Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość może ktoś mi pomoże

Drogie mamt jak macie na imię i czy to imię wam się podoba? Jak nazwałyście dzie

Polecane posty

Gość lkoir
hej mam na imie Agnieszka przyzwyczailam sie do niego a moj synek ma na imie Oliwier!

Gość orientujesz się może
lkoir---> A można nazwać Olivier przez V?

Gość lkoir
mysle ze tak bo w szpitalu sie pytali czy przez v czy w ja wybralam Oliwier bardziej z Polskiego a podoba ci sie to imie??

Gość orientujesz się może
Bardzo mi się podoba.

Gość mam na imię
Renata,a moja córeczka Karolina

Gość Mewunia
Ja mam na imię Ewa i nie narzekam, ładne proste i nie ma znów tak wiele Ew dookoła. Syna nazwałam Patryk, i teraz trochę żałuję bo Patryków jest trzech w jego klasie. Córcia ma na imię Marcelinka, wołamy na nią Marcysia lub Marci. Mój mąż na imię ma Ireneusz i bardzo nie lubię tego imienia.

Gość Paris26
Ja mam na imie Dominika. I bardzo mi sie to imie podoba.

mnie się Igor nie podoba :D to chciałaś usłyszeć ? :P :P już Eryk ładniejsze pozatym jak Tobie sie podoba IGOR to daj IGOR i nie zważaj na opinie innych ;) Myszka --> powodzenia ! 🌻

Gość Alicja1547
a macie moze jakies stronki z księgami imion czy cos takiego? Czy istnieje takie imię jak Mia? Co to za imię? Tutaj któraś poprzedniczka napisała ze chce tak swoją córeczke i tak mnie zaciekawilo to imię?? Czy to zdrobnienie, czy juz całe imię?

Igor dla mężczyzny bardzo fajne, do chłopczyka nie bardzo mi pasuje. No ale zawsze mozna jakoś ładnie zdrobnić :-) Ja moje imie zawsze lubiłam i byłam z niego dumna, bo byłam jedyna w szkole :-) A na imie mam Olga. Synek Piotr, a córeczka jeśli będzi,e to będzie Kaja :-)

Gość a ja mam na imię Bożena
w Holandii mówią na mnie Bo(Bou) bo nie umieją wypowiedzieć.Mój synek ma na imię MIłosz i bardzo mi się podoba to imię a do tego jest mnostwo zdrobnień(Milo, Miłek, Miluś,Łosiek) jak kto chce ;)... A do swojego imienia jakoś nie mogę się przyzwyczaić pomimo mych 29 lat ;)

Gość czarna mamba23
mam na imie iwona. i w sumie lubie to imie chociaz przyznam szczerze, ze kazdy nazwywa mnie iwonka. mam 24 lata prawie i cale zycie slysze wszedzie iwonka, iwonko, iwonus. koncze studia. na egzaminach profesorowie mowili "pani iwonko". bylam na rozmowie o prace, w powaznej firmie i prezes powiedzial do mnie "pani iwonko". myslalam, ze upadne z wrazenia. bede miala 80 lat i ludzie beda do mnie mowic iwonka. ale w sumie lubie swoje imie.

mam na imie Justyna-miałam byc Małgorzata-ale mama w sokopijalni :)usłyszała Justyna i sie jej spodobało:P wole Justyna synka mam Patryka

Gość nowy topik super extra
boze KaJETAN???? wiesz co to oznacza w innym jezyku,heheh!!!??

Gość jestem Aneta
i srednio mi się podoba ale Anetka juz brzmi lepiej , także każde imie może być ładnie zdrabniane moja córeczka to przepiekna Hania Hasia Hasieńka(jak poetka Halina Poswiatowska - na jej cześć tak nazwałam córke) Igor - ładne mały Igorek

Gość highlandia
Mia to całe imie :) w Polsce chyba mało popularne, ale mi sie bardzo podoba :) poza tym mam b.dlugie nazwisko, wie tym bardziej jestem za Mią ;]

Gość no to ogląda
Mia mi się z mijaniem kojarzy. Dziwne imię.

Gość acha nie moge sie zalogowac
ja / Joanna Marta córka Julia Magdalena takie same inicjały mamy / lubie nasze imiona

Gość matylda33
Cześć.Ja nazywam się Asia,córka ma na imię Ewa,syn Paweł.Imiona zwykłe ,dla mnie jednak najpiękniejsze.

ja mam na imie Monika, srednio mi sie podoba moja starsza cora ma na imie Kamila, nie ma duzo Kamil a i tak imie wybral moj brachol cioteczny bo my nie moglismy sie zdecydowac ;) syn-Kacper, siostra Kamilka mu takie wybrala choc ja chcialam Michal :P maz Darek, nie lubi swego imienia gdybym miala miec jeszcze jedno dziecko i bylaby to dziewczynka nazwalabym ja Malwina :)

Gość bebe_30
Ja mam na imie Beata, szczerze mowiac, nigdy nie przepadalam za swoim imieniem, dopoki moj maz nie wymysli fajnych zdrobnien:) Gdy ktos zwraca sie do mnie Beata, zamiast Beatko-wydaje mi sie,ze ma o cos pretensje:)Jesli bedziemy miec chlopczyka to bedzie to Michal, a jesli dziewczynke-to jeszcze nie mozemy sie zdecydowac na imie.

Gość ja mam ernestyna

Ja mam na imię Paulina - jak byłam mała, to mi nie leżało strasznie, ale teraz już nie wyobrażam sobie, że miałabym się nazywać inaczej, tym bardziej, że mój mąż nazywa się Paweł :) a nasz syn będzie się nazywał Cyryl, co do córki, zanim doszliśmy do jakiegokolwiek porozumienia, okazało się, że to chłopiec, ale być może byłaby Justyna, jak sugerowała teściowa.

ja mam na imię kasia........bosz.......z kasią ci się upiecze.......kasia ma 7 lat w tym roku nie pojedzie na wakacje itd.....ale wbrew wszystkiemu calkiem sie do swojego przyzwyczaiłam:P na drugie mam monika więc wole byc już kasia syn ma- dominik szymon a córka zuzanna dominika ( dzieci mają różne nazwiska więc chciałam żeby przynajmniej miały wspólne imię ) a mąż ma na imię artur......... nasze mamy żyją- nie zabiliśmy ich ze względu na imiona my jeszcze też żyjemy- ciekawe jak długo, bo dzieci jeszcze małe :D

Ale pojechaliscie po moim imieniu(na 1 sronie)!! a mnie sie podoba:D

A ja mam na imie Iwona a moj synek Igor. Moje imie jest takie sobie, a imie moje synka bardzo mi sie podoba, zdrobniale mowimy do niego Igus albo Igorek :)

Ja mam naimię Irena a mam 29lat wiec same rozumiecie co przechodzilam w dzieciństwie, mowiono do mnie Irenka. teraz juz sie przyzwyczaiłam i nawet polubiłam swoje imie bo w sumie to jest oryginalne nie znam drugiej ireny w moim wieku :) i to jest fajne jstem jedna jedyna :) A jesli chodzi o Igora to zawsze marzyłam o synku o takim imieniu, oze sie spełni, co do dziewczynki niestety nie mam narazie pomysłu :)

Ja mam na imie Natalia, mąż Aleksander, a synek- Olek:) Oboje z mężem jesteśmy lekarzami i długo się decydowaliśmy na dziecko. Niestety, nie zdecydowaliśmy się do tej pory ze względu na to, że mam astmę i mimo wszystko, wolę nie zachodzić w ciążę. Dlatego adoptowaliśmy Olka. Był taki malutki... teraz ma 4 latka i uczy się jeździć konno. Kochany szkrab:)