Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sxiaraaa

ABORCJA jestes ZA czy PRZECIW ?????

Polecane posty

Coś wam powiem:Zdarzały się przypadki że dziecko które miało być usunięte rodziło się żywe i nawet trochę zapłakało.Ten kto nie widział dziecka zabitego niech nie gada głupot.Nawet 3 cm dziecko ma serce którego nikt nie kocha.

Jestem za prawem wyboru. Nie ja będę to dziecko rodzić, wychowywać i karmić, więc teoretycznie nie mam prawa wchodzić z buciorami w czyjeś życie. Ale przede wszystkim jestem za sterylizacją na życzenie. Nie każda kobieta może łykać tabletki, nie każdy mężczyzna może stosować prezerwatywy i póki co w naszym kraju dla takich ludzi jest zarezerwowana tylko jedna skuteczna metoda antykoncepcji: szklanka wody zamiast.

Gość do katis
wiesz-jak ktos nie ma niczego sensownego do powiedzenia to niech moze lepiej nie pisze nic.Po co bredzic?

ja jestem za aborcja w 3 przypadkach - jak jest gwalt, jak dziecko bedzie uposledzone albo kalekie i jesli zagraza zyciu matki poza tym nie rozumiem jak ktos mowi ze jak kobieta zostala zgwalcona to niech urodzi i odda!! ludzie!! ta kobieta bedzie to dziecko czula przez 9 miesiecy! jak bedzie jej slabo czy cos bo przez ciaze to ona wszystko bedzie czuc, to bedzie jakiegos rodzaju kara dla niej! ale sie zastanowny za co kara? za to ze jakis facet ja zgwalcil bo mu sie nagle chcialo!! ona ponosi konsekwencje! to jest jej brzuch, jej zycie i ona pozniej bedzie sie przed bogiem \'\'tlumaczyc\'\', nikt inny!! przeraza mnie ta wizja zgwalconej kobiety ktora ma urodzic! ona siebie samej bedzie za to nienawidzic, od samego poczatku do konca ciazy! czy wy sobie to wyobrazacie??

\'ja jestem za aborcja w 3 przypadkach - jak jest gwalt, jak dziecko bedzie uposledzone albo kalekie i jesli zagraza zyciu matki\' zgadazam siem...

ja sie tez tak teraz zastanawiam dlaczego to faceci decyduja w jakiej pozycji porod, decyduja o cc, o aborcji i o wielu innych rzechach z ktorymi w zyciu nie beda mieli stycznosci! dla mnie to chore!

fajna madchen - faceci maja stycznosc z tymi rzeczami, z tego powodu, ze kobiety nie sa wiatropylne, i to, ze kobieta jest w ciazy to nie tylko jej sprawa, ale tez i tej drugiej strony. niektore chyba pamietaja o tym tylko wtedy, kiedy chodzi o alimenty, bo w innych sytuacjach to nagle \"moja sprawa\"... :O

a o prawie decyduja nie faceci, tylko ustawodawcy, a jesli sa to przypadkiem glownie faceci, to pretensje kierowac nalezy do wyborcow, czyli do siebie.

sluchaj anyzowka nie chodzi mi o ustawodawcow, kilka razy widzialam w telewizji i w gazecie czytalam ze gdzies przed sejmej czy gdzies jacys faceci sie zbieraja z transparentami z haslem - stop aborcji czy cos takiego, i ze oni sie domagaja ze wogole aborcji ma nie byc czy cos! o takie cos mi chodzi:) kurwa gowno ci faceci wiedza a zabieraja glos

Wybacz anyżówka, ale nie pan Wierzejski jest ojcem wszystkich dzieci na świecie i to nie on powinien decydować za inne kobiety, tylko one wraz ze swoimi mężami bądź partnerami. I ja osobiście nie życzę sobie żeby, którys z obcych facetów, nie znając sytuacji wpieprzał mi sie w życie ze swoim swiatopoglądem.

Faceci w tek kwestii nie powinny mieć nic do gadania.

Gość olki111
jestem za teraz mysle jak bymbyla w ciozy z3 to bym usunela ale czy na pewno niewiem

Gość ROSALINDA PACZEKO
jestem ZA. Polecam antykoncepcje - nie będzie takich problemów :)

Gość łączenie tematów***
i co dalej jestescie za aborcja? 07:24 UWAGA. prosze nie kasowac,plik i tak jest dostepny w necie wiec, http://www.youtube.com/watch?v=T5ngZRsJ0gE drastyczne ale prawdziwe prosze moderatorow o wyrozumialosc

Gość kobietttttaaaaa
Jestem ZA prawem do aborcji ! Kobieta powinna decydować, a nie stare zgredy zasiadające w sejmie. Ci ich obchodzi moja dupa !!!

--> kobietttttaaaaa Jeśli to byłaby kwestia twojej dupy to masz moje poparcie, rób z nią co ci się żywnie podoba.

eeeeeeee, w koło Macieju TE SAME filmy i zdjęcia w necie o aborcji??? nie daje wam to naprawde nic do myślenia? i tak zawsze to było, jest i będzie, co by politycy giertycy nie wymyslili. bez sensu ta debata-jeszcze sie taki nie urodził,zeby wszystkim dogodził a może go wyskrobali? :)

Gość kobietttttaaaaa
Myrevin - oczywiście, że to jest moja wyłącznie sprawa, co z nią zrobie, twoje poparcie wiesz gdzie sobie wsadź... wiesz dobrze gdzie

--> kobietttttaaaaa Jeśli nasram tobie pod drzwiami to będzie wyłącznie moja sprawa a twój sprzeciw wiesz gdzie sobie wsadź....wiesz dobrze gdzie. W końcu to moja sprawa co robię z dupą. Przepraszam osoby postronne za kolokwializm.

Jestem za ale tylko w uzasadnionych przypadkach. Z resztą, nikt nie możeb być pewny co zrobi jeśli znalazł by się w sytuacji takiej jaką jest niechciana ciąża. Można sobie mówić że ja tego nie zrobie ale człowiek w stresie może podjąć decyzje niezgodną ze swoimi przekonaniami :).