Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kierownica

PRAWO JAZDY HELP!

Polecane posty

Go艣膰 kierownica

hej ile trzeba miec godzin zaliczonych teorii?? ja robilam kurs 2 l;ata temu,mam napisane ze zaliczylam 14 godz teorii i 20h praktyki a mimo to jets napisane ze jestem gotowa do przystapienia do egzaminu panstwowego??:o

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 bubbaa
teraz masz 30 teorii i 30 jazd!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kierownica
ale ja robilam kurs na starych zasadach i mam zaswiadczenie ze zakonczylam kurs!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kierownica
arava myslisz??bo cos mi sie zdaje ze to cos malo ale napisane ze moge zdawac...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hottest yoghurt ever
obawiam si臋, 偶e po tak d艂ugim czasie nie dopuszcz膮 Ci臋 do egzaminu. Najlepiej zadzwo艅 do WORD-u w swoim mie艣cie i spytaj :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kierownica
wlasnie i tak zamierzam wykupic 10dodatkowych jazd wiec moze dostarcze tylko zaswiadczenie ze odbylam te jazdy...ale i tak jak nie zdawalam jeszcze nigdy to nie mam obowiazku wykupywania jazd:/nie wiem sama:/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bubbaa
Nie mo偶e podejsc do egzaminu, bo ma kurs zrobiony na starych zasadach! bedziesz musiala pewnie cos dokupic

Udost臋pnij ten post

JEST wa偶ny wazne sa wszystkie kursy ukonczone bodajze po 1998 roku, czy jakos tak ja robi艂am ze 4 czy 5 lat temu i mam wazny jak najbardziej.Nie dlatego,ze tak mysle, tylko sprawdzi艂am w MORD-zie, zapisa艂am si臋 na egzamin bez problemu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kierownica
wlasnie jazd jets malo ale jest napisane jak wol ze jestem dopuszczona do egzaminu panstwowego:o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bubbaa
a ja 3miesiace temu jak stalam w kolejce zapisac sie na egzamin , byla przede mna dziewczyna ktora miala zrobiony kurs 3lata temu i kobieta kazala isc jej do innego okienka, zeby jej powiedzieli ile ma dokupic godzin, bo do egz podejsc nie moze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bubbaa
arava -za madrej nie strugaj ;)

Udost臋pnij ten post

moze chyba,ze zdawa艂 egzamin 3 razy, lub wielekrotnosc tej liczby po 3 niezdanych egzaminach trzeba dokupic jazdy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kierownica
no jak oblewasz egzam to musisz dokupic jazdy to chyba jasne!moze ona juz podchodzila i nie wyjezdzila dodatkowych

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kierownica
tak arava ma racje jak sie uwali po raz 3 albo wiecej to trzeba wykupic 5 jazd a ja nie jezdzilam 3 lata ale nie przystapilam do zadnego egzaminu!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bubbaa
z tego co slysza艂am to m贸wi艂a, ze podesz艂a tylko raz i obla艂a, a ze wyjecha艂a za granice to dopiero teraz sie tym od nowa zaje艂a!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kierownica
bubba bez takich prosze!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kierownica
kurde na moj gust to powinni mnie dopuscic bo mam zaswiadczenie o ukonczeniu kursu:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bubbaa
ale zmieni艂y sie zasady egzaminy, a ty robilas ten kurs na starych bardzo okrojonych zasadach! takie jest moje zdanie, a zreszta zadzwon w pon to sie dowiesz! te stare kursy by艂y wa偶ne przez jakis czas, ale nie tak d艂ugi, zeby jeszcze teraz bez dodatkowych godzin podchodzic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kierownica
sami debile---->to napisz co ty myslisz:o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bubbaa
bez jakich? :o cz艂owiek chce pom贸c to jeszcze 藕le

Udost臋pnij ten post

http://www.abc.com.pl/serwis/du/2005/1834.htm paragraf 71 rozdzia艂u 11 搂 71. 1. Osoby ubiegaj膮ce si臋 o prawo jazdy lub pozwolenie oraz osoby ubiegaj膮ce si臋 o uprawnienia do egzaminowania kandydat贸w na kierowc贸w i kierowc贸w lub kandydat贸w na motorniczych i motorniczych, kt贸re uko艅czy艂y odpowiednie szkolenie w okresie od dnia 1 lipca 1998 r. do dnia wej艣cia w 偶ycie rozporz膮dzenia, uznaje si臋 za spe艂niaj膮ce wymagania okre艣lone w: 1) 搂 5 ust. 1 pkt 1 lub 2 w stosunku do odpowiedniego rodzaju uprawnie艅 - w przypadku os贸b ubiegaj膮cych si臋 o prawo jazdy lub pozwolenie; 2) 搂 47 ust. 1 pkt 1 lub 2 w stosunku do odpowiedniego rodzaju uprawnie艅 - w przypadku os贸b ubiegaj膮cych si臋 o uprawnienia do egzaminowania.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kierownica
bez obrazania:)ale sie nie obrazaj masz馃尲

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bubbaa
To samo bedzie jak teraz wejda od stycznia nowe zasady, te aktualne kursy beda wa偶ne bez zadnych dodatkowych godzin przez jaki艣 czas, a potem te偶 bedzie trzeba cos dokupywa膰... ludzie przecie偶 tu o gruba kase chodzi!

Udost臋pnij ten post

bubba, chcesz pom贸c, to zapoznaj si臋 z obowi膮zujacym w tej kwestii prawem,dzienniki ustaw sa 藕r贸d艂em tej wiedzy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bubbaa
wszystko fajnie, tylko ja Ci mowie , ze to nie jest tak r贸偶owo arava! jej kurs jest wazny, ale bedzie musia艂a cos dokupi膰, pytanie ile godzin! tyle z mojej strony mi艂ego dnia!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bubbaa
arava ja mam prawko, a Ty nie, wi臋c mi to ju偶 nie potrzebne:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bubbaa
ja logik膮 i wyciaganiem kasy to popieram! :)

Udost臋pnij ten post