Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

sweet princessa

Naj Kosmetyk

Polecane posty

Dziewczyny wybieramy sw贸j ukochany kosmetyk....zaznaczam tylko jeden....bez kt贸rego nie ruszy艂abys si臋 z domu...bez kt贸rego nie wyobrazasz sobie偶ycia:)))...Hmmm. wiem, ze wyb贸r jest trudny,ale pami臋tajcie... tylko jeden...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 艂ohooo艂
antyperspirant, jakikolwiek, byle dzia艂a艂

Udost臋pnij ten post

Perfumy Gabriella Sabatini \"DEVOTION\":-D niestety wycoface ju偶 w艂a艣ciwie ze sprzedazy 馃槧 馃槶

Udost臋pnij ten post

hmm... trudny wyb贸r. ale po d艂u偶szym namy艣leniu chyba wybior臋 tonik. uwielbiam uczucie, kiedy sk贸ra jest czy艣ciutka, pachn膮ca..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pitu pitu srutu tu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tusz do rz臋s

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 woda termalna vichy

Udost臋pnij ten post

Podklad "Lasting Performance" Max Factor. Nie ma lepszego. Na drugim miejscu dobry tusz do rz臋s, ale nie mam ulubionego (mo偶e kto艣 mi cos poleci?) No i ostatnio eye - liner.

Udost臋pnij ten post

Dlaczego jeden ? :P :) Bez podkladu czuje sie fatalnie, nie lubie wychodzic bez odrobiny puderku, a wiec stawiam na podklad z Max Factor lub Manhatan, tych dwoch uzywam. 馃尲

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pomadka ochronna do ust

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jahufh
PASTA do Z臋b贸w:]

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nie ma czego艣 takiego
jak tylko jeden najwazniejszy koismetyk. Mog臋 jedynie wymieni膰 kolejno艣c wa偶no艣ci kosmetyk贸w kt贸re musz臋 zastosowa膰 przed wyj艣ciem do pracy. Opr贸cz myd艂a i szamponu do w艂os贸w i pasty do z臋b贸w kt贸re s膮 podstaw膮 to antyperspirant i czasami puder Dream mat mus czy jak to sie pisze, ale tylko nak艂adam wtedy kiedy mam czerwony nos. Tusz do rz臋s czy perfumy nie uwa偶am ju偶 za kosmetyki niezb臋dne a bardziej dla kaprysu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nie ma czego艣 takiego
acha no i jeszcze w torebce nosz臋 sztyft do ust. U偶ywam od go od jeden do kilku razy dziennie. Jest dla mnie dosy膰 wa偶ny, bo czasem nie lubi臋 uczucia sucho艣ci warg. Wszystkie inne kosmetyki s膮 dla mnie mniej wa偶ne i u偶ywane okazjonalnie. Nawet balsamu do cia艂a nie mam zbytnio czasu stosowa膰.

Udost臋pnij ten post