Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaloola

kiedy staje facetowi?

Polecane posty

Gość jaloola

czy tylko wtedy gdy jest podniecony? wiem,ze podczas snu... ale kiedy jeszcze ?czy dzieje sie to samoistnie? jestem bardzo ciekawa?

Gość jaloola
niektorym pewnie tak;) ale zastanawiam sie czy ma na to wpływ tylko stan emocjonalny?czy też może temperatura,pora dnie itp..? czy któryś pan może mnie uświadomić?:)

Gość zimny_Józek
czasem jak się lać chce

staje czasami w najmniej oczekiwanym momencie Czasami pod wplywem erotycznych fantazji ,spojrzenia na ciekawa seksualnie dziewczyne ,czasami przy wypelnionym pecherzu,czasami bez powodu np podczas opania sie na plazy ale tez czasmi nie chce stanac gdy facet tego bardzo pragnie a szczegolnie jak ma bardzo goraca partnerke dlatego utrwalilo sie powiedzenie o rozdzielniosci panisa od faceta w przeciwienstwie u kobiet gdzie cipka jest czescia kobiety

Gość hcver
staje ze wzgledu na wzmocnienie miesni ,by nie nawalil w odpowiednim momencie.CZasem bez powodu.Niekiedy mozna byc zdziwionym ze ma sie wzwod mimo ze wogole sie nie mysli o seksie. Najczesciej przyczyna wzwodu jest podniecenie albo rozluznienie.

Gość hcver
rozluznienie nie ma nic wspolnego z podnieceniem.Nastepuje przez dobry nastroj , przy piwku lub opalaniu sie czy dobrym humorze.

Gość jusiek
jak pierdolnie go mocno drzwiami w sam łeb

Gość za głośna 1957
ja bym powiedziała, że prawie zawsze, gdy zobaczy jakikolwiek obiekt z dziurką o średnicy ok 2 cm. Oni mają TO na myśli zaraz po tych myślach, by sie napić....

Gość zatunka
i by dopieścić swoją brykę!!!! :)