Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krejzol

Zakładamy Paczkę Znajomych

Polecane posty

idę spać... smutny coś ten wieczór :( i mnie jakos na placzki cos bierze. Do jutra:* Pamietajcie! Jutro bedzie lepiej (tyczy sie to Żabki i mnie... ) pa:*

to i ja sie pozegnam :( zabka, lirenka, krejzol 🖐️ moze to ta choelrna pogoda tak nas nastroila...

sceptycznie jestem nastawiona do wszystkiego ostatnio

A ja w pracy........:( pada, leje, szaro, buro a Was nie ma Kobitki :(

Gość
🖐️ lirenko> na pocieszenie, u mnie taka sama pogoda :( i jak mamy mieć dobre humory i się nie smutać jak ta pogoda wcale nie nastraja optymistycznie :O Miłego dnia dziewczyny 🌼 :)

wiedziałam , dlaczego sceptycznie nie mam szans

robie akcje anty promocyjną... na siebie... D-)

Gość
marzenna > ale o co chodzi ? ja uciekam ,pozniej zajrze :)

hej dziewczyny, 🖐️ wczoraj mnie mój luby nie dopuścił wieczorem do kompa :) w sumie i dobrze się mną zajmował, więc nie mam co narzekać :P u mnie też szaro buro byle jak muszę nadrobić te kilka stron, któr emnie ominęły. mam ostatnio niezły zapieprz w pracy, więc nie wiem czy możecie liczyć na mój regularny i codzienny udział w dyskusjach - ale nadrobię :D

co do tabletek, o których wczoraj była mowa - ja brałam różne cuda -niewidy i dzisiaj bardzo żałuję. najdłużej to chyba brałam harmonet. efekty: cellulitis, początkowe stadium żylaków, popękane naczynka na nogach i najgorsze: torbiel na piersi. lekarze powiedzieli mi otwarcie, że to efekt tabletek. Cellulitis już prawie udało mi się zlikwidować (dzięki wspaniałemu pelingowi z kawy, o którym dowiedziałam się na forum) ,żyły dalej mam widoczne , mimo że łykam jakieś tabletki na to, a pierś ciągle pod obserwacją lekarza :(( a po tableakch anty, czułam się świetnie i nic nie wskazywało, że dopiero po x latach brania będą takie efekty. i tak się pocieszam, że mogło być gorzej - kilka moich znajomych nie może zajść w ciążę, a torbiele na jajnikach są na porządku dziennym po tabsach :(

nie chcę żeby wyszło, że ja jakaś anty- antykoncepcyjna jestem :D myślę, że każdy organizm reaguje inaczej. szkoda tylko, że lekarze nie informują nas o ewentualnych i bardzo prawdopodobnych skutkach ubocznych. myślę, że tak jak z harmonetem, który był rewelacyjnie oceniany kilka lat temu, tak i z tymi tabletkami, które teraz są tak chętnie przepisywane, efekty i skutki uboczne my kobiety odczujemy za parę lat :( ale się rozgadałam. idę zjeść śniadanko 🖐️

Ahoj 🌻 :D Dziewczyny ja juz po sniadanku. deszczyk pada u mnie dzisiaj, nawet nie chce sie wyjsc na dwór. mialam akcje dzis w nocy... spie sobie i mama przychodzi do mnie do pokoju i mowi chodz bo cos samochodowi sie stalo. ja taka zaspana bo 1 w nocy wstaje i widze ze swiatla migaja przednie i tylnie tak non stop. nie mam prawka nie wiedzialam co zrobic:D stukam w tym samochodzie, kluczyki wzielam, no i zadzwonilam do siostry do warszawy co zrobic ona taka zaspana mowi mi c i jak no i w koncu zrobilam;) mama do mnie z takim textem... myslalam ze samochod kradna:D obudzily ja te swiatla migajace:)

Gość
Ale pustki :O katka > 🖐️ ale mnie nastraszylaś tymi torbielami :( ja coś ostatnio źle się czuję ,a wczoraj to musiałam wziąć tabl. przeciwbólową tak mnie bolalo podbrzusze :( mam nadzieję ,że nic się nie dzieje ,bo ja też już długo biorę tabletki :O dziewcinka > :) krejzol> :) A gdzie ziobro ,łełe ,teacherka,marisa ,katherine i Kasia? :( Meldować się ,ze żyjecie ;)

Cześć dziewczyny 🌻 żabka--->wypytaywałaś mnie o córkę, a sama się nie pochwaliłaś , napisz coś o niej. Jak ma na imię? A wiesz możesz mi nawet pomóc. Pamiętasz może jak długo Twoja córka jeździła wózkiem spacerowym? Zastanawiam się nad zakupem nowego i nie wiem czy warto.

Jeszcze poł godzinki i do domku. Ale mnie głowa rozbolała. Padać przestało ale ponuro nadal. I miala przyjść paczka a nawet dwie z telefonem i z kolejnym cuedm do nauki angielskiego a nie przyszły :(

jestem podgladam was co jakis czas.

jakie macie aparaty/ Napiszcie wady i zalety. ja kupiłam nokię 6103 żadne cudo ale na lepszy szkoda mi pieniędzy. Nie wiem czy dobrze zrobilam ale jeszcze nigdy na nokii się nie zawiodłam i mam nadzieję, że tym arzem też to się nie stanie.

Gość
Lirenka > a jaki telefon sobie kupiłas? ziobro > wiesz ,tak sobie myślę czy my się nie znamy chociaż z widzenia ,bo ja teraz mieszkam w tej dzielnicy w której Ty mieszkałaś wcześniej ,a do jakiej podstawówki chodziłaś ? Tylko ,że nie kojarzę nawet Twoich braci ,więc pewnie nie ,a specjalnie się im przyjrzałam czy aby na pewno gdzieś mi te twarze nie mignęły ;)

Gość
lirenka> Ty się błędami nie martw ,zobacz jakie ja robię :D ja mam samsunga x480 szału nie ma ,ale mi tam do rozmawiania i pisania sms-ów starczy ,a umowę mam jeszcze na pół roku i wtedy będę mogła pomyśleć o jakimś innym . marzenna > to Ty nie podglądaj tlko pisz :) napisz skąd jesteś ,ile masz lat :?

żabka--->u nas ok, a pogoda jak to w Anglii - w kratkę:( Maja chętnie jeździ w wózku. Ostatnio, bardzo niedawno, kupiliśmy na ebayu spacerówkę trójkołową w bardzo atrakcyjnej cenie, nową, ale niestety nie żadnej firmowej marki i ... się nacięliśmy. Sam wózek jest owszem duży, ale miejsca dla dwuletniego dziecka jest tam zdecydowanie za mało. Maja ma w nim podciągnięte nóżki i mało miejsca na dupkę. Prowadzi się go fantastycznie, ale chyba ważniejsze jest to żeby dziecku było wygodnie. Dlatego jesteśmy zdecydowani teraz kupić taki: http://www.allegro.pl/item209617206_chicco_ct_0_4_wozek_doskonaly_wspanialy_kolor.html Zastanawiam się czy warto, mój mąż twierdzi że tak... Całuski dla Julii🌻 marzenna--->odzywaj się do nas🌻

a na jaka za przeproszeniem cholere?

żabka--->chodziłam do Szkoły Podstawowej nr 23 na ul. Osikowej. Ciekawe czy się znamy...