Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość może ktoś mi pomoże

Drogie mamt jak macie na imię i czy to imię wam się podoba? Jak nazwałyście dzie

Polecane posty

Gość może ktoś mi pomoże

ci i czy te dzieci nie mają do Was żalu o to, że zostały nazwane tak, a nie inaczej. Szukam imienia dla dziecka i nie chcę, żeby po latach dziecko wypominało mi, że ma na imię ...... Ja mam na imię Zuzanna i do dzisiaj wypominam ojcu, że wybrał dla mnie tak okropne imię.

Gość wierciocha
ja mam hanna, kiedys wydawało mi sie troche wsiurskie, ale teraz jestem z niego dumna

Gość terazzzzjajjajaja
przecież Zuzanna to piękne imię ja tak nazwałam moją siostrę choć mama chciała zeby byla Aleksandra ale w rodzinie ropowiedzialam ze jest Zuzanna i tak sie przyzwyczaili :P Ja mam na imię Natalia mój synek Mikolaj teraz spodziewam sie córeczki ... Bedzie Oliwka albo Amelka:P

Gość ja aga
mam na imie agnieszka i nie przepadam za nim ale idzie przywyknac

Czepiasz się bez powodu Zuzanna to prześliczne imię. Ja mam na imię Nicole (oryginalna pisownia), kiedy chodziłam do szkoły była moda na Anki, Kaśki, Madzie i Agnieszki. Byłam jedyną Nicolą w całej szkole i to imię bardzo podobało się moim koleżankom, więc ja w końcu też uznałam, że jest ładne i się do niego przyzwyczaiłam. Synka nazwałam Natan, bo nie podoba mi się żadne przyjęte w Polsce imię.

Gość cukierkowa
Ja własnie jestem w ciazy i moja coreczka bedzie miała na imię Zuzanna:) Przesliczne imię:) Swojego nie lubiłam, ale teraz...wiem ze jest ładne i żadko spotykane (jestem Kinga).

ja mam na imię magdalena troszke oklepane ale nie narzekam chociaz strasznie nie lubie jak moj mąż mówi do mnie \"Magda\" gdy słysze to od innych osob nie przeszkadza mi ale jak mój mąż mówi magda to sie denerwuje.Coreczka ma na imię Nikola teraz znów jestem w ciązy i podoba mi sie dla chłopca Miłosz albo Robert dla dziewczynki nie mam jeszcze pomysłu.

Oj a czemu Zuzanna Ci się nie podoba?? Ja mam córkę Zuzię i wszyscy są nią zachwyceni bo to imie po prostu PASUJE do niej :) Ja mam na imię Anna i jestem bardzo zadowolona z niego. Z jednej strony dostojne - Anna ale ma też dużo możliwości zdrobnienia- Anusia, Ania ;)

Ja mam Oliwia i bardzo mi się podoba. Dla swoich dzieci już mam przygotowane imiona: dla dziewczynki Lena albo Martyna, a dla chłopca Adrian albo Aleksander. Znam tylko jedną osobę, która nie jest zadowolona ze swojego imienia i toczyła o to wojnę ze swoimi rodzicami- moja kuzynka Brygida.

Gość highlandia
a ja mam na imie Alicja, coreczka będzie Nadia, livia albo Mia :) dla synka kompletnie nie mam pomyslu, zadne imie mnie nie zachwyca, zadne :/

moja córeczka będzie miała na imię Marcelina albo Antosia, a synek Igor lub Witold

Gość tfuuu
Ewelina to paskudne imię, no ale kwestia gustu Ja mam na imie Sylwia, i był okres , że bardzo nie lubiłam tego imienia, miałam pretensje do rodziców, teraz juz nie mam wpływu więc sie przyzwyczai.łam, synkowi dalam na imie Mikolaj

Gość małamyszka
ta Sylwia jest boskie imie jak zwykle ktoś musli plunąć jadem :P:P:P:P:P

Gość tfuuu
no sorry nikt nikt mi nie powie , że ewelina to ladne imie grunt , że wlascicielce sie podoba :)

Ja mam na imię Joanna i średnio mi się podoba ale co zrobić ? :P :D :D :D Myszka ---> a jak się woła na Beniamina ? Bo Benek troszkę tak nie halo brzmi albo Benuś :O :O

Myszka ja tez mam tak na imie 👄 wole to niz Sylwia :-o hehe :-P

Gość kevcia
mi sylwia zle sie kojarzy jedna to zlodziejka a druga intrygantka, w dodatklu zadna ladna i madra :-o-moze dlatego...

Gość tfuuu
mnie sie Sylwia tez nie podoba ale co zrobic na drugie imie mam jeszcze gorzej o swietoszki sie odezwaly co jadem nie pluja

Gość SanSan
ja znam Beniamina nastolatka-mowia na niego Beny :) o benku jeszcze nie slyszalam....

Myszko --> ale co będziecie do takiego małego szkrabka wołać BENIAMINIE albo BENIAMIN chodź do mamusi ?? :D :D tak dziwnie troszkę :D :P :P no ale tak tylko z ciekawości pytałam wszak nie moje dziecko i nie moja sprawa ;) ;)

SanSan ---> a ja własnie też znam jednego i każdy na niego BENEK woła i mi się to strasznie nie podoba :P :P :D