Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sxiaraaa

ABORCJA jestes ZA czy PRZECIW ?????

Polecane posty

Gość sxiaraaa

ja nie potrafie powiedziec :S

Gość sxiaraaa
a w ogóle to ten temat pewnie już tu był kilka razy, więc zamykam topik :-)

Jak najbardziej ZA, w każdym przypadku (jeśli życzy sobie tego kobieta) ...

Gość sxiaraaa
nie wiedzialam ze byl :P jestem tu nowa =D

Gość anulkaaaaa
Tzn. jestem przeciwko zabijaniu dziecka, ale uważam, że kobieta powinna mieć wybór w końcu żyjemy w wolnym kraju i tylko kobieta może decydować co zrobi a nie banda samców, którzy pojęcia nie mają co znaczy taka sytuacja i nigdy nie będą mieli

Gość sozain
jestem ZA - wybor kobiety

Gość sozain
jestem ZA - wybor kobiety

Gość tez jestem za
kazda kobieta powinna miec mozliwisc decydowania

Gość Banda Samców
ZA! - nie zamierzamy mieć na utrzymaniu gromady bachorów przez to ze się nie zabezpieczacie skrobcie się a nam djcie spokój (i znowu tyłka pojakimś czasie)

Gość avadvcadv
za

Gość ZA ZA ZA ZA ZA ZA ZA ZA
ZA!!!!!!!!!!

Gość mAgDyLkA23
jestem przeciw, ale dla urozmaicenia jestem za eksterminacją staruszków :classic_cool:

Jestem ZA. Jestem tez za tym, żeby przestali o tym decydować mężczyźni-politycy oraz emerytki w modnych beretach. I za tym, żeby państwo dofinansowało leczenie niepłodności, w końcu mamy państwo prorodzinne (ponoć), a niewiele par stać na takie leczenie!

Gość jestem za prawem do
aborcji na życzenie we wczesnym etapie ciąży z resztą ludzie nie róbmy jaj - przecież w polsce jest aborcja na życzenie - tylko życzenie musi być odpowiednio umotywowane finansowo

Gość jestem za prawem do
aha prawo do aborcji powinno iść w parze z edukacją i łatwiejszym dostępem do antykoncecji niestety w polsce mamy jedynie aborcję na życzenie za kasę - na czym korzystają głównie biedni żyjący na skraju nędzy lekarze

Do panów SAMCÓW:kiedyś też byliście tymi bachorami ,chcielibyście wylądowac w wiadrze lub w misce nerkowatej rozerwani na strzępy,chyba nie,więc też zabezpieczajcie te swoje chucie.

Do panów SAMCÓW:kiedyś też byliście tymi bachorami ,chcielibyście wylądowac w wiadrze lub w misce nerkowatej rozerwani na strzępy,chyba nie,więc też zabezpieczajcie te swoje chucie.

Gość jestem za prawem do
do matyldy chociaż jestem kobietą to ci odpowiem: zwisa mi czy mój płód wylądowałby w jakiejś misce w ogóle śmieszne są argumenty: co cy było jakby cie matka wyskrobała? nic by nie było świat by się nie zawalił a co by było jakby po stosunku twoja matka ruszyła lewą nogą i trochę spermy wypłynęło? inny plemni zapłodniłby jajeczko i co? i też by cię nie było kochana niektórzy chyba mają manię wielkości z tym myśleniem co by było jakby mnie nie było moja matka urodziła mnie w latach dostępnej aborcji - wiec wiem że jestem chcianym dzieckiem gdyby chciała przerwać ciążę to byłaby jej sprawa i autonomiczny wybór moja matka żyje na świecie dla siebie a nie po to tylko żeby wydawać mnie na świat

A ja jestem przeciw aborcji, to znaczy takie prawo jakie jest powinno zostac, jezeli kobieta jest chora lub dziecko ma sie urodzic chore lub z jakas powazna wada to wtedy zgoda ... ale jezeli panienka daje na prawo i lewo a potem mowi \"zabije tego bachora \" .... no to sorry ... ludzie miejcie stroszke erca! czemu winne jest to male dziecko ... zastanawiam sie ile z was drogie kobietki ma dzieci ... wezcie ja na rece albo popatrzcie na nie i powiedzcie, moglabym je zabic ... watpie za lawto wam to przyjdzie :O Ciekawa jestem takze czy ogladalyscie film \"niemy krzyk\" ... male dzieci w lonie matki recz uciekaja przez tymi narzedziami, chca krzyczec a lekarz bez skrupulow zaczyna jest rozrywac na kawalki ... podobnie jest rowniez z tymi niby bezbolesnymi zastrzykami ... w mozg dziecka wstrzykuje sie jakas tam substancje Kiedys takze bylam za aborcja, lecz teraz nawet kiedy zaszlabym w ciaze nie usunelabym nigdy dziecka pmimo ze mam 17 lat ... Uwazam ze skoro ktos ma odwage wspolzyc, bedzie mial rowniez odwage powiedziec swojemu otoczeniu i pogodzic sie z tym ze na swiat przyjdzie malemstwo ...

Gość bądźcie sobie za...
pomyślcie też o tym ze wasze matki też miały wybór... pech chciał ze wybrały zycie dla was... a wy teraz chcecie zabijać... nie można się zabezpieczyć lub uważać??? a nie najpierw dają dupy a potem płaczą... chyba ze chodzi o gwalt - UDOWODNIONY lub dziecko jest nieuleczalnie chore i miałoby się męczyć całe zycie...

Gość gugiug
Delicious, to lepiej żeby taka panienka, która mówi "zabiję tego bachora" urodziła go i miała nim zająć?? Zastanów się co piszesz. Już lepiej usunąć taki płód póki nie czuje i nie myśli. A "Niemy krzyk" jest żenująco tendencyjny, przeinaczający obrazy, manipulujący widzem więc nie ma takiej wartości jak fakty naukowe.

{ Jestem tez za tym, żeby przestali o tym decydować mężczyźni-politycy oraz emerytki w modnych beretach. } Idąc dalej tym tokiem rozumowania.. niech o kolei decydują kolejarze, o tym kto ma iść do więzienia, potencjalni przestępcy. O wysokości emerytur, niech decydują emeryci. Itd. It.podobne bzdury.

Gość jestem za prawem do
pewnie że się można zabezpieczyć i należy ale jak ktoś myśli ze jest 100% antykoncepcja to ma nierówno pod sufitem

Gość jestem za prawem do
Niemy Krzyk to fałszerstwo i manipulacja sš opisy tego na necie

jestem za prawem do -> Kto Ci teraz daje takie argumenty? Oczywiscie zgadzam sie ze srodki antykoncepcyjne powinny byc latwo dostepne ale przeciez sa! bez problemu mozna kupic prezerwatywy w aptece ... raz w tygodniu w Sanepidzie dostaje sie bezplatne prezenrwatywy ... nie probowalam ich nigdy ale podobno sa dobre .... Kiedy poszlam do lekarza 2 lata temu bez problemu dostalam tabletki anty ... wiec jakie jest utrudnienie? Aaaa a moze wy chcecie za darmo wszytsko ? :O