Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madalenak

MŁODE MATKI PRZED 20-STKA

Polecane posty

Gość emonitka
dziewczyny a czy to prawda, ze mialyscie uplawy???

Gość fffffffffffffff
uważają a los i tak da im w łeb ?jakie w łeb co ty pierdolisz mysza ?myslisz ze ciaza cieszy tylko ciebie?a reszat co zachodzi w ciaze dostaje w łeb? sa takie co rodza w wieku nastu lat i sa super mamusiami Ja urodziłam majac 17 lat i 11miesiecy i wcale nie załuje tego wcale! ty sie walnij w łeb mysza sa takie co i preze 30 sa zadna matka i takie które w wieku 16 lat spisza sie na medal znałazła sie wielka myslicielka mysia

Gość klops z mięsa
Wiadomo, ze złe bo im się życie skomplikowało: brak studiow, pracy, imprez ( co jakis czas ), dziecinstwa przede wszystkim dzieci!!!! A nawet jak mowia ze nie to wiadomo, nikt nie lubi przyznanwac sie do BŁEDÓW!!!

Gość takaJednaja3
ja za imprezami plakac nie bede zreszto i tak duzo nie imprezowałam ran na jakis czas na dyskoteke sie przejechałąm ale to tylko w swięta albo swoje urodziny .... szkole tylko rzuce narok pozniej wróce więc mam nadzieje ze po szkole pojde na studia .. najbardziej boje sie opini w rodzinie tylko to mnei przeraza i to czy podolam by zapewnic maluszkowi wszystko czego potrzebuje

Gość emonitka
Dziewczyny odpowiedzcie??? Czy to prawda, ze najwczesniejszym objaem ciazy jest gęsty białawy śluz jak nigdy i sikanie

Gość madalenak
sluzu nie pamietam czy duzo mialam,ale sikałam od poczatku duzo i z miesiaca na miesiac co raz wiecej.chociaz wiem ze pod koniec ciazy wiekszosc sie czesciej załatwia.ale moze dlatego ze ja mam problemy z pecherzem.

Gość takaJednaja3
sikac sporo sikalam a sluz biały to zawsze mialam nawet przed ciążą ... Ja jestem strasznie senna i mam straszne mdłośći juz od 6 tc pare razy wymiotowalam ale sama jestem dopiero w 13tc więc jeszcze pewnie sporo sie wydarzy...

Gość madalenak
i nie przejmujci sie tym klopsem z miesa co mysli ze nas zgnebi.mam to w dupie co myslisz sobie.ja chociaz wiem,ze mam osobe,która mnie kocha dlatego ze jestem a nie za to co mam albo kim jestem.i wiem ze moja córka mnie nie rzuci jak chlopak dziewczyne(pewnie ty masz takiego pecha).daruj sobie te uwagi,bo to tylko swiadczy o twojej ułomnosci.i nie smiej sie z takich sytuacji,bo ciebie moze tez to spotkac,a wtedy bedziesz płakac.

Gość madalenak
takaJednaja3 ->a palisz papierosy?

Gość takaJednaja3
madalenak --- a twój chłopak jest z tobą dalej czy moze juz ślub wzięliście?

Gość takaJednaja3
nie, kiedyś nawet dym papierosowy mi nie przeszkadzał ale teraz to nei moge jak moja mam pali przy mnei to zawsze wentylator włanczam bo wytrzymać nie mogę

Gość klops z mięsa
OJJJ!!! Pwodzenia!!!Cieszę się, że nie zdecydowałyście się na aborcję!!! 3mam za Was kciuki!!!:)

Gość yuuukkkka
w styczniu skończyłam 18 lat. W lutym zaszłam w ciążę, pobraliśmy się w lipcu, a w listopadzie urodził się nasz syn. Było to 12 lat temu. Nasze małżeństwo nie przetrwało, rozstaliśmy się po sześciu latach. Niebawem wychodzę drugi raz za mąż. W międzyczasie skończyłam liceum, potem studia - już zaoczne, i studium podyplomowe. Nie przerwałam nauki ani na miesiąc. Otworzyłam mały sklepik, który przynosi mi dochód do dziś. Czy było ciężko? Było i to mocno. Teraz czasami się zastanawiam jak temu sprostałam: studia, praca, małe dziecko, i mąż uprzykrzający mi życie maksymalnie. Dzięki Bogu teściów miałam po swojej stronie i mam do tej pory. Widac jak ktoś chce to może... czego i Wam życze dziewczyny

Gość emonitka
?????

Gość madalenak
takaJednaja3 -mielismy slub brac w grudniu,ale balam sie ze moge w kazdej chwili urodzic,wiec powiedzialam,ze chce zaczekac.mamy plany teraz w sierpniu sie zenic,ale czas pokaze

Gość emonitka
Dziewczynyy!!!

Gość madalenak
emotikonka-przeciez ci odpowiedzialm na pytanie wczesniej

Gość madalenak
emonitka,sorry

Gość madalenak

Gość halopobudka

Gość bjarzabska
Szukasz dodatkowej pracy,a może chcesz rozwijać swój własny biznes, Zasady są proste: - zarabiasz 23% na czysto z każdej sprzedanej rzeczy - masz odroczony termin płatności - 14 dni - przysługują Ci dodatkowe rabaty przy rozbudowie grupy nawet do 15% - masz gwarancję jakości - czyli możliwość zwrotu produktu, jeżeli nie spełnia on Twoich oczekiwań - jako stała klientka otrzymujesz prezenty w programie Łatwy Start - masz nielimitowany czas pracy i zarobki - zamówienia możesz składać w dowolnym terminie i w dowolnej częstotliwości - JEDNORAZOWA opłata wpisowa wynosi tylko 1 zł Jeśli szukasz dodatkowego zarobku, to właśnie jest oferta dla Ciebie. Jak najszybciej skontaktuj się ze mną, Beata Jarząbka Tel.889-734-841 e-mail:bjarzabska@tlen.pl Skąpe:beata.jarzabska1 lub Zarejestruj się już dzisiaj wypełniając dane w poniższym linku: http://www.betterware.eu/pl/Register.php W danych sponsora wpisz: PL-63506 Beata Jarząbka Po dokonaniu rejestracji skontaktuj się ze mną ,ponieważ niezwłocznie po rejestracji wysyłam gratisowe katalogi. Powodzenia! :D

Gość młoda kochająca mama
witam, Ja urodziłam dziecko gdy miałam 17 lat... nie wiele jak wiecie, chłopak kazał mi wybrać albo ciąża albo on( chciał żebym usunęła) wybrałam dziecko z nim nie mam kontaktu do dziś, ale żeby nie było za smutno dodam że radze sobie świetnie... oczywiście jestem czasami zmęczona chociażby nocnym wstawaniem ale nie poddaję się. Dziś mam 19 lat 2 letnią córeczkę która daje więcej szczęścia niż myślałam tym bardziej że bardzo sie o nią bałam gdyż z powodu stresu urodziłam już w 7 miesiącu. nie myślałam że można tak bardzo kogoś kochać. bez względu na wiek. dziś uczę się zaocznie niestety dopiero za rok matura- zawaliłam rok ponieważ nie mogłam chodzić do szkoły z powodu zagrożenia porodem. ale nadrobiłam zaległości. dziś mam perspektywy na przyszłość matura, studia, praca... nauczyłam się myśleć nie tylko o sobie.

Gość ssławeczkowska
Dziewczyny zajrzyjcie sobie na tą stronę http://www.baby-shower.pl/index.php Tutaj znajdzecie wszystkie potrzebne dla Was informacje na temat dzieci i nie tylko.

Gość Studenttka_90
Witam. Jestem studentką III roku Pedagogiki Opiekunczej. Moim oczywistym problemem jest praca licencjacka a szczególnie badania. Szukam dziewczyn, które jako nastolatki urodziły swoje pociechy,albo w chwili obecnej są w ciąży. A mianowicie chodzi mi o wypełnienie ankiety, która jest całkowicie anonimowa. Jeśli zechciałybyście mi pomóc, ankietkę prześlę w prywatnej wiadomości. Z góry dziękuję za wszelką pomoc. Pozdrawiam.

Gość nastoletnia mama.
Witajcie. Ja urodzilam 3 miesiące po 18 urodzinach. Na początku trochę sie bałam jak to będzie. Mój partner natomiast był bardzo szczęśliwy. Gdy zaszłam w ciążę to już razem mieszkaliśmy. Prowadziliśmy rozmowy na temat rodziny, dzieci itd. Wiedziałam że on bardzo chce mieć dzieci i był na to już wtedy gotowy,z tym że on mial już skończona szkole średnia. Ja byłam dopiero w 2klasie i dlatego postanowiliśmy poczekać aż skończę to technikum jednak los chcial inaczej. Matka partnera była szczęśliwa że wkoncu będzie miala wnuczke. Ciągle mówiła że jest po 50tce więc najwyższy a czas. Z moja mama było odwrotnie. Cieszyła sie ale mówiła że jest za młoda na babcię bo miala wtedy 37lat.. Ja zmieniłam szkole na zaoczna, urodzilam zdrową córeczkę a teraz jesteśmy szczęśliwa rodzina.

Gość marcz_su
Cześć! Piszę pracę magisterską i potrzebuje przebadać nastolatki, które są aktualnie w ciąży. Wypełnienie ankiety trwa 12-15 min. Jeśli kogoś znacie, to przekażcie. Z góry dzięki! http://moje-ankiety.pl/respond-44336.html Dodam, że sama jestem mamą, samotną i nie mam możliwości zrobienia tych badań w terenie, bo nie mam z kim zostawić dziecka, a opiekunki kosztują!!

Gość marcz_su
Cześć! Piszę pracę magisterską i potrzebuje przebadać nastolatki, które są aktualnie w ciąży. Wypełnienie ankiety trwa 12-15 min. Jeśli kogoś znacie, to przekażcie. Z góry dzięki! http://moje-ankiety.pl/respond-44336.html Jestem samotną mamą i na zrobienie badań pozostał mi tylko Internet, więc zepnijcie się i porozsyłajcie, jesli możecie albo jak ktoś jest w takiej sytuacji to badzo proszę..wiem, że jest ciężko..czytam, piszę na ten temat..sama wpadłam na studiach i pcham do przodu jak mogę, więc pomóżcie człowiekowi.

Gość Ada, studentka położnictwa
Cześć, mam do was wielką prośbę, jestem studentką położnictwa, i potrzebuję waszej pomocy do wypełnienia ankiety, jest ona skierowana do matek które zaszły w ciążę i urodziły przed 20 rokiem życia. Z góry dziekuję wam za pomoc ;) https://docs.google.com/forms/d/1IrlmYYSfBflmgHvKvbNqqz2KQGoEd2ksbfyWugkfT7s/viewform