Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

strip

mam kochanka i jestem ogromnie szczęśliwa

Polecane posty

No ja tez musze spadac do spanka bo mnie tu jakies duchy zaczynaja straszyc!!! Strip ,Pajoonk ,xyzed swietnie sie z wami rozmawialo i szalalo mam nadzieje ze sie jeszcze spotkamy tutaj!! Zycze wszystkim slodkich snow!!! pa pa pa Dobranoc!! Pa pa Pajoonku ,,,i tak cie kiedys dorwe -ha ha ha strip ,swietna babka z Ciebie ,milo sie z Toba rozmawia.

Chuda a spróbuj mnie dorwać;) dobranoc:) słodkich grzesznych snów;)

dzięki blondynka, Ty też do następnego spotkania Dobranoc wzystkim

Gość pobudka grzesznice

Witam Cię blondynko 🌼 teraz jestem bardzo zajęta, mam dużo pracy, a po pracy jadę na działkę odwiedzić moją kochaną rodzinkę, wieczorem już będę, chyba,że mąż przywiąże mnie do drzewa miłego dnia:)

Gość on powinien
uwiazac cie i zostawic na tydzien. nauczylabys sie rozumu

nauczyć rozumu nie można bo każdy ma swój :p a strip to lepiej byłoby przwiązać do siebie :)

Gość nie wiem czy bys wydolal

Gość małamima
ja też mam kochanka, a wiecie dlaczego? dlatego, ze mój mąż nie jest typem faceta, który okazuje swojej kobiecie uczucia...czuję się przy nim bardziej jak jego koleżanka a nie jak żona a tym bardziej kochanka, nie ma namiętności w naszym małżeństwie. Mąż nie mówi mi że mnie kocha, bo twierdzi że przecież tak jest skoro jest ze mną i ja powinnam to wiedzieć, nie mówi mi że jestem dla niego atrakcyjna, że ładnie wyglądam, że dbam o siebie...to wszystko słyszę od mojego kochanka a nie od męża! Dlaczego to zawsze ja musiałam się starać o to aby między mną a mężem było super, żeby o czuł się jak prawdziwy facet, nawet sex ja inicjowałam a nie on chociaż jest super w łóżku. A dzięki kochankowi poczułam się jak prawdziwa kobieta, jestem adorowana, wręcz wielbiona, poprostu on daje mi to czego nie daje mi mąż. Powiecie pewnie, że wystarczy z mężem porozmawiać o tym, zeby coś zmienić w małżeństwie, żeby mąż zaczął mnie w końcu zauważać...otóż ja próbuję i mówię na ten temat, że chciałabym żeby było inaczej, żeby on traktował mnie jak kobietę i r ównież się o mnie starał....i wiecie co słyszę "Daj spokój, znowu o tym gadasz". Tak, to są słowa mojego męża. On nie widzi problemu w tym, że mimo iż ma 30 lat zachowuje się jak starszy pan po 70-tce. A jak nie ma jeszcze nawet 30 lat i chcę być kobietą...poprostu kobietą.

malamima--> Jednym z wyzwan w zwiazku jest nauczenie sie nawzajem okazywania czulosci. Pomysl tak szczerze, czy probowalas nauczyc meza? Czy tylko narzekalas?

Acha, i to nauczanie nie polega tylko na urzadzaniu facetom pogadanek i moralizowania.

Gość małamima
próbowała i cały czas próbuję...i mam nadzieję, ze kiedyś go tego nauczę.

małamima szacunek za odważna i szczera odpowiedz...ale chce Tobie powiedzieć ze nie tylko faceci są tak zachowują...kobiety takze sa odziebłe...nie dbaja o siebie

Gość małamima
ja jestem czuła w stosunku do niego, on nie potrafi tego odwzajemnić niestety...jedyne co mogę zrobić to rozmawiać, co innego mogę zrobić...mam go zmuszać...a może bić?

Gość małamima
Pajoonk --> wiem, że są takie kobiety ale ja jestem zupełnym przeciwieństwem takich kobiet.

Witam !! malamina,,,doskonale cie rozumiem ale Pajoonk tez ma racje,,, Pajoonk ,,,ja o siebie dbam,,,:D ciekawe czy strip nie jest przywiazana do drzewa?;)

niektórzy mysla ze tak jak ich zwiazkach szczera rozmowa rozwiaze wszystko..ale niektórzy nie słuchają ... nie chcą rozmawiać...uważaja ze sie człowiek czepia

Chuda pokaż sie;) to ocenie czy dobrze dbasz o siebie;) Myslisz ze trzeba bedzie ratować Strip?;)

małamima -> nie mówiłem o Tobie... bardziej miałem na mysli swoje zycie