Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

deko

jestem singlem który nie chce być sam... kto jeszcze ...

Polecane posty

Gość żabia królewna
Gdyż na pewno nie zostanę Twoją żoną.

Gość Szafirowy_Kot
POza tym, Żabia, raczej Twoje nieszczęście, że nie jesteś moją małzonką. Wiodłabyś życie prawdziwej królowej. Moją małżonkę nosiłbym na rękach.

Gość żabia królewna
Szczęście dla Ciebie, że mnie nosić nie musisz. :D

Gość Szafirowy_Kot
:-) Uważaj, Żabia, żebyś nie musiała p. Justynęęęę na świadczynię nie prosić. Nie bądź taka pewna, poniewż życie jest znacznie bardziej przewrotne, niż Ci się wydaje.

Gość żabia królewna
Bywa przewrotne, ale niektóre rzeczy są pewne. :)

Gość Szafirowy_Kot
Pewne jest jedynie to, że umrzemy. Ale to, kiedy to się stanie ani jaka śmierć nas czeka, nie sa pewne. Za to Ty jesteś zbyt pewna siebie, sugerując, że wiesz. Tymczasem zważ na los Stipy Lichidajewak, który z uporem wartym lepszej sprawy, usiłował Wolandowi udowodnić, że człowiek jest sobie panem. A tymczasem: "wybiera się człowiek do Kisłowodska a tu nagle, przypadkiem, cegła spada mu na głowę...".

Gość Szafirowy_Kot
A teraz robię przerwę, bo musze sobie pogadac.

Gość żabia królewna
Nigdy nie twierdziłam, że wszystko wiem. Napisałam, że niektóre rzeczy są pewne. Śmierć. Dzień, noc. Pory roku. Oraz to, że nie zostanę Twoją małżonką. :D A teraz, dość intensywnie ubawiona, ide szykować się na randkę

Gość Szafirowy_Kot
Stiopy Lichodajewa - oczywiście.

Gość czarna_róża
Zostawić Was na chwilę samych i proszę co się dzieje.:D A co będzie jak pójdę sobie na dłużej? Królewna zaśpiewa wdzięcznym głosem: "Już mi niosą suknię z welonem..." :D:D:D Tak, to mnie chyba zmotywuje do poluzowania więzi z Internetem.;)

Gość czarna_róża
Kolejna randka? To świetnie. Ciekawa jestem czy z tym samym gentelmanem co ostatnio.:) Życzę udanej randki, cokolwiek by to dla Ciebie znaczyło, Królewno. Pa, Kocie.:P

Gość Szafirowy_Kot
Dziwna jest nasza Żabia, p. Justynaaaa. Dziwna. Poprzez swoje przeświadczenie, że człowiek jest w stanie wszystko przewidzieć, zrealizować i dopiąć swego. A tak naprawdę, nei jest w stanie niczego zaplanować, ot, choćby na śmieszny z punktu widzenia wiczności okres czasu - dajmy na to 300 lat.

Gość czarna_róża
Kocie, nie jestem p. Justynąąąą. Królewna nie twierdziła przecież, że wszystko wie i nad wszystkim może mieć kontrolę. Ale ubawiliście mnie nieźlę Waszą wymianą zdań.:D Pewnie to nie ostatnia.;)

Gość czarna_róża
Kocie, i tu się mylisz. Człlowiek jest w stanie planować długoterminowo. Ale co z tym planem dalej będzie...:P

Gość Szafirowy_Kot
Plalować, p. Justynaaaa, to może wszystko, łącznie z wyprawą na Marsa. Ale te plany wychodzą na ogół średnio, zgodnie z powiedzeniem: człowiek strzela a Pan Bóg kule nosi. :-) Przeczytaj sobie M i M, o ile jeszcze tego nie zrobiłaś. Tam jest silnie wyksponowany problem ludzkiej zarozumiałości oraz głebokiego przekonania, że jest w stanie zaplanować swoje życie i je wg planu zrealizować.

Gość Szafirowy_Kot
Dobra, p. Justynaaaa. Śniadanie na mnie czeka. To znaczy, nie czeka. Muszę je sobie naprzód uszykować. Zmykam, cześć :-)

Gość czarna_róża
Kocie, czytałam wiele razy, ale dawno temu. Wiem co masz na myśli i w pełni się zgadzam.:) Akurat z tym.:P Smacznego. Do widzenia. 🖐️

Gość czarna_róża
Ano właśnie, gdzie Dekuś?

Gość czarna_róża
Czekamy na Deczko, SS-mana i Azali :) Nie każcie nam czekać!!

Gość czarna_róża
Niom, nie przyszli. Jeszcze. To ja też może wreszcie spróbuję wyjść z domu. Może... Pozdrawiam.

Dźwig przyjechał zrobić porządek... bo nas wykasują...

Dzięki Linguś ... Ja to chyba mam to wstrząśnienie mózgu ... albo coś podobnego ... nawet mi si objawy zgadzają ... co prawda utraty świadomości nie miałam chyba... ale po za tym się zgadza... a ta głowa to tak dziwnie boli ...

IDŹ DO LEKARZA, IDŹ DO LEKARZA, IDŹ DO LEKARZA, IDŹ DO LEKARZA IDŹ DO LEKARZA, IDŹ DO LEKARZA, IDŹ DO LEKARZA, IDŹ DO LEKARZA IDŹ DO LEKARZA, IDŹ DO LEKARZA, IDŹ DO LEKARZA, IDŹ DO LEKARZA IDŹ DO LEKARZA, IDŹ DO LEKARZA, IDŹ DO LEKARZA, IDŹ DO LEKARZA IDŹ DO LEKARZA, IDŹ DO LEKARZA, IDŹ DO LEKARZA, IDŹ DO LEKARZA IDŹ DO LEKARZA, IDŹ DO LEKARZA, IDŹ DO LEKARZA, IDŹ DO LEKARZA IDŹ DO LEKARZA, IDŹ DO LEKARZA, IDŹ DO LEKARZA, IDŹ DO LEKARZA IDŹ DO LEKARZA, IDŹ DO LEKARZA, IDŹ DO LEKARZA, IDŹ DO LEKARZA IDŹ DO LEKARZA, IDŹ DO LEKARZA, IDŹ DO LEKARZA, IDŹ DO LEKARZA IDŹ DO LEKARZA, IDŹ DO LEKARZA, IDŹ DO LEKARZA, IDŹ DO LEKARZA IDŹ DO LEKARZA, IDŹ DO LEKARZA, IDŹ DO LEKARZA, IDŹ DO LEKARZA IDŹ DO LEKARZA, IDŹ DO LEKARZA, IDŹ DO LEKARZA, IDŹ DO LEKARZA

Gość dawn of the day
co Ci sie stało ? 🌼