Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomasuj sie sama

nic nie czuje w środku

Polecane posty

Gość pomasuj sie sama

dziewczyny zamiescilam ten topik na erotycznym ale masa podszywaczy byla a tu mam nadzieje, ze ktoras z was odpowie mi na moje pytanie. jak sie kocham z moim chlopakiem nie czuje z tego zadnej przyjemnosci, jest gra wstepna, jestem mega podniecona, on wchodzi we mnie...no wlasnie - i nic sie nie dzieje... nie czuje go w sobie, nie sprawia mi to przyjemnosci, zaczynam moje wspolzycie dopiero, tzn juz 2 miesiac, kochamy sie dosc regularnie a ja wciaz czekam... czy to jest normalne czy powinnam isc do seksuologa? czy po jakims czasie zaczne odczuwac przyjemnosc? jak z wami bylo?

hm dziwne. ja od razu odczuwałam przyjemność. skoro jesteś podniecona i jest odpowiednia gra wstępna to myślę że pozostaje eksperymentowanie z pozycjami. posprawdzajcie kiedy będzie ci najlepiej. eksperymentujcie, uczcie się siebie. to chyba jedyne co możesz jeszcze zrobić.

Gość pomasuj sie sama
chyba sie wybiore do lekarza...:(

może poczekaj jeszcze trochę. skoro dopiero rozpoczęłaś współżycie to może naprawdę potrzeba jeszcze troszkę czasu. ale jak chcesz to idź tylko że on zapewne powie to samo - jesteś młoda, dopiero zaczynasz, daj sobie czas.

Gość pomasuj sie sama
ktos ma podobny problem?

ja mam to samo !!! jak we mnie wchodzi nie czuje go w srodku .. mam 20 lat ale wspolzyc zaczelam dopiero w 3 miesiace temu .sprobowalismy oststnio pozycji na pieska z tym ze on jak od tylu wszedł to w koncu go poczulam .. a jesszcze jak przycisnal sie swoim cialem do mnieto bylo juz nawet dobrze... ale orgazmu nie mialam..