chcę grac na cudzych uczuciach, bo to po pierwsze podłe (na moich grano - już wystarczy), a po drugie nieskuteczne. Raczej z tej półki (ale to już naprawdę daleki w tle motyw) chcę uspokoić przed wyjazdem parę bliskich mi osób, aby nie martwili się o mnie. Ale jak mówiłem - to trzecioligowy powód.

i jeszcze jedno... chyba nie przedstawiłeś nigdzie kruteriów Twojej przyszłej małżonki :) czy jest to zupełnie obojętne?

Gość alabastrowa...-
czyli nie wykluczasz, że jeśli kobieta nie da Ci rozwodu- to z nią będziesz.;-)Tak, przezyć z jedną osoba całe swoje życie to dopiero "adrenalina".;-)Nie wiem, gdzie ty znajdziesz "amatorkę kwaśnych jabłek";-). Chyba ta kandydatka powinna mieć jeszcze jakieś kryteria-to na pewno ułatwi Ci poszukiwania;-)

Gość nupturient
Kryteria nie są w ogóle szalone, wiec z nich rezygnuję :)

Gość alabastrowa...-
Wiesz nie chodziło mi o wzbudzanie zazdrości, tylko o sam fakt, że jeśli osoba, która była Ci bliska o tym sie dowie, nawet przypadkiem, na pewno cos ją w środku ruszy, chociażby nie miała się do tego przyznać przed samą sobą. Takie jest moje zdanie, nie znam do końca sprawy, więc pewne rzeczy mogę tylko sobie domniemywać. A w szystkich mostów czasami nie da sie spalić, chocby się wyjechało na Antarktydę.

no wej!!!! czyli bierzesz wszystko jak leci??? ani ci do wygladu ani charakteru??? będziesz chciał pokazać się z jakimś paszczurem ;)

Gość alabastrowa...-
jak już szaleć to razem z określeniem tych wymogów;-)