Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Muhamed Al-Faja

Mam do strzedania 200 hektarów pustyni pod działki rekreacyjne

Polecane posty

Gość Muhamed Al-Faja

do najbliższej oazy jedyne 20 km ,ktoś chętny ?

Gość pewnie sie skusze ale powiedz
ile wielbłądow przypada na 1 m szescienny

Gość Muhamed Al-Faja
wielbłądy we własnym zakresie, dorzucam jeszcze dwie tony piachu gratis !!

no jak to we wlasnym zakresie????a skad ja wytrzasne wielblada na pustyni i to w dodatku we wlasnym zakresie....:D dajesz jeszcze 5 łopat gnojowicy(na utrzymanie wielbłada oczywiscie)i kupuje

Gość Muhamed Al-Faja
wielbłąda możesz dostać w leasing w Afrykańskim Funduszu Leasingowym na bardzo preferencyjnych warunkach , gnojowicy nie dam bo mój wielbłąd zdechnie :classic_cool:

wobec powyzszego gnojowica odpada--tak dla dobra wielbłada --ale na kurzenicy chyba może jechac????jak nie to ja sie chyba wycofuje z transakcji:D

Gość Muhamed Al-Faja
pewnie że może czyli transakcję uważam za zrealizowaną poproszę o dostarczenie na mój adres w Kairze 2000 długopisów i reklamówek sklepu biedronka a wtedy na wsakazany adres prześlę akt własności tj atrakcyjnej działki

PIOTR...?

hmmm ....jedynie mnie stac na przeslanie 3000 szalikow robionych ściegiem prostym w ramach zaplaty za wielblady -oczywiscie

Gość głupole ale się uśmiałam

Gość hahahaha heheheehe
faktycznie glupki z was, w pozytywnym tego słowa znaczeniu

Gość Muhamed Al-Faja
w takim razie przedstawiam gotową umowę ,ale te szaliki z wełny tapira? لتقى رئيس الوزراء اللبناني فؤاد السنيورة الرئيس المصري حسن ي مبارك في القاهرة، وأكد خلال اللقاء أن معركة نهر البارد ليست مع الفلسطين 10;ين بل مع جماعة "إرهابية". وبينما شيع سكان البداوي قتيلين سقطا برصاص الجيش اللبناني 48; مازالت الروايات متباينة بشأن هذا الحادث.لتقى رئيس الوزراء اللبناني فؤاد السنيورة الرئيس المصري حسني مبارك في القاهرة، وأكد خلال اللقاء أن معركة نهر البارد ليست مع الفلسطين 10;ين بل مع جماعة "إرهابية". وبينما شيع سكان البداوي قتيلين سقطا برصاص الجيش اللبناني 48; مازالت الروايات متباينة بشأن هذا الحادث.لتقى رئيس الوزراء اللبناني فؤاد السنيورة الرئيس المصري حسني مبارك في القاهرة، وأكد خلال اللقاء أن معركة نهر البارد ليست مع الفلسطين 10;ين بل مع جماعة "إرهابية". وبينما شيع سكان البداوي قتيلين سقطا برصاص الجيش اللبناني 48; مازالت الروايات متباينة بشأن هذا الحادث.لتقى رئيس الوزراء اللبناني فؤاد السنيورة الرئيس المصري حسني مبارك في القاهرة، وأكد خلال اللقاء أن معركة نهر البارد ليست مع الفلسطين 10;ين بل مع جماعة "إرهابية". وبينما شيع سكان البداوي قتيلين سقطا برصاص الجيش اللبناني 48; مازالت الروايات متباينة بشأن هذا الحادث.لتقى رئيس الوزراء اللبناني فؤاد السنيورة الرئيس المصري حسني مبارك في القاهرة، وأكد خلال اللقاء أن معركة نهر البارد ليست مع الفلسطين 10;ين بل مع جماعة "إرهابية". وبينما شيع سكان البداوي قتيلين سقطا برصاص الجيش اللبناني 48; مازالت الروايات متباينة بشأن هذا الحادث.لتقى رئيس الوزراء اللبناني فؤاد السنيورة الرئيس المصري حسني مبارك في القاهرة، وأكد خلال اللقاء أن معركة نهر البارد ليست مع الفلسطين 10;ين بل مع جماعة "إرهابية". وبينما شيع سكان البداوي قتيلين سقطا برصاص الجيش اللبناني 48; مازالت الروايات متباينة بشأن هذا الحادث.لتقى رئيس الوزراء اللبناني فؤاد السنيورة الرئيس المصري حسني مبارك في القاهرة، وأكد خلال اللقاء أن معركة نهر البارد ليست مع الفلسطين 10;ين بل مع جماعة "إرهابية". وبينما شيع سكان البداوي قتيلين سقطا برصاص الجيش اللبناني 48; مازالت الروايات متباينة بشأن هذا الحادث.لتقى رئيس الوزراء اللبناني فؤاد السنيورة الرئيس المصري حسني مبارك في القاهرة، وأكد خلال اللقاء أن معركة نهر البارد ليست مع الفلسطين 10;ين بل مع جماعة "إرهابية". وبينما شيع سكان البداوي قتيلين سقطا برصاص الجيش اللبناني 48; مازالت الروايات متباينة بشأن هذا الحادث. ................................. (podpis)

niestety...:( 100% owczej welny w czystej postaci, ale mloda jeszcze byla wiecwartosc liczy sie podwojnie

Gość tłumacz
Przeczytaj dokładnie umowę tam napisano,że chcę Cię zwerbować do swojego haremu :D:D

Gość no propozycja
nie do odrzucenia pod warunkiem ze sa rozowego koloru,bo sa prawda?

nie chce mi sie juz z wami bawic

phi...gorsze rzeczy sie ogladalo

Gość no sie usmialam

Gość iiuiiuti
jak tanio, to jestem gotowa przystąpić do rozmów (może jest tam ropa?)