Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jakas_tam

Mówią, że mam dar wysluchiwania i pomagania, więc.. zapraszam do zwierzeń...

Polecane posty

to dobrze że tak nie piszesz bo nie ma nic bardziej irytującego niż ludzie wmawiający komuś pełno pozytywnych cech na podstawie jednego postu :D 🖐️ Mi tak na prawdę nie chodzi o szarą rzeczywistość. To mi jakoś nie przeszkadzało by gdyby była szara, szarością przeciętnego człowieka... Przeszkadza mi to, że... hmmm... można by to określić jako \"z czym do ludzi\". :O Sfera międzyludzka leży u mnie od urodzenia :O

--> Wygrywajacy zycie (jestem uparta) Z Twoich wypowiedzi emanuje ogromny wstyd bycia tym, Kim jestes.. Powiedz, kto Ci to zrobil? Rodzice? Znajomi? Chce zrozumiec..

Gość sandra key
a da sie zyc bez faceta?:P daaa ... i problem z glowy;-) zartuje ,myslalam o tym aby zapisac sie do psychologa widzisz dla mnie sex jest tak kwestia "brudna"(tez kwestia wychowywania) ze do tej pory mimo iz jestem atrakcyjna 23letnia dziewczyna nie kochalam sie nigdy, poprostu sie boje ...pedofili powinno sie wywozic na wyspe z niewyzytymi orangutanami:D:D;-)

Gość przywiązałam się emocjonalnie
dobrej nocy, dziękuję za wysłuchanie. Jeśli miałabyś jakieś praktyczne sugestie napisz proszę, z chęcią i uwaznie przeczytam jutro.

--> Summaries, jesli bedzie trzeba wyhoduje taka latajaca swinie, bylebys uwierzyl. Znam trzydziestoparolatkow, ktorzy wlasnie przezywaja swoja pierwsza milosc Moze najzwyczajniej zle trafiales?

--> Sandro, a czym zawinily te biedne orangutany?? :-) a tak powaznie, to wcale mnie nie dziwi fakt, ze seks jest tematem \"ble\". Czuje, ze moge jedynie Cie wesprzec, ale.. przemysl te decyzje o udaniu sie do psychologa, naprawde..

wygląd, nieśmiałość i polski system edukacji :classic_cool: w wyniku w/w doświadczeń moje życie wygląda jak wygląda... czego by nie wziąć to nie robiłem/nie mam doświadczeń/itd... co raczej składa się na nieciekawy obraz osoby... a zacząć i tak w większości nie mam szans :O

Gość sandra key
jakas tam dziekuje wiec dobrych snow:*

Gość sandra key
Summariesokim mowa?

Gość przywiązana emocjonalnie
witam z rana

Gość sandra key
dobrze ze my nie mamy:P dzisiaj ladna pogodka moze jakis spacerek?:)

Witajcie;) Przepraszam, ze wczoraj nie zawitalam, ale czasu zabraklo. Nie bede odpisywac na biezaco niestety, ale nadal uwaznie i cierpliwie czytam to, czym chcecie sie ze mna podzielic. Pozdrawiam;)

Gość nikt nioe jest w stanie radzic
zakochalam sie w kleryku, teraz bedzie na 3. roku, mieszka niedaleko mnie, nim wiedzialam kim jest juz sie zakochalam, potem spotkalam go przypadkiem w moim miescie studenckim w ktorym on tez studiuje teologie. od 2 lat nie potrafie o nikim innym myslec, ale paradoksalnei nei moge sie przelamac by z nim poroizmawiac. nie widze racjonalnego wyjscia, zapomniec nei potrafie.

Gość Za chuda...niestety..
Jestem bardzo ale to bardzo chuda...napewno nie mam anoreksji. Ale ja to widze, i aż mi wstyd wychodzić na ulicę, do tego jestem wysoka. Wszytko na mnie wisi jak na wieszanku, a jem dużo, ale tylko brzuch mi rośnie. Co zrobić? Strasznie się z tym czuję :(

Gość tatjana stila
nikt nie.. -- to ze jest na teologii nic nie oznacza, zawsze moze zmienic zdanie, jesli to samo czuje do Ciebie.. koniecznie z nim pogadaj!!! zanim pojdzie na swiecenia zza chuda -bylas ze swoim problemem u lekarza?

Gość niełamcie sie laskii
za chuda a ile masz wzrostu i wagi? i lat?

Gość Za chuda...niestety..
Mam 14 lat, nie wiem ile wagi ;/ ale mam wzrostu 167. I naprawde chuda jestem...

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup

Gość kjhghgg
Summaries po prostu nic nie robi w kierunku znalezienia sobie dziewczyny, jak ktos cche sie do niego zblizyc to go olewa, albo zamyka sie w sobie, taka jest prawda :) wg mnie to koles bardzo zadufany w sobie i nigdy nie znajdzie sobie kobiety jesli sie nie zmieni i nie bedzie milszy

Witajcie;-) --> Zakochana w kleryku: Uważam, ze będziesz sie męczyć z tym uczuciem dopóty, dopóki nie powiesz Mu o swoich uczuciach. Tak naprawdę nic nie stracisz, a kto wie... może nawet i zyskasz;) --> Chuda, najpierw określ nam swoją wagę ( bo wzrost i wiek już znamy) Poza tym, nie zapominaj, że jesteś w wieku dojrzewania i wszystko się zapewne jeszcze ureguluje. Tak, czy inaczej, obowiązkowo odweidż lekarza. Pozdrawiam;)

Gość przywiązałam się emocjonalni
jakaś tam pozdrawiam:)