Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blyskotka

Pomyslowy Plan Dzialania dla Ciezarnej

Polecane posty

Gość Blyskotka

Wiecie co ? Przylapalam mezulka na tym, ze szukal sobie w internecie zdjec nagich kobiet!!! Nie zlapalam go na goracym uczynku, ale widzialam w wyszukiwarce. Nie chce jego pytac " Kochanie, dlaczego ogladasz sobie gole laski ?" albo wyskakiwac "z morda" bo z reguly wiem, ze to nic nie daje. Chialabym zaskoczyc go czyms blyskotliwo-sarkastycznym, aby zobaczyl ze ciezarna zoneczka ( 7miesiac) nie jest taka glupiutka jak mu sie wydaje. Jak byscie zrobily ?

Gość Ratujcie
Proponuje obejrzeć kilka zdjęć gołych facetów i wrzucić w zakładki lub na strone startową ,tak ,żeby napewno zobaczył...

Gość Blyskotka
Dzekuje za odp. Moze jeszcze jakies pomysly ???

Gość o kurde nie przejmuj sie
wiekszosc tak robi. trzeba mu utrzec ryja. hm.... może wdroż się w jakiś chat na onecie albo wp (najlepiej swoje miasto) i pogryzając czekoladki z wypiekami sledz topik glowny albo wdaj sie w privata co jakis czas usmiechajac sie do siebie.

zaloz sobie jakis folder na desktopie, np ze swoim imieniem i wrzuc tam z 10 albo 20 zdjec jednego lub 2 facetow, ale nie orlando blooma albo georga clooneya, tylko jakiegos nieznanego zajebistego modela, najlepiej z gola klata (wpisz np w google wyszukiwanie grafiki: sexy man) najlepiej takich, przy ktorych mezulek wypada blado lub podkreslajacych jego kompleks, np. wysokich, jesli jest niski, blondyn jesli jest czarny lub przypominajacych twojego bylego, jesli mial na jego punkcie stres itd itp.

Ooo juz wiem: sciagnij sobie z fotka pl top najladniejszych facetow i popisz sobie z nimi, albo chociaz posciagaj sobie jakies fajne zdjecia. Facet bedzie bardziej zazdrosny o realnych przeciwnikow. "Orlando bloomy" sa niegroznie, bo sa zbyt odlegle i jedynie moga rozsmieszyc, ewentualnie niegroznie podkurwic

tylko pamietaj, ze to nie moze byc goly facet albo z pedalskim (sory) wyrazem twarzy, bo twoj maz nie uzna go za konkurenta. To musi byc autentyczny kawal zajebistego faceta. Takiego z sasiedztwa, ale prawdziwego playboya

Gość no ico to wwzystko
nikt nie ma pomyslow???

i co w tym zlego ze oglada ? to chyba norma u wiekszosci facetow ;p chyba lepiej ze oglada w kompie niz by mial ogladac na zywo :D moj oglada nie tylko zdjecia ale i nieraz filmiki. Na poczatku tez czulam sie zle i pytalam wiele razy po co to. teraz juz mam to w dupie bo tacy sa faceci, musza miec jakies bodzce. A przynajmniej nierac cos fajnego maz przemyca do naszej sypialni :)

Gość Blyskotka
Nie wiem czy jest to cos zlego czy nie... Moze i "faceci tacy sa", ale z drugiej strony jest to dziwne kiedy oglada sobie zdjecia golych bab. A jak w przyszlosci posunalby sie do czegos wiecej niz tylko ogladania to tez bys skwitowala " Faceci tacy sa" ????

jak bym tak myslala to bym za maz nie wychodzila, bo a nuz sie kiedys do czegos posunie. I zdjecia czy net nie maja z tym nic wspolnego rownie dobrze moze czesto chodzic po zakupy do sklepu gdzie jest fajna mila mloda pani za lada. Trzeba w meza wierzyc, ufac byc dla niego kobieta a nie wiecznie zestresowana i nazekajaca baba.

Gość i co z tego ze nie narzekasz
jak i tak oglada inna? uwierz mi nie wszyscy faceci tacy sa..istnieje ludzie, ktorzy potrafia nie myslec wciaz o seksie.

nie widze rowniez nic zleg ow tym ze facet mysli o seksie to chyba raczej zdrowy przejaw? Nie rozumiem dlaczego ma odrazu tego seksu szukac u innej. Z Zona tez mozna robic fajne i przyjemne rzeczy i nie tylkko 1 w miesiacu pod kolderka przy zgaszonym swietle :) ja juz mam 8 miesiac i co prawda mam zakaz na seks ale do poczatku 7 byla cakiem milo nawet lepiejniz przed ciaza.

Gość iuyrefgeiru
Ciekawe o seksie z kim mysli podczas ogladania tych zdjec ??? O tych panienkach czy o wielkiej jak wieloryb ( przepraszam za wyrazenie, ale taka jest prawda) zonie w ciazy ??? I nie ludz sie, ze jak przychodzi do Ciebie po ogladaniu tych golych lasek to tak bardzo ciebie pragnie - bo prawda jest, ze one na niego tak podzialaly... Lepiej przyjsc do zony niz na recznym jechac :( Ale to przeciez facet ...

Gość iuyrefgeiru
i co ???

Gość bebe_30
kazdy zdrowy facet lubi sobie poogladac nagie kobiety od czasu do czasu,dla urozmaicenia. to wcale nie znaczy,ze traci zainteresowanie swoja zonka:)

Gość iuyrefgeiru
Jejku, kobiety - co sie stalo z waszymi mozgami ? Nie dziwie sie za panowie praktykuja skoczki w boczek jak to sie odbywa za przyzwoleniem zonek :)

Gość tf5445deesdwertd
up bo fajny topik

Gość zaslepiona w mundurze
zona_mundurowego - z czego ty się kobieto cieszysz??????????????? skoro ogląda gołe babki to znaczy, że ty go wogóle nie pociągasz, a ty jeszcze go usprawiedliwiasz,że lepiej zeby ogladał w necie -to moze i do klubów mu pozwalasz chodzic i maszz tego radoche - ze sobie "poogląda" haha juz my wszyscy wiemy jakie numery odwalają mundurowi i "co oglądają" na służbach,...

Gość kkkkkkkkkkkkkyyy
Moj facet nie oglada czegos takiego, sama musze go namawiac zeby cos posciagal,bo on nie chce. Sam nie oglada, jakos go to nie kreci. Nie podobaloby mi sie gdyby przyszedl do mnie na sex,bo sie naogladal golych lasek. zreszta co innego filmik obejrzany razem a co innego gole laski ogladane samemu.

Gość 9834576 yer
Absolutnie zgadzam sie z kkkkkkkkkkkk