Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 20-latkaaaa

Zmarła 17-letnia dziweczyna znaleziona przy torach! Doceniajmy kazdy swój dzien!

Polecane posty

Gość 20-latkaaaa

Gość Margoloaaa
Czy to było w Bydgoszczy ?

Gość 20-latkaaaa
tak, z Bydgoszczy jechała

Gość Sofiana
jeszcze zyje ona z tego co wiem a juz piszecie o odpowiedzialnosci za smierc policji czy sie myle..??

Gość mylisz sie ona
nie zyje, podali w wiadomosciach. mozna przeczytac np na onecie, niestety..

Gość a czym policja zawinila ...

Gość a dlaczego
no właśnie dlaczego wina policji zawsze jak coś nie tak to na policję się zgania a samemu to lepiej odpowiedzialność zgonic na innych żeby uspokoić sumienie

Gość Sofiana
o pirdoleeee współczuje jej rodzicą ja bym załozyła sprawe policji nie ma co...ale jak by im córka sie zgubiła albo tylko ze nie wruciła do domu i spozniła by sie tylko ze 2 gdz.komórka by nie odpowadała to by policja sama szukała az do skutkuszkoda ze kazdy z nas nie ma takich przywilejów aaa szkoda...

Gość Sofiana
A dlatego ze była Matka na policji zgłosic zaginiecie ze dzwoni na komórke jej i nie odpowaida a wraca pociagiem do domu była to chyba sobota a oni powiedzieli w poniedziałek prosze pani widac za pózno było wiec jak nie, dlaczego !!!?????

Gość Sofiana
do jasnej cholery jak mamy jezdzic zawsze z skims bo jakies debile wpadna na pomysl kogos wysadzic podczas jazdy wybacz moze kamery niech zainstaluja nie wiem ale nie moze byc tak ze czlowiek jak jedzie pociagiem to ma sie bac..

Gość wioska mur
co dzienie umiera mnustwo ludzi. w wypadkach samochodowych w szpitalach. rowiez samobojcow . wiec nie rozumiem takiej afery z tego powodu. jestem ratownikiem medycznym. codziennie mamy zgloszenie do martwego pijaka bezdomnego czy kogos innego. dajcie spokoj z tymi kondolencjami. jeszcze moze zalobe nardowa niech prezydent oglosi

Gość wioska mur
u mnie jak kto wyciagnie nogi, czasem mu pomozemy jakims pavulonikie i od razu do zakladu dzwonimy to nam odstrzela 10% co rodzina da, za wadomosc

Gość Sofiana
Andrzeju ale bedzie winowajca tej tragedi a czasem nawet nie wiemy kto komu jrzywde zrobił a czasem rodzina po smierci kogos bliskiego nie ze ulzy ale wie ze kara bedzie za te tragedie... wioska mur...jestes bez serca ..ciekawe jak by ktos dla ciebie bliski przezył taka smierc..jak sam piszesz (wyciągnie nogi) to w tedy pogadamy jak na razie sie nie udzielaj wiem ze u ciebie "smierc" to chleb powszechny ale jesli masz takie głupoty pisac to nie pisz wcale ...

Gość kkk234
wioska mur zwraca uwage ze pisze sie narzeczony nie narzyczony - z czym sie zgadzam, ale sam/a pisze mnustwo, wiec informuje ze pisze sie mnostwo

Gość Margoloaaaa
a jak ta dziewczyna zginęła ? Ktoś ją napad i pobił przy torach ?

Gość upppp

Ta dziewczyna chodziła do liceum, które ja skończyłam 3 lata temu.:(

Gość podobno ona sama
wyskoczyla z pociagu, chciala sie zabic bo miala jakies klopoty w szkole :-O

Gość Margoloaaaaa
Jejku, jaka tragedia :(:(