Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamkka

czy to mozliwe aby pabialgina wstrzymala osres ktory sie zaczal

Polecane posty

Gość zalamkka

jestem przerazona dostalam okres tak mi sie wydawalo dzien wczesniej, zobaczylam malenka smuzke na papierze jak bylam w toalecie. Zdziwilam sie bo i tak mam czeste okresy a ten po 24 dniach. Od razu wzielam pabialgine bo mam bolesne okresy pprzewaznie biore ja jak rozboli mnie na calego i prawie wyje wiec chcialam byc sprytniejsza od okresu no i zagl;adam po godzinie a krwi prawie nie widac, jest wieczor a moj okres zniknal Dziweczyny czy to mozliwe ze to przez pabialgine , troche sie denerwuje nawet troche bardziej

Gość sylwiuska_18
a moim zdaniem to jest problem twojego orgasnizmu - to nie byl okres (przynajmniej wg mnie) damski organizm plata nam figle i wydaje mi sie ze za pare dni dostaniesz swoj okres... mysle tez ze to faktycznie moglo sta sie przez tabletke.. bo mialas np zwykle plamienie (jakie wielu z nas sie zdaza) a lek to przerwal - ot co... no nie piszesz jak dlugie masz swoje cykle bo jezeli ponad 30 dni to moze akurat teraz mialas owulacje?? czesto organizm (np moj tez) reagujetak na owulacje ze leci krewka... wcale nie jest powiedziane ze musisz miec tak "od zawsze" moze teraz ci wyskoczylo sporadycznie... albo poprostu to reakcja organizmu na jakis czynnik zewnetrzny.... przepraszam za bledy... pozdrawiam:*