Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adrey

Ile z obecnych tu kobiet jest szczęśliych z powodu macierzyństwa ?

Polecane posty

Gość Adrey

a ile jest nieszczęśliwych ? ********************************************************** proszę o SZCZERE odpowiedzi

Gość jusiek
jestem najszczęsliwszą mamą pod słońcem czekałam na synka bardzo bardzo długo i zastanawiałam się "czy przyjdziesz do mnie maluszku i przewrócisz nasze zycie do góry nogami? " I tak się stało Mikołajek już przewraca nasze życie od 7 miesięcy

Gość mamuniaMuminka
hapi,hapi

Gość Mewunia
Szczęśliwa? Moja mała ma już cztery miesiące a ja wciąż nie mogę oderwać od niej oczu! Totalnie oszalałam na jej punkcie, jest cudowna, najpiękniejsza, najsłodsza itd...A ja jestem największą szczęściarą na świecie chyba że mi się takie kochane i zdrowe dziecko urodziło, i to już po raz drugi! Wiadomo że macierzyństwo to też problemy, ale z nimi radze sobie szybko i jeszcze szybciej zapominam, a radość z bycia rodzicem przepełnia mnie cały czas!

Ja jestem niewyobrażalnie szcześliwą mamą 15 latka....syn jest wspaniały, dobrze sie uczy, nie sprawia kłopotów wychowawczych, ma ciekawe pasje, można z nim porozmawiać na wiele tematów...a także liczyć na pomoc w różnych dziedzinach :)