Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 1, 2007 ...powiedział premier :O co Wy na to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bosanoga Napisano Lipiec 1, 2007 mógł jeszcze powiedziec w jakich godzinach przyjmuja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ło matko świnta 0 Napisano Lipiec 1, 2007 pewnie nawiedził jego kota :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
albo i nie 0 Napisano Lipiec 1, 2007 od której do której? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość franek z budowy Napisano Lipiec 1, 2007 a mi sie wydaje ze w premiera wstapil duch Gomulki bo gada od rzeczy i bez sensu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Szatan. Napisano Lipiec 1, 2007 Odbiło facetowi.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wtyd mi Napisano Lipiec 1, 2007 jak mi wstyd na nasz rzad... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wtyd mi Napisano Lipiec 1, 2007 za* nasz rzad,oczywiscie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ścisk Napisano Lipiec 1, 2007 no trudno sie mowi:(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Szatani Napisano Lipiec 1, 2007 Zaprzeczamy! nie mamy nic wspólnego z tym Panem! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a on to kaczy kuper Napisano Lipiec 1, 2007 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Sędzina 0 Napisano Lipiec 1, 2007 panie premierze, czy szatani w weekendy tez sa czynni? bo w tygodniu nie mam czasu na czarne msze :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 1, 2007 :D ze mnie szatan wychodzi właśnie w weekend :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Sędzina 0 Napisano Lipiec 1, 2007 Luska, ale jeden szatan wychodzi? czy dwa szatani? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 1, 2007 raczej szatani w liczbie mnogiej :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Sędzina 0 Napisano Lipiec 1, 2007 ja juz nie wiem co gorsze, czy irasiad czy szatani Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sędzina uprawiasz sex w todze Napisano Lipiec 1, 2007 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość givegeiv Napisano Lipiec 1, 2007 Obywatele i obywatelki, szatani sa czynni. Jutro odbedzie sie specjalne konsylium z ojcem Tadeuszem w sprawie narodowych egzorcyzmow. Kazdy obywatel bedzie musial poddac sie procedurze odczyniania w IPN, twarza w twarz ze swa teczka. Nie bedzie litosci dla sztanow i ich powinowatow. Ale nie bojcie sie, premier i prezydent czuwaja! Skonczylem nadawanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Sędzina 0 Napisano Lipiec 1, 2007 toge nosze jedynie w pracy a tam nie mam czasu na seks, wiec odpowiedz nasuwa sie sama :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jeden na milion 0 Napisano Lipiec 1, 2007 No dobrze wkleję Wam wyjaśnienie ,bo większość pewnie nigdy by się domyśliła o co chodziło premierowi wypowiadając te słowa .:) http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,4279908.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no co za palant... Napisano Lipiec 1, 2007 :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fdfds Napisano Lipiec 1, 2007 przejebane przejebane pora łączyć się z szatanem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 0100010101001010 Napisano Lipiec 1, 2007 nikt nie domysliłby sie bez wyjasnienia o co panu premierowi chodziło:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LoLa Lu 0 Napisano Lipiec 1, 2007 ja wole to :) \"Mnogość wrogów demobilizuje. Trudno bowiem walczyć z wszystkimi. Dlatego trzeba było Onych nazwać. Jednym, budzącym strach, słowem. I Prezes Pan je znalazł: »Szatani«. Uosobienie zła\" - pisze posłanka Senyszyn w swoim blogu. \"Przeciwnicy Boga, a od soboty, 30 czerwca Roku Pańskiego 2007, także braci Kaczyńskich. Teraz będą z Onymi walczyć, bo – jak powiedział premier – celem PiS jest »walka ze złem«. Nie zwycięstwo. Będą walczyć aż nie zostanie kamień na kamieniu. Wtedy szatani nie będą mieli kogo kusić\" - pisze posłanka. Tymczasem »szatani są tam czynni«. Tam i tu. Wszędzie. Mącą w głowach pielęgniarkom i lekarzom. Sypią piach w tryby. Zrzucają na pola stonkę. Popijają coca-colę kupioną za pieniądze ze szwajcarskich kont. PiS, Samoobrona i LPR zwierają szeregi do walki z szatanami. W cudzych szeregach. Towarzysze broni zawarli aneks do umowy koalicyjnej. Ma być »cała władza w ręce Rad«. Tym razem chamsko-warcholskich. Po nich, choćby potop…\" http://wiadomosci.onet.pl/1564090,11,item.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość antekkk Napisano Lipiec 1, 2007 my sie możemy śmiać, ale to sa przemyślane teksty. Po prostu PIS ma takich wyborców, że trzeba im ciągle dawac do zrozumienia, że wszędzie są straszliwi źli wrogowie i tylko PIS będzie nas bronił. Moherów i miłośników IV RP bardzo podnieca taka gadka to i Jarek mówi co chcą słyszec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rozbawiacie mnie Napisano Lipiec 1, 2007 To proste. Premier ma w sobie samo dobro, więc musi walczyć ze złem. :) Sam nam to objawił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czynni szatani Napisano Lipiec 1, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość panu premierowi odbiło Napisano Lipiec 1, 2007 Pan premier nadaje się do leczenia zamkniętego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rozbawiacie mnie Napisano Lipiec 2, 2007 Wg pana premiera, on jest zdrowy, a my się nadajemy na leczenie. :O Wesołe, jak by nie patrzeć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach