Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jaaap

Czy przyjazn miedzy facetem a kobieta jest mozliwa??

Polecane posty

Z tego co zuwazylam to nie :O Kazdy facet, ktorego znam , lubie i traktuje jak kumlpa, po pewnym czasie (lub juz nawet na samym poczatku znajomosci) mysli o mnie, jak o przyszlej dziewczynie :O A ja teraz mam gdzies zakladanie zwiazkow! Najpierw studia, dobra praca, mieszkanie itd... A tak lubie towarzystow facetow... Czasami dogaduje sie z nimi lepiej niz z babami, a tu masz...:O Chciala bym w koncu poznac kogos, kto bedzie mnie traktowal tylko i wylacznie jak dobra kumpele... A Wy macie takich dobrych kumpli przeciwnej plci? Co robicie, ze nie traktuja was jako material na druga polowke?

Gość słoneczko pózno dzisiaj....
No ja mam od paru ładnych lat ale nie muszę nic robić bo on jest zonaty i pewnych granic w zyciu nie przekroczy :)

Gość lizak bez patyka
wierze ze jest mozliwa , ale nigdy jej nie zaznalam z wyzej wymienionych przez Ciebie powodów(- zawsze chcial cos wiecej po jakims czasie) :(

Gość jest jak najbardzieh
z ex facetem

czy wy jesteście normalne? widocznie podobacie się tym facetom skoro do was startują a jak wam sie podoba jaki facet to co, też chcecie zostać TYLKO jego przyjaciółką????? głupie krowy :-O

Gość Calamity Jane
stanczyk---> jak sie nie znasz to sie nie wypowiadaj ;) Przyjazn to piekne uczucie ;) Jest mozliwa :)

Gość lizak bez patyka
zakochany stanczyk nie wie o co kaman,a obraza ludzi- ble :(

Gość pewnie ze mozliwa
Zgodzę się, że zawsze w pewnym momenci ktos cos więcej poczuje, ale to nie znaczy, ze póxniej nie może rozwinac sie świetna przyjaźń. Ja np w ten sposób zyskała 3 serdecznych przyjaciół, ze których bym sie pociac dał i oni za mnie chyba też. Gorzej, jak najpierw jest niby przyjaźń i wtedy ktoś cos poczuje. No, ale zawsze mozne załozyc optymistyczna wersje :D

Gość nie nie jest

malo, malo, wiem :) nie spotkalam sie z taka przyjaznia i dlatego tak twierdze, zawsze sa podteksty erotyczne :P

hehe podteksty erotyczne ... z pewnych powodow to nie zawsze jest mozliwe, wiec w moich \"stosunkach\" sie to sprawdza :)

Niema podyekstow ja miale taka osobe przyjaciulke ktora kocham i zrobilbym dla niej wszystko a to nieznaczy ze musze z nia byc robic to co para ludzi bo to uczucie jest takie same ale w innym znaczeniu

to jest dobry powod, ale jest tez wiele innych, w kazdym razie ja mam inne.

nie o małżeństwie nie jest to osoba która mnie intersuje jako kobieta ja ją poprostu bardzo kocham chyba mozna by bylo to porownac do milosci do dziecka to tez jest milosc

Gość kobieta puch
Ja nie uznaje przyjazni miedzy kobieta a mezczyzna...kolezenstwo, kumplowanie sie typu kolega z roku tak, ale nie by dziewczyna byla przyjaciolka faceta na tyle by sie sobie zwierzali. jak dla mnie oznacza to ze ktoras ze stron jest zaangazowana. jak poznalam mojego meza to on mial taka wirtualna przyjacioleczke co mu slala sygnaly i maile. jak sie miedzy nami powazniej zrobilo to powiedzialam mojemu: albo ja albo ta panienka, bo nie uznaje trojkatow. Na szczescie wybral mnie.