Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ja jestem normalna

CZY JA JESTEM NORMALNA ?

Polecane posty

Gość Beata z Albatrosaxxxccc
rozumiem Cie doskonale,zycie jest zbyt krotkie by robic cos na sile,fajnie ze robisz to co lubisz,realizujesz sie ,mysle ze jestes szczesliwa? tak,medycyna jest bardzo posunieta do przodu,ile jest kobiet ktore teraz rodza dzieci po 30,a nawet po 40,wiem ze wtedy jest trudniej zajsc w ciaze,ale ja wierze ze co czlowiekowi pisane to go nie minie,nie martw sie ...jestes jak najbardziej normalna:)

jestem bardzo szczęśliwa i spełniona, tylko zastanawiałam sie, czy wszystko ze mną w porządku, skoro kobiety o około 10 lat ode mnie młodsze rodzą dzieci, a ja sobie tego nawet wyobrazić nie mogę :o

Gość 4nn4
a ja mam 26 lat i od 4 lat chcialabym miec dziecko ale z przyczyn glownie finansowych nie moge sobie na nie pozwolic :( :( :( za to zazdroszcze mlodym matkom ze maja juz dziecko bo jak one beda mialy tyle lat co ja to juz beda mialy dzieciaka odchowanego i beda sobie spokojnie mogly pracowac. A ja? prace mam ale oc z tego? jak zajde w ciaze to tej pracy nie bede miala i zostane z zerem :(

4nn4 - współczuję :( a Twój partner nie zarabia?

Gość hehehhe
uważaj że ktoś chętnie zatrudni młodą laskę z dzieckiem, non stop zwolnienia itp - a jak ktoś popracował w firmie parę lat to ma jednak większe szanse po dziecku tę pracę zachować w porównaniu do lasek - dziecko w liceum i dopiero szukam pracy..

bo te mlode kobiety to przewaznie powpadaly... 20 lat na urodzenie dziecka to za wczesnie,a gdzie realizacja zawodowa,praca,marzenia,korzystanie z zycia?te mlode matki po 30 zaczynaja "szumiec"i dlatego sa rozwody...no chyba ze wczesniej podrzuca dzieci mamie :O i same szaleja...znam mnostwo takich przypadkow i nie zazdroszcze:O

Gość ja mam 23 lata i też...
nie czuję instynku macierzynskiego i jesli mam byc szczera to wątpię że kiedyś się to zmieni!!!!!!!!!!!!!

Znam kilka 20-latek, które świadomie zdecydowały się na dziecko. Znam kilka 30-latek, które wciąż nie chcą mieć dzieci. Nie można generalizować. Skoro kobiety chcące mieć dzieci są normalne, to Ty też jesteś normalna.

Gość ja mam 23 lata i też...
hehe zresztą i tak na pewno nie znajdę odpowiedniego faceta, a byle komu dzieci rodzić nie będę :) facet musi na to zasłużyć. niestety po moim ostatnim bardzo przykrym doswiadczeniu z chlopakiem, odechcialo mi sie wszelkich związków też!!!! chyba bede sama :)

mam koleżankę , w moim wieku, ma dwoje dzieci, pierwsze urodziła w wieku 18 lat i w tym wieku brała ślub, będąc już w ciązy (wpadka)... jak na nią patrzę, to mi jej żal, zaniedbana, zmęczona, wlecze dzieci i kilkunastokilogramowe siatki z zakupami, do tego pracuje zawodowo, bo mężunio całymi dniami chleje, bawi się i podrywa panienki :o nie wyszalał się facet i takie skutki :(

dokladnie tak,tez mam kilka kolezanek,ktore urodzily dzieci w wieku 18-22 lata i co? zaniedbane,bez pracy,bez wyksztalcenia ,mezowie znudzeni szukaja przygod i ukojenia poza domem....