Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakłopotana i zdruzgotana

zajrzalam dziś do szafki w sypialni mojego faceta...

Polecane posty

Gość mydło bambino
no to spytaj wprost!!! Powiedz, ze kupilas mu niespodzianke i chcialas schowac w stoliczku i tam to znalazlas:) ( tylko kup cos )

mydło,dobry pomysł.... chyba w ten sposób...ale do głowy przychodzą mi najczarniejsze wizje....coraz gorzej sie czuje....

Gość mydło bambino
no musisz sprawdzic. Daj nam potem znac!!!

Gość znalazłam mamusie
kochankom przewaznie kupują faceci to co na sex- bielizne i bizuterie.. oklepane jak swiat i nudne jak dla mnie. Ale one są happy aha i wycieczki. Kazdy zbaira kochanke na wycieczki- zagraniczne tez:P hotele itp. tak łatwo zgadnac kiedy facet leci w bambuko!

no i czemu tego odrazu nie zrobiłam..... nigdy jak mnie coś zaboli nie mówię odrazu i potem tak głupio.... wtedy wyszłam od niego powuiedziałam,że dzwonił szef ,że mam być zaraz w biurze.... teraz mam wyłaczony telefon....im dłużej myślę tym bardziej go nienawidze,napewno mnie zdradzza

dziewczyny...macie racje....pewnie to dla kochanki...mi nigdy takich rzeczy nie kupował,zresztą ja lubiłam mu robić niespodzianki w stylu nowa bielizna...jestem kompletnie załamana...nie mam siły płakać...

z pewnoscia powie, ze to dla Ciebie, ale nie badz naiwna :o

Gość mydło bambino
kurcze, teraz to kicha, bo jak nawet bedziesz chciala wykorzystac ten pomysl a okaze sie ze tej bielizny juz tam nie ma???

Gość znalazłam mamusie
No widzicie i dlatego nigdy nie ciągło mnie do "bogaczy" w sensie ze stac go. Taki to bedzie miał 10 bab naraz i tego nie sprawiszdzisz. bo stac go.. by zatrzecślady.. mieć osobny telefon komórkowoy do kochanki i osobny do was. Stać go na sex w hotelu.. on płaci.. a ty siedzisz w domu sama i czekasz z kolacją a mowi mam spotkanko.. pilne.. jakby nie miał kasy nie stać by go było na kochanki.. co do domu twego by je brał? nie. do hotelu nie bo od razu by było widac ze wział 100 zł z wypłaty:P

ale on nie jest bogaczem....ja też nie...

on wynajmuje mieszkanie...nie wiem czy byłoby go stac na prostytutke,zresztą nigdy się nad tym nie zastanawiałam.jest oszczędny raczej....mnie czasami kupuje prezęty,ale nie bieliznę.

Gość warka strong..
"ciaglo" " mnie kupuje prezęty" - kobieto naucz sie pisac po polskiemu ;) kurde ciezka sytuacja, nie wiem co bym zrobila, chyba awanture na calego.

Czy poza ta bielizna w tej szawce bylo cos, co razem uzywacie (mam na mysli erotyczne zabawki,czy olejki) Czasami facetom nudzi sie w lozku i szukaja urozmaicenia.. Sama powiedzialas, ze on nie kupil Ci nigdy bielizny... No i moze to byl jego 1 raz. Kupil Tobie i schowal.. Nie zna Twojego rozmiaru. Kupil na oko.. Moze skapnie sie i wymieni na cos innego w sklepie.. Warto sprawdzic, czy sa na tym metki,ewentualnie,czy pachnie w jakis sposob (slady noszenia-nie mylic z przymierzaniem)

Gość no 174cm jak najbardziej
to bielizna dla niego :P

Gość koeska
up