Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chcę pomóc

POTRZEBNY PSYCHOLOG!!!

Polecane posty

Gość Chcę pomóc

To jest poważby temat i tu ie ma żartów więc błagam nie róbcie sobie dowcipów!!! Jeżeli ktoś studiuje psychologie, bądź jest psychologiem z zawodu bardzo proszę żeby się do mnie dowzwał!! Ja nie potzrebuje pomocy, ale znam pewną osobe, która ciągle chce się zavić!!! Jak z nim rozmawiam ma wrażenie, że naprawde potrzebuje fachowej pomicy!! Boje się z nim rozmawiac zeby nie zrobić mu krzywdy!!! Mam nadzieje, że ktoś się znajdzie tylko mówie ktoś kto się zna na tym dobrze!!! moje gg 4235646 pisać to powiem o co chodzi!!! Tylko psycholodzy, studenci psychologii lub ktos kto się zna!!! dzieki wielki z góry!!!

Gość link nie dziala
nie rozumiem ludzi ktorzy jak maja problem to zamiast isc do specjalisty szukaja pomocy na forum:O

link nie działa....jakbyś czytał/a post wiedział bys ze to nie osoba pisząca tu potrzebuje pomocy, tylko bliska jej osoba, która jak sądze nie chce zadnej pomocy

do psychologa trzeba isc OSOBISCIE, nic nie da internetowa pseudofachowa \'pomoc\'. poszukaj w necie adresow psychologow w swoim miescie

Gość Chcę pomóc
maruda 123 masz racje ja temu chłopakowi ie potrafie pomóc a on czasem takie głupoty pisze że az mi sie chce plakać!!! nie wiem moze ktos sie odezwie do nie ja go prosiłam idx do psychologa ale on sie denerwuje!!!

Gość porzeczkowo-malinowa
ugotuj mu kompot z czerwonych porzeczek do picia i sprawdz kiedy ostatnio seksil i czy ma kobietę a poza tym jest pewna ograniczona ilość sytuacji, gdy normalnemu czlowiekowi się odechciewa żyć, więc należy zapytać o powody🖐️

Gość Chcę pomóc
Słuchajcie ta osoba jest tak dziwna ze stwierdziłam ze musze coś z tym zrobić. Ja tej osoby nie znam, rozmawialiśmy tylko przez gadu i to jakiś miesiąc więc wiem, ze ten chłopak mnie nie wkręca . Już odzyskałam odzew od jednej osoby, której baardzo dziękuje. Być może ta kobieta zdoała mu pomóc. Obiecała, że poinformuje mnie o tym co z tym chłopakiem jest i czy zdołała mu pomóc. Jeżeli bedziecie ciekawi to powiem wam co jest!!!

Gość Chcę pomóc
sory wogóle ze tak brzydko pisze powtrazm słowa ale mi sie ne chce myśleć :P

Gość porzeczkowo-malinowa
a kompot już ugotowany??

Gość psycholok renomowanty
Dobrymi checiami to pieklo jest wybrukowane. Nie pomaga sie nikomu na sile. JEsli on nie chce tej pomocy najwet najlepszy psycholog nie pomoze.Na przyszlosc nie chciej uzdrawiac ludzi mimo ich woli.

Gość ja to proponuję zeby
ten pan przestał Cię brać na litość, niech nie szuka glupiego i i nie zwala swoich problemów na drugą osobę...:o jako dorosly czlowiek powinien chcieć sam sobie radzić a nie wrabiać w swoje kłopoty Ciebie wykorzystując twoją wrazliwość...