Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krejzol

Zakładamy Paczkę Znajomych

Polecane posty

Gość
krejzol> tarka do stóp + krem zmiękczający jest taki z szoola na popękane pięty ,spróbuj :) ide dalej prasować ;)

JESTEM ALE O CZYM MAM PISAC?? Dzis bede miec gotowa pizze na obiad :) wreszcie nie bede musiala gotowac tylko tak cos na szybkiego schrupiemy:)

OFF --> jak ja mam ochotę na pizze! chodzi za mną ciągle...ehhh:) ale jestem po śniadanku... i teraz jestem na diecie MŻ :D

Gość
krejzol> najpierw to powinnas isc do manicurzystki ona by Ci te pięty doprowadziła do porzadku .W sklepie możesz kupić taką tarke z żyletkami ,ona najlepiej by ścięła to co jest do ścięcia i później bys mogła sama dalej działać ,ale czy byś umiała to zrobic ,bo możesz się pozacinać .

żabka --> maniciurzystka zrobiła by mi porzadek, na prawde? ile bym zaplacila?

czesc platek co tam u karoliny????? off= ja jadlam w srode pizze bo mi sie nic nie chcialo robic a wyjsc tez nam sie nie chcialo i sobie zamowilismy

Gość YTRY
_____🌻 __🌻🌻 🌻🌻🌻 __🌻🌻 _____🌻

czesc platek:) co to za dieta mz?? bo ja mam diete kiwi:)

Gość cajhg
. 🌻 . 🌻🌻 .🌻🌻🌻 . 🌻🌻 . 🌻 . 🌻🌻 .🌻🌻🌻 . 🌻🌻 . 🌻

ja kupie gotowa pizze.. tyle ze zawsze nawale na nia jeszcze tyle ze kosztuje mnie to mase ale zawsze szybciej niz caly polski obiad:):)

Jestem zakochana Dziewczyny🌻 🌻 🌻 Dzięki Maćkowi odkryłam nowy rodzaj muzyki i nowy zespół. Dead Can Dance. Słucham i słucham:) Pewnie nie znacie, bo to mało popularny zespół i nietypowa muzyka. Emica--->prosiłaś, żeby się przedstawić:) Jestem Ziobro:), mam niestety 30 lat w związku z tym zmarszczki, mało sprężyste ciało i mało włosów na głowie:( Poza tym małe cycki. Ale na szczęście znalazłam już męża i mam z nim dwuletnią córkę:) Zanim nie wyjechałam na Wyspy wiodłam spokojne życie w Toruniu:)

platek tez znam karole z wroclawia:):) ale pewnie to nie ta:(:( watpie bo ona teraz w lodzi a nie wiedniu:(:(

ziobro ty to glupol jestes!!!!! platek u nas nic ciekawego lepiej opowiadaj co u ciebie???

a moja dieta kiwi polega na tym zeby jesc wszystko oprocz kiwi:):) hahaha to taki kawal oczywiscie

Gość
czesc płatek :) krejzol > nie wiem jakie masz piety ,w jakim stanie ,ale zrobiła by Ci pedicure ,ścięła ten naskórek i może by lepiej wyglądały ,a Ty bys później w domu porzadnie zadbala o stópki i by na pewno lepiej wyglądały . Ile by wzięła ? nie wiem tak z 40 zł.

platek wiem ze swiat jest maly na tym topiku sie o tym z dnia na dzien coraz bardziej przekonuje:) a tak wogole to napisz mi kilka slow o sobie:)

Do Ita: U mnie wszytsko ok. spędziłem z KArolą dużo czasu :) byliśmy nad morzem, w Mielnie, opaliliśmy się. Trochę pozwiedzałem Wrocławia, Krakowa, i Zakopanego. Ale za 3dni wyjeżdżam do Wiednia. POstanowiliśmy z Karolcią, że sie przeprowadzamy po ślubie do Polski :) a teraz zastanawiam się w jaki sposob i gdzie oswiadczyc sie Karolci :)

ziobro= ja mam jeszce starsze starsze sisostry od ciebie haha takze nie gadaj takich glupot widzialam twoje zdjecie