Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krejzol

Zakładamy Paczkę Znajomych

Polecane posty

Krejzol--->minie zły nastrój to i historię nadrobisz:) Udanej zabawy, tylko żebyś kaca jutro nie miała, bo święto kościelne:D Carinio--->witaj 🌻Ty jeszcze nie znasz Krejzol:D

Ziobro---> już nastrój jest super. A dziś nie piję... :P No ale dziękuję.

Emica = cześć :) 🌻 zostaniesz z nami forever? nawet gdy tajfun do nas przybędzie?;)

Krejzolka/Mariolka,nooo już jestem,przywiało mnie,przyleciałam na swojej miote. :) A no przebiegła i czwana jak lis hehe Przenosze się,przenosze tutaj. :P ziobro,witam :) 🌻

a gdzie jest Szarlota??? :P Płatek z Karoliną pewnie bara bara bara :) DO NOWYCH DZIEWCZYN: dziewczyny, nie przejmujta się ilością stron :) Dziewczyny \"stare\" często się odzywają, i od razu załapiecie kto z kim po co i dlaczego !!! :)

Emica = czemu narazie:( no ale tak czy siak jestes tu zawsze mile widziana :)

A, tak mi się powiedziało :P Będę wpadać, będę, bo tu fajnie jest ;) Tylko ktoś w tym domu musi zrobić kolację :P Czy to naturalne, że krewetki śmierdzą? :P

Emica---> to jakaś exskluzywna kolacja będzie chyba? We dwoje?:) Żabka--->znowu w szuwarach?

luklam tylko zobaczyc co napisalyscie, a tu pare nowych osob... Witam... ja niestety teraz nie mam czasu. Maz mnie jutro ciagnie na Babia Gore, a ja nie chce isc bo o 14 ide do pracy i ten kuzyn ma na kawke przyjechac...:-) i boje sie ze nie zdaze do roboty na 14... a na dodatek moj ojciec sie dowala do mnie od wczoraj..... i mam taki podły nastroj!!!! e ehhh.... same uroki... ale ciesze sie z tej jutrzejszej kawusi... jak na razie moj maz nic nie wspomnial o kuzynie, nie pytal o zadne smsmy itp... zobaczymy co bedzie dalej. Jutro jak nie pojde na babia to rano sie melduje

dziewczyny pomóżcie... idę się zaraz myć. Mam żel pod prysznic adidasa jakiegoś. ładnie pachnie ale jak każdy żel - krótko. Mam balsam perfumowany Hugo Bossa - femme do ciała. Posmaruje się nim, ładnie pachnie nawet długo, ale jak popsiukam się Pumą szarą... czy to nie będzie zbyt dużo zapachów na raz?? co proponujecie?

nie napisalam czemu nie zostaje, papierochy mi sie skonczyly i musze jechac do sklpeu, a maz auto myje i musze czekac... on to ma obled z tym autem. 2 razy w tygodniu myje.... masakra,

Tequilka a co użyć?? tego balsamu perfumowanego czy tylko Pumy?? wiadomo ze dochodzi jeszcze antyperspirant.. Carinio = ale nie zapominaj o nas:(

Ziobro - ekskluzywna będzie, jak się nauczę ją gotować :P Mam nadzieję, że facet jakoś to przyjmie i nie spędzimy wieczoru na odgruzowywaniu kuchni i odgrzewaniu placków ziemniaczanych ;) Krejzol -jeśli to dla kogoś, to będzie na pewno odurzony ;) Jest to jakiś sposób :P ale jeśli zapachy się ładnie komponują, to czemu nie ;)

Ja też zawsze mam taki sam problem. Inny żel, inny balsam, inny dezodorant i jeszcze na to jakaś woda perfumowana - dla mnie to nie do zniesienia:( Używam tylko żelu pod prysznic i dezodorantu:)