Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wszechpolka

Co odpowiedzielibyście osobie, która powiedziałaby wam coś takiego

Polecane posty

\"Genetyczne uwarunkowania rasy białej powodują, że jest ona najbardziej elastyczna i ekspansywna, czego rozliczne przykłady przynosi nam historia świata. Dominacja białych oznacza dla ludzkości postęp, natomiast dominacja innych ras, obciążonych swoimi cechami genetycznymi to zacofanie. Dlatego też rasa biała powinna izolować się od innych, aby nie dopuścić do niepożądanych krzyżówek, które osłabiają jej genom. Należy dbać o czystość rasy tak samo, jak robi się to w przypadku koni czy psów – tylko odpowiednia selekcja zapewni kontynuację najlepszych cech rasy i uszlachetni ją. Dobro ludzkości wymaga tego, aby to biali rządzili światem i w razie potrzeby siłą eliminowali zagrożenia dla czystości swojej rasy.” Jak byście odpowiedzieli, gdyby ktoś wam tak powiedział?

Gość BeznadziejnaOsobaZdystansowna
ze mieszanki sa ładniejsze :p

Gość 212 lvl
ludzi psychicznie upośledzonych powinno się sterylizować

powiedzialabym, ze prokurator na pewno chetnie wyslucha, co ma do powiedzenia

Gość Paaattii
żenada :O:O:O

ja powiedziałabym, że szklarniane ogórki- choc wyhodowane w najlepszych dla nich warunkach, z najlepszych nasion... wcale nie są dobre :P (tak samo jest u psów czy ogólnie zwierząt- te \'najbardziej rasowe\' mają niestety najwięcej problemów ze zdrowiem)

jak dotąd z 7 osób jakie się wypowiedziały tylko koloratka napisała cos z sensem :P "powiedzialabym, ze prokurator na pewno chetnie wyslucha, co ma do powiedzenia" Ciekawe.. To głoszenie poglądów sprzecznych z Twoimi jest już zabronione?

Gość Paaattii
ale najbardziej bezsensu jest twój pierwszy post :P:P:P i w ogóle topic

\"ale najbardziej bezsensu jest twój pierwszy post i w ogóle topic\" Dziecko, jak nie rozumiesz o co chodzi, to nie pisz, ze coś jest \"bezsensu\" (te dwa słowa piszemy ROZDZIELNIE), tylko pisz, że nie rozumiesz pierwszego postu, albo najlepiej - w ogóle nic nie pisz :P

Gość Paaattii
dziecko to pewnie ja mogłabym powiedziec do ciebie, doskonale rozumiem twój post tylko zastanawiam sie co w nim interesującego???? po jaka choinkę to wkleiłas???

\"dziecko to pewnie ja mogłabym powiedziec do ciebie, doskonale rozumiem twój post tylko zastanawiam sie co w nim interesującego???? po jaka choinkę to wkleiłas??? \" Jest taka zasada - jak ci się coś nie podoba, nie interesuje cie, to tego nie czytaj, nie wypowiadaj się - nikt cie nie zmusza. Ide się wykąpać.

Gość Paaattii
po to chyba umieściłaś żeby ludzie to czytali a tytuł wątku nie nazywał sie Totalne bagno, dlaczego przeczytałam i skomentowałam

Gość franek z budowy
Ja wczoraj podrywalem dziewczyne mowiac jej ze jestem z Mlodziezy Wszechpolskiej Nie ma to jak rzucic w PUBie jakas prowokacje a potem isc za cisem. :D Pozdrawiam Cie Wszechpolko z twoich topikow czerpie pozniej inspiracje do rozmowy :D

Gość prokuratorek
prokurator jak najbardziej ny się zainteresował ponieważ rasizm jest karalny

Gość prokuratorek
Wszystkie komentarze propagujące RASIZM są KARALNE. Można łatwo trafić do adresów łamiących prawo..

Gość prokuratorek
art. 256 i 257 Kodeksu karnego

Gość juiooo
powiedziałabym ze markowe ciuchy chociaz drogie nie zawsze odpowiadaja super jakosci

Gość prokuratorek
szukaj szukaj niedouczona fanko giertycha

Rasizm nie jest karalny, tylko PROPAGOWANIE RASIZMU. Każdy może natomiast być rasistą, bo to wolny kraj. Więc nie pieprz dziecko, że "rasizm jest karalny" 💤

Gość prokuratorek
Art. 256. Kto publicznie propaguje faszystowski lub inny totalitarny ustrój państwa lub nawołuje do nienawiści na tle różnic narodowościowych, etnicznych, rasowych, wyznaniowych albo ze względu na bezwyznaniowość, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2. Art. 257. Kto publicznie znieważa grupę ludności albo poszczególną osobę z powodu jej przynależności narodowej, etnicznej, rasowej, wyznaniowej albo z powodu jej bezwyznaniowości lub z takich powodów narusza nietykalność cielesną innej osoby, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3. czytaj- na kafeterii czyli zupełnie publicznie, głosząc swoje poglądy propagujesz rasizm --nie tak?

Gość prokuratorek
nie jestem dzieckiem- jestem prokuratorem z kilkuletnim doświadczeniem

Gość franek z budowy
ale ja tez sie zastanawiam czy ty w ogole nalezysz do Mlodziezy Wszechpolskiej wszecgpolko - poszukasz w google jakiejs prowokacji a pozniej ja wklejasz

Gość prokuratorek
nie mam potrzeby tego udowadniać, jestem tu tylko dlatego że chcę wiedzieć na jakie strony wchodzi moje dziecko, ale jeśli bardzo chcesz mogę zgłosić ten temat gdzie trzeba Na tym zakonczę tą porywającą dyskusję Żegnam

\"ale jeśli bardzo chcesz mogę zgłosić ten temat gdzie trzeba\" Tak. Musisz koniecznie to zgłosić do prokuratury, prokuratorze.