Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patyk

pytanie do pań i panów ale dla każdego inne

Polecane posty

Gość patyk

Czy jest jakiś normalny facet, który strzeliłby focha jakby jego kobieta pieściła się namiętnie z koleżanką na jego oczach? I czy wy dziewczyny miałybyście coś przeciwko gdyby wasz facet nie miał nic przeciwko? Tzn. traktował pieszczoty z kobietami z radością i podnieceniem. Nie dręczyłoby was sumienie?

w pytaniu do kobiet masz na mysli gdyby sie kobieta piescila z kobieta?

Są ludzie dla ktorych seks bez miłości jest tylko i wyłącznie odrażającą kopulacją. I są to normalni ludzie :)

Gość patyk
dies irae: No dobra - słowo "normalny" źle urzyłem. adinka11 : Właśnie to mam na myśli.

ja prywatnie nie mam takich popedow, ale jakby on chcial zebym to zrobila to pewnie bym mu dala te przyjemnosc popatrzec i nie dreczyloby mnie sumienie;p facetow kreci widok lesbijek co wiadomo nie od dzis... :)

Gość patyk
adinka11: To jest ciekawe (bez sarkazmu z mojej strony). Brak takich zachcianek ale jednocześnie brak przeciwwskazań. Czli byłoby Ci dobrze czy tylko zrobiłabyś małe show dla swojego faceta? Oczywiście pomojają kwstięc definiowania orientacji bo to jest wg mnie bez sensu...

dla niego;p ale to byloby poprzedzone dluuuuuga dyskusja ale nie wykluczam ze dalby rade mnie przekonac;)

Gość patyk
Widzę, że popularność wątku jest mała :(

Dla mnie taka sytuacja jest chora :-O Zrodlem podniecenia mojego mezczyzny, ktorego kocham, mam byc JA a nie moja kolezanka. No chyba, ze jakas parka jest w tzw. otwartym zwiazki- ale wtedy to chyba wszystie chwyty dozwolone, ble...

Gość patyk
Nie inna kobieta - ale własna kobieta w akcji z inną. Chodzi mi o wyczucie tego smaczku. Samo podniecanie się tym, że "moja" kobieta podnieca się inną. Moje osobiste zdanie jest takie, że problem leży w definiowaniu milości. Kolejny problem to jest teoretyzowanie a bycie świadkiem takich akcji.

Wlasnie dla mnie chore jest to \'podniecanie sie tym ze MOJA kobieta zabawia sie z inna\'. KAZDA dziewczyna che byc jedynym i wystarczajacym, nalepszym zrodlem pozadania swojego faceta. Bez zadnych dodatkow w postaci dodatkowej panienki.

Gość iga.
Nie ma nic gorszego niż 2 pieszczące się piczki na oczach facetów. JA bym nie dość że focha strzeliła to jeszcze bym rzuciła taką picze i zrobiła jej taką opinie żeby jej się odechciało perwersji. Dlaczego baby są takie głupie? :(

Gość Paradys
Żeby baba z babą? Fuj!!!

Gość patyku
masz najebane we łbie porządnie, a i ci którzy takiemu palantowi dają się wpuścić w maliny czyli dyskusję na taki pojebany temat mają narypane pod czachami

Gość mąż pewnej żony
ja nic nie mam przeciwko mogę patrzeć jak żona się kocha z dziewczyną, z facetem też

Gość konsio
mąż pewnej żony -> jak ma się 80 lat to wszystko jedno na co się patrzy

Moja Pani jest trochę bi. Kiedyś jej powiedziałem, że jeśli chce spróbować seksu z kobietą - nie mam nic przeciwko. Oczywiście chciałbym być trzecim uczetnikiem lub chociaż widzem tych igraszek, ale jie jest to warunek konieczny :classic_cool:

mój facet nie ma nic przeciwko ale cytuje ,,chce to kurwa widzieć!!\'\' czy miała bym wyrzuty sumienia-nie uprzedzę pytanie: czy pociągają mnie kobiety? niezwykle rzadko

Gość nie wiem ale chyba tak