Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona922

prawo jazdy.................?????????

Polecane posty

Gość zaden egzaminator
2700 zł???????? to chyba przesada dac prawie 3 tysiaki

Gość zeby nie bylo nie daje
moja znajoma placila 1200 z czego napewno czesc poszla dla instruktora... którego znała... ciężko będzie bez znajomości dlatego lepiej wybrać sobie taką szkołę gdzie ma się jakiegoś znajomego będzie łatwiej dać łapówe...

Gość
zazdroszcze wam :( dlaczego ja nie zrobilam w Polsce prawka 😭😭 teraz kupe kasy poszlo na lekcje a egzaminu jeszcze nie widac :( a o dawaniu w lape to juz wogole mozna zapomniec :O

matko kochana tyle kasy za prawko!!!! ja zdałam za pierwszym razem w październiku:D od początku byłam nastawiona że zdam i zdałam. nigdy w życiu nie dała bym 800ZL a co dopiero 1000!!!!!

hhe na praw3ko chyba nigdy korupcja sie nie zmniejszy :PP ale jesli sie dobrze jezdzi i nie zdje 4 raz a uduiaja o to ze sie wlusterko nie spojrzalo to sorry///

Gość A w jakim miescie
zdac za 1 razem bez łapowki?;)

Gość upppp

Mój instruktor już na pierwszych wykładach powiedział, żeby nikt nie próbował przyjść do niego z kopertą. Z dobrego źródła wiem, że córka Doktora nie mogła zdać, tatuś zapłacił instruktorowi (temu, który mnie uczył) 7 tys. a ten nie wziął od niego tej kasy. Podobnie miały moje koleżanki i znajomi z innymi instruktorami- żaden nie wziął. Nie mówię tutaj o kwotach do 1000, ale już o sensownych sumkach.

Gość nie wierze w to
co piszesz, napewno wziałby, a zwłaszcza tak duz kwote, co by mu zależało!

widze ze tu duze sumki naprwde sie przewiajaja ale mysle ze do 900 zl to jest realna kwotaA TAK SIE SPYTAM NAJCZESCIEJ NA CZYM WAS UDUPIAJA????PISZCIE:)))

Gość pretty blond
w jakich mistach za 800 zl mozna zdac prawko? bo w wawie to smieszna kwota jest i nikt nawet spojrzec nie chce....wiec prosze powiedzcie gdzie w granicach 1000 bioa za zdany egz?

za 800 zl zdaje sie w tarnobrzegu ... na bank ........... w duzych miastach nie wiem

nie wierze w to----> Nie musisz w to wierzyć, ja tylko piszę o tym, co powiedział mój instruktor na pierwszych wykładach i co potem powiedział wielokrotnie. Oni zwyczajnie się boją! Gdyby ta sprawa wyszła na jaw, a w końcu znalazłby się taki, który by podkablował, to instruktorzy byliby skończeni, a tak mają chociaż ciepłą posadkę.

no wlasnie ..ale mimo wszytko w kielcach na pewno biora to wiem ale juz wieksze sumki....

Gość Magrat
Ja zdałam za 5 razem o własnych siłach, na miasto wyjechałam też za 3-cim i pewnie bym zdała, ale zrobiłam błąd (za szybko podjechałam na skrzyżowaniu, autobus mi zasłonił widoczność i nie zauważyłam jeszcze jednego auta, które powinnam była przepuścić), no i musiałam zjechac na pobocze i przesiąść się. Jeden raz zawaliłam, bo akurat dzień wczesniej zerwałam z chłopakiem, byłam po nieprzespanej nocy i miałam gdzieś, czy zdam, czy nie. Raczej nie widzę w tym jakiejkolwiek winy egzaminującego, raczej to mnie zżerał stres, albo robiłam głupie błędy. Wydaje mi się, że zdawanie egzaminu na prawo jazdy obrosło jakąś niezdrową legendą, a tak naprawdę oblanie egzaminu jest spowodowane ogromnym stresem i, co za tym idzie, popełnianiem głupich błędów. Ja 4 razy zdawałam u jednego instruktora, gdy zmieniłam szkołę i poszłam do takiej, gdzie praktykowana była jazda z kilkoma instruktorami, to zdałam bez problemu. Po prostu mniej się stresowałam, bo przyzwyczaiłam się do tego, że do smaochodu wsiadają mi różni ludzie i nie zrobiło mi różnicy, czy to akurat był egzaminator. Robiłam prawko w Gdyni, w szkole Jędrek, gorąco ją polecam!!!

Gość pretty blond
prosze podawajcie za jakie kwoty mozna zdac w waszych mistach... bo nie stey warszwascy chyba poszaleli i krzycza takiwe kwoty ze szok

Gość uppp
to ile biorą?jakie kwoty?

Gość pretty blond
na mniej niz 2 tysie nie chca patrzec

Gość uppp
2 tys??? podobno i 800 zł biora, tak tu pisza niektorzy na forum

ja mieszkam w koszalinie i u mnie to kosztuje w zaleznosci od szkoly ale cos jak 1000-1200zl na pewno:) ale to i tak nie duzo, moj chlopak mieszka w niemczech i on mowi ze tu prawko kosztuje 1000euro... ludzie..

Gość pretty blond
biora mniej ale wlansie mniejszyh mistach...w wawie sie za bardzo cenia...i piszac 2 tysie mlam na mysli tutaj koszta egz

Gość czyli czescxiej a w mniejszych
wiec za 800 zł, nie m szans?

Gość łupłup

Gość łupłup

Gość jak ci
egzaminatorzy nie bija sie brac łapowek, przeciez moga wpaść, hmm

Gość jak ci
poprawka: nie boją sie

Gość upupupupu

Gość upupupupu
dosyc ciekawy temat musze przyznac:) wyjezdzialam wlasnie ostatnia godine inie wiem co dalej...