Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buuuuuuuuu buuuu

kto mnie przytuli ?????????

Polecane posty

Gość smutnaaaaaa
ja mam 23 lata a Ty? tak wiem...serce ma swoje racje których rozum nie zna....gdyby nie serce to dzis bym odeszla ...ale niestety serce mowi daj jeszcze szanse....

Gość buuuuuuuuu buuuu
ja mam 25 . Dlaczego nie mozna wylaczyc lub zagluszyc tego serca ? :(

Gość smutnaaaaaa
sądze ze jest taki przycisk który moze zagłuszyc....ten przycisk to czas.... bo czas leczy rany, ale zanim to nastapi musimy swoje wycierpiec.... ehhh

Gość buuuuuuuuu buuuu
czas ...ja chyba duuuzo go potzrebuje .Mi sie wydaje ,ze on jednak nie leczy ran ,tylko przyzwyczaja do bolu ...a moze ja mam taki charakter?

Gość smutnaaaaaa
sadze ze tak to jest jedni potrzebuja wiecej czasu inni mniej.... Ty nalezysz do tych osob, które potrzebuje tego czasu duzooo moze sie wydawac Tobie ze nigdy nie przestaniesz cierpiec....i jesli kochalas a na pewno dalej kochasz to nie da sie zapomniec tak ....wspomnienia beda wracaly i beda bolaly.... i to pewnie te mile wspomnienia...i to pytanie dlaczego? przeciez bylo tak cudownie nie moge napisac ze pojawi sie ktos inny kiedys i go pokochasz bo tak sie nie da.... jak sie kogos raz pokochalo z calego serca to to uczucie zawsze bedzie w nas...

Gość buuuuuuuuu buuuu
i sie poplakalam :( jak mi sie juz nie chce zyc :(

Gość smutnaaaaaa
prosze nie placz....bo i ja tu zaraz sie rozplacze i zaleje cały górny slask:) zobaczysz ze jeszcze przyjda piekne dni...:) wierze w to i Ty w to uwierz!!!:) jestes wartosciowa osoba...i ktos to doceni!!!!!

Gość buuuuuuuuu buuuu
nie umiem nie plakac ,placze juz kilka godzin :( szkoda ,ze tak daleko mieszkasz -ja na polnocy :( bysmy poszly na piwo ;)moze by pomoglo :)

Gość smutnaaaaaa
no rzeczywiscie szkoda:(ja jestem Magda a Ty? albo wiesz co? płacz to Ci ulży...dobrze Ci to zrobi...i ja Ci potowarzysze;) we dwie razniej prawda?a co tam...dwie placzace kobiety;)

Gość buuuuuuuuu buuuu
ja jestem Marta :) placze placze ,juz ledwo klawisze widze :O a Ty lepiej nie placz bo bedziesz wygladala tak jak ja ,monstrum normalnie :O

Gość smutnaaaaaa
no tak jestesmy dzis tak sentymentalne ze moglybysmy sprzedawać łzy;) ale bysmy byly bogate;) wiesz Marto dzis poplaczmy ale od jutra staramy sie o usmiech wiesz nigdy nie wiadomo kto zakocha sie w naszym usmiechu;)))

Gość smutnaaaaaa
hehe tu sie zrobilo nasze prywatne forum;)

Gość buuuuuuuuu buuuu
tak ,ja to juz bym byla milionerka ;) widzisz siedzimy ,placzemy ,a oni gdzie to maja ? 😠 😡 dupki !!! wrrr 😡 Ty slonko usmiechaj sie ,ale ja nie mam sily :( w sercu bol ,a na ustach usmiech ..nie umiem tak :(

Gość buuuuuuuuu buuuu
:D dokladnie ,prawie jak priv ;)

Gość smutnaaaaaa
jejku.... tak chciałabym Ci pomóc...Nie warto kochac nie bedac kochana nie warto plakac gdy ktos sie smieje nie warto ...szczescie cie czeka gdy spotkasz w zyciu wladciwego czlowieka...:) wiem łatwo sie pisze.. a długo byliscie ze soba? przepraszam nie wiem czy chcesz o tym pisac...

Gość buuuuuuuuu buuuu
oj to jest strasznie zagmatwane ,ale mozna powiedziec ,ze 7 lat :O

Gość smutnaaaaaa
ojjjjj to mnóstwo czasu.....a masz ochote o tym pogadac?

Gość buuuuuuuuu buuuu
ja juz spotkalam ,chyba , tego wlasciwego ,ale on ... niby mnie kocha ,ale ...jest zimny ,obojetny :(

Gość smutnaaaaaa
hmm czyli dalej jestescie ze soba?spotykacie sie?

Gość buuuuuuuuu buuuu
mozemy pogadac, ale teraz musze wyjsc :( do ktorej bedziesz na kafe?

Gość buuuuuuuuu buuuu
nie ,ten wlasciwy to inna bajka ,ktos zupelnie inny .Ale taki "popaprany " :P sam nie wie cego chce :(a ja cierpie:(

Gość smutnaaaaaa
oj trudno powiedziec.... nie wiem o której Mój wroci..:) hmmm jak cos to zostaw tu wiadomosc i mam nadzieje ze jeszcze pogadamy :) powodzonka:) trzymaj sie....:) dasz rade

Gość buuuuuuuuu buuuu
dzieki slonko ,Ty tez sie trzymaj i mam nadzieje ,ze wszystko Wam sie ulozy :) mam nadzieje ,ze bedziemy tu o tej samej porze i uda nam sie popisac . 🖐️

Gość nikt z nikąd
jakos mi tak smutno...ehhhhh:(((( ryczec mi sie chce i tyle...