Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podla

dzis wieczorem powiem mu ze to koniec

Polecane posty

Gość podla

pisze tu zeby to z siebie wyrzucic no wiec dzis wieczorem powiem osobie z ktora mieszkam od dwoch i pol roku ze to koniec i ze sie wyprowadzam jak tylko bede miala dokad mam powody tylko ze go nadal kocham i to bedzo bardzo trudne

Gość podla
mam 25 lat i mieszkam z nim za granica, mam juz realne projekty co potem, powiedzcie ze mi sie uda i sobie poradze

Gość podla
moze ktos mial podobnie?

Jezeli masz sie gdzie podziać, to sobie poradzisz.. Jesli nie masz dokad isc, to niestety nie poradzisz sobie... Musisz miec pewnosc, ze nie zostaniesz na lodzie..

Gość podla
kocham ale mam bardzo interesujaca propozycje wyjazdu do stolicy kraju w ktorym mieszkam na poczatku myslalam o zwiazku na odleglosc ale teraz widze ze to niemozliwe on mnie caly czas robi w konia

Gość podla
i tak wyjezdzalabym za jakis miesiac chociaz moze nawet zostalabym dla niego ale przemyslalam sprawe czuje sie wykorzystana i odsunieta na bok, on mnie w ogole nie szanuje

Gość podla
powiedzcie ze sie nie myle i facet powinien byc kochany, wyrozumialy, dobry moj mnie uderzyl nie raz...

Gość podla
to znaczy ze powinnam odejsc i nawet sie nie zastanawiac?

to wlasnie to znaczy,co zrozumialas.. Pakowac graty i to juz! Do domu!! Kurde. Ruszajcie dziewczyny czesciej mozgiem, a nie instynktem macierzynskim i ogromnym sercem.. Szkoda zdrowia