Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Napalony fan Deski ...

Deska daj gołe foty bez majtek i z butelką po Starogardzkiej wsadzoną w mindź

Polecane posty

Ale czekaj! Pomyśl o czymś innym: lubisz zarośniętych studentów - taki jestem (zarośnięty, jak każdy menel... nie no, żartuję ;-) ), pracuję, jestem prawiczkiem* - wiesz, jakie byś miała szczęście? *(żadna nie chciała pijaka)

Gość juken kutwa
ja mieszkam niedaleko wroclawia :P

Może się spotkamy w połowie drogi? Pociągiem to wyjdzie gdzieś w Radomsku. P.S. Każde bierze swój alkohol, kieliszki mogę skombinować :classic_cool:

A tak w ogóle, to Wam kobietom się nie dogodzi. Ma człowiek tyle zalet, a taka weźmie i go odrzuci, bo on pije :-O Ależ te współczesne kobiety mają wygórowane wymagania. Nie dziwne, że coraz więcej starych panien jest :P

No teraz gadasz prawie jak Juken:D :) A tak poważnie, to nie chodzi o wymagania... To, czy się kogoś lubi bardziej czy mniej nie zależy najczęściej od racjonalnych pobudek. Ale faktem jest, że na pewno jednej rzeczy u faceta, o którym będę myśleć poważnie nie będę tolerować- alkoholizmu. Poza tym może mieć nawet 8cm, pryszcze, 100kg wagi czy być łysy. Byle był kochany:)

Znaczy się, jak już się pobierzemy ;-) to będę musiał chować butelki pod łóżkiem... Jak na pewnych pamiętnych wakacjach w Bułgarii :classic_cool:

P.S. No co, pomarzyć nie wolno? ;-)

Ale wiesz co? Ja spełniam i ten Twój warunek: jak raz spotkałem kumpelę od kieliszka i pożyczyłem jej 5 zł do wódki, to powiedziała do mnie: "Jesteś KOCHANY" - widzisz? Jestem Twoim ideałem! :classic_cool:

To jeszcze w ósmej klasie podstawówki było, a koleżanka była z klasy równoległej. Byliśmy bardzo zgraną klasą - nawet z dziewczynami piliśmy :D

W ramach tzw. antraktu pozwolę sobie tak nieśmiało spytać... Pokażesz w końcu te cycki? ;-)

Gość 111111
napalony - fajny jesteś

No ja piłem od szóstej klasy podstawówki, przy czym pierwszy raz miał miejsce w niezwykle romantycznym miejscu, bo pod mostem, gdzie robiliśmy z dwoma kumplami flaszkę - wówczas jeszcze 250 ml - kupioną na miejscowej melinie. Nie zapomnę nigdy tego uczucia, które wtedy zawładnęło moim ciałem... Położyłem się na łące obok mostu, między drzewami, w to piękne czerwcowe popołudnie i spojrzałem w czyste, błękitne niebo... To było coś przepięknego, czułem się tak, jakbym uwolnił się od grawitacji i unosił nad tą łąką, byłem bezgranicznie szczęśliwy, wolny od wszelkich doczesnych trosk... Mój ówczesny stan mentalny najlepiej opisują biblijne wersy: "I otrze z ich oczu wszelką łzę, a śmierci już odtąd nie będzie"... Ale potem rzygałem, masakra :-O

Gość pokaz posmiejemy
ostatnio tu nudno

Nie ma się z czego śmiać, Ona ma naprawdę fajne piersi. Tylko wmawia sobie co innego.

Gość pokaz posmiejemy
a ty skad wiesz?no chyba ze jestes deska i robisz autoreklame

Wiem, bo raz pokazała - ale tylko w bluzce, świnia jedna 😭 Bardzo fajne, kształtne cycki, rozmiar mniej więcej 2, z ekstraśnymi, uwydatniającymi się przez materiał bluzki sterczącymi suteczkami. Jest o co prosić ;-)

Gość pokaz posmiejemy
deska nudzi ci sie ????wiem ze chcesz pozyskac wzgledy JUkena, ale nie ta droga-nie ta droga!!!!Ty faktycznie "gupia" jestes

Nie, jotpeg łatwo zdobyty nie daje takiej samej sytuacji jak jotpeg zdobyty z trudem. Jotpega, o którego trzeba powalczyć traktuje się z większym szacunkiem i nie usuwa się go z byle powodu z dysku... Kurcze, traktuję jotpegi jak inni dziewczyny :-O Chyba przegrałem życie :(😭

Gość pokaz posmiejemy
nie zaslaniaj sie PŻ przeciez kazdy ma prawo wyboru....

A mogę chociaż zająć sobie już pierwsze miejsce w kolejce, gdybyś kiedyś szukała kandydata na Twojego pierwszego partnera łóżkowego? ;-) ;-) ;-) Ech... Szkoda, że nie pokażesz cycuszków... A w dodatku pewnie pierwszy raz z Tobą przypadnie Jukenowi 😭

Gość pokaz posmiejemy
..prawo wyboru w jaki czas chce spedzic, ty wybralas kafe forum powinnas wiec byc z tego dumna a nie pisac glupoty ze niby przegalas zycie-to takie typowe......:D:D